Jedino sto je Pep unistio je Liverpul i Klopp.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Pa top 4 je super sto znaci da se nadatewadethegreat je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:27Pa ne nadamo zbog odbraneTheMix je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:26Al rekli ste da se ne nadate necemwadethegreat je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:20Steta sto nam je nazad propuh mogli su se neki trofeji ganjati ove sezone...![]()
.
Top 4 puna saka brade.

Kad sam ja reko da se nakon par pobjeda uzbudite i najavljujete neka cuda, rekli ste da nista vi ne ocekujete
ARSENAL4ever
Joj šta brani golman Lestera...
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa logicno porasli su apetiti izgledamo dosta dobro barem u napadu.TheMix je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:33Pa top 4 je super sto znaci da se nadate
Kad sam ja reko da se nakon par pobjeda uzbudite i najavljujete neka cuda, rekli ste da nista vi ne ocekujete
Palmer servirao 3 sanse Jacksonu

Pa oke, potvrdjeno je ono sto sma rekaowadethegreat je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:35Pa logicno porasli su apetiti izgledamo dosta dobro barem u napadu.

ARSENAL4ever
Ja sam reko da ce celsi osvojit prije arsenala ligu.TheMix je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:38Pa oke, potvrdjeno je ono sto sma rekaowadethegreat je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:35Pa logicno porasli su apetiti izgledamo dosta dobro barem u napadu.![]()
Dal ce to bit sutra il za 15 godina ne znam
- wadethegreat
- Kontakt:
Top 4 cudo?
Osim Citija, Arsenala i Liverpoola mi vrlo lako mozemo biti prvi od ove ostale buranije.
Osim Citija, Arsenala i Liverpoola mi vrlo lako mozemo biti prvi od ove ostale buranije.
- JayCatwright
- Kontakt:
Skipp doktore 

Prije bi to mjesto dao Castlu, Villi ili Tottu tako da za mene bi bilo iznenadjenje da Chelsea udje u LPwadethegreat je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:39Top 4 cudo?
ARSENAL4ever
- wadethegreat
- Kontakt:
Villa je tu jedina ozbiljna ekipa.
Imaju Ligu prvaka. Teško će im biti na dva fronta, plus sada je to još više utakmica nego ranije.
Vidi pod Newcastle prošle sezone.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gdje 7 minuta iskopa
Kakva partija golmana lisica
Kakvi nafakaši.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.