Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Izvadi nas ovaj levat iz Genove.Dobro je. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Cim se protivnik malo otvori to lici na nesto ...na postavljenu odbranu su kriza ziva ...sreca penala
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je to.Druga pjesma je protiv Mottinog Juvea kad protivnik nije u bunkeru.Posjed lopte dodje do izrazaja.
Zato ga i kritikujem sto ne stavlja druge igrace kad sad svak protiv nas bunker igra.
Zato ga i kritikujem sto ne stavlja druge igrace kad sad svak protiv nas bunker igra.
Hajd što Rouhi ne zna, al što je spor za beka - katastrofa!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jest lijepo vidjeti Kefrena na sredini, takva dominantnost
MANIJACI JUG 1987
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lijepo to Motta hendla
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ova ekipa treba da igra uvijek ...mali je prebrz ..
To je to
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ubrzali smo u drugom poluvremenu! Bez obzira na rani gol, vidjelo se koliko je brzi protok lopte bio. Dusan se digao, ekipa odmorna i spremna za srijedu. Bravo Juve 

Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Treba Faždolija u drugom pohvaliti, dobar je bio, šteta one prilike Kopa, najbolji naš igrač uz Kambijaza ove sezone
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Bolje drugo poluvrijeme. Luiz, Thuram i Conceicao to je druga prica odmah.
Bravo i za Dusana valjda ga malo dignu ovo golovi.
Rouhi i Weston tanki
Bravo i za Dusana valjda ga malo dignu ovo golovi.
Rouhi i Weston tanki
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mottina ekipa ima problem na postavljenju ("autobus") odbranu igrati, to se vidi odavno, pisem iz kola u kolo, mora se to popravljati, jer ovaj dio kada se igra otvorenn fudbal odlicno funkcionise.
Raduje da se daje puno golova kad na vrijeme ocepimo protivnika.
Odlicno da je i Vlahovic zabio golove. Conceisao je zasluzio ovaj gol, veoma zanimljiv i moderan igrac.
Raduje da se daje puno golova kad na vrijeme ocepimo protivnika.
Odlicno da je i Vlahovic zabio golove. Conceisao je zasluzio ovaj gol, veoma zanimljiv i moderan igrac.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Meni je, bez obzira na sve komentare u prvom poluvremenu, ipak ovo vasionski napredak u odnosu na pethodne 3 sezone.
Jesul to neki tako brzo zaboravili sa smo mi bili inferiorni protiv svakoga, ali svakoga prethodnih godina.
Sada, konacno, pokusavamo krenuti naprijed, na svako osvajanje lopte 4,5 igraca krene trcati naprijed i lopta ide naprijed.
Izbor igraca u prvoj postavi (prvenstveno mislim na centralne vezne igrace) je cudan.
Ali motta je 200 puta ponovio da nema sigurnih i da je trening jedino mjerilo. Vjerovatno taj luiz seta na treningu dok mck jede zemlju.
Thuram je bio prva postava i prije povrede, ali ga je ona vratila nazad u kondiciji.
Kenan nije krilo i jasno se vide razlike kada je igrao na koopovom mjestu ili ovo sto sada igra. Steta.
Mnogi ste komentarisali problem kad igramo na postavljenu odbranu, ali to nam je novo na 95% ovih igraca i treba dati vrijeme da se novi mentalitet ureze u mozak.
Jesul to neki tako brzo zaboravili sa smo mi bili inferiorni protiv svakoga, ali svakoga prethodnih godina.
Sada, konacno, pokusavamo krenuti naprijed, na svako osvajanje lopte 4,5 igraca krene trcati naprijed i lopta ide naprijed.
Izbor igraca u prvoj postavi (prvenstveno mislim na centralne vezne igrace) je cudan.
Ali motta je 200 puta ponovio da nema sigurnih i da je trening jedino mjerilo. Vjerovatno taj luiz seta na treningu dok mck jede zemlju.
Thuram je bio prva postava i prije povrede, ali ga je ona vratila nazad u kondiciji.
Kenan nije krilo i jasno se vide razlike kada je igrao na koopovom mjestu ili ovo sto sada igra. Steta.
Mnogi ste komentarisali problem kad igramo na postavljenu odbranu, ali to nam je novo na 95% ovih igraca i treba dati vrijeme da se novi mentalitet ureze u mozak.
Leipzig će vjerovatno igrati otvoreno kući, što će ovoj ekipi sigurno više odgovarati, nego da neki fenjeraš parkira autobus. Motta mora naći rješenje za duboki blok, s vremenom se nadati i da hoće. Sinoć je pomogao penal, nakon kojeg se Genova morala otvoriti. Poslije toga rapsodija, moglo se i do 5 ići. Dobro da je i Dušan otčepio, jer bi Motta ubrzo počeo da testira Yildiza u 'Zirkzee-roli'. Iako ne bi to ni bilo loše vidjeti, kao dodatnu opciju.
Koja je tačno poenta forsiranja Fagiolia i McKenniea vec tri sezone kad to po svemu nisu igraci za Juventusa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.