Rano je u sezoni da se ovoliko patite

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da si rekao LP pa hajdsoxx je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:39Ja sam reko da ce celsi osvojit prije arsenala ligu.TheMix je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:38Pa oke, potvrdjeno je ono sto sma rekaowadethegreat je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:35
Pa logicno porasli su apetiti izgledamo dosta dobro barem u napadu.![]()
Dal ce to bit sutra il za 15 godina ne znam
Kad god je neriješeno na Emiratima, utakmice se igraju 100+ minuta
To nece osvojit uopste pa mi glupo ih i poredit tu
Sjeti se kak je United uzimao titule
Nemoj da popuštaju, ovako znamo da ih boli.
Kako je sve predvidljivo u PL...feniksptica je napisao/la: ↑28 sep 2024, 15:37Nadam se da sudije nece pokusat se umijesati da probaju zaustaviti cistu, uvjerljivu i zasluženu pobjedu koja slijedi protiv Leicestera
Tako nekako, smiješne sudije iz kola u kolo.feniksptica je napisao/la: ↑28 sep 2024, 18:11Kako je sve predvidljivo u PL...feniksptica je napisao/la: ↑28 sep 2024, 15:37Nadam se da sudije nece pokusat se umijesati da probaju zaustaviti cistu, uvjerljivu i zasluženu pobjedu koja slijedi protiv Leicestera
Pokušao jeste, uspio nije.
Ne znam odakle ovoliko hejta prema vama.
Dobro si upratio.
Forum ss.balet3 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 18:16Ne znam odakle ovoliko hejta prema vama.
Da ste uzimali titule u nizu ko City, pa hajde razumio bi. U ljudskoj prirodi je da niko ne voli neciju dominaciju. Ali Arsenal se konanco bori za titulu nakon toliko godina, priblizili se konacno da svrgnu tiranina sa trona i opet neko pljuvanje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.