Meni najjača pjesma ikad

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisu ti britanci bili u loznicirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:05https://www.klix.ba/lifestyle/putovanja ... /240926007
![]()
Ne bi, nije narod Yugoslavije imao negativno misljenje o Titu. A u Yugi je bio mozda i najmeksi oblik komunizma (daleko vise fokusiran na socijalizam a ne totalnu vlast), a i najbolje su zivjeli od istocnog bloka. Yuga je za Bugare i ostale bila Svabija. Dok je Rumunija bila Evropska S. Korea.Centre forward je napisao/la: ↑25 sep 2024, 21:05Da je kojim slučajem poživio još desetak godina, najveći sin naših naroda i narodnosti, šta mislite bi li ga zadesila sudbina Čaušeskog ?
Rumunski autokrata je bio paradigma ciganluka. Balkanskog.
Dijelim mišljenje, svakako. Ono što su oni bili, sada smo to mi, sa skoro nikakvom šansom da i za 100 godina budemo dio te priče o uspješnoj tranziciji.alemsa je napisao/la: ↑26 sep 2024, 15:03Ne bi, nije narod Yugoslavije imao negativno misljenje o Titu. A u Yugi je bio mozda i najmeksi oblik komunizma (daleko vise fokusiran na socijalizam a ne totalnu vlast), a i najbolje su zivjeli od istocnog bloka. Yuga je za Bugare i ostale bila Svabija. Dok je Rumunija bila Evropska S. Korea.Centre forward je napisao/la: ↑25 sep 2024, 21:05Da je kojim slučajem poživio još desetak godina, najveći sin naših naroda i narodnosti, šta mislite bi li ga zadesila sudbina Čaušeskog ?
Rumunski autokrata je bio paradigma ciganluka. Balkanskog.
Tako da bi u toj tranziciji Yuga postala socijalno-demokratska drzava, odrekli bi se komunizma ali socijalizma ne.
Muzicar, reper, pisac i umjetnik, a uz to sve bori se za ispravne ideale - Marko Selic aka Marchelo.
Odlične su mu u knjige btwMilanMladenovic je napisao/la: ↑26 sep 2024, 20:39Muzicar, reper, pisac i umjetnik, a uz to sve bori se za ispravne ideale - Marko Selic aka Marchelo.
Na jednoj promociju sam mu bio i neko ga je pitao s kojim likom se poistovjecuje u Malteregu ocekujuci da ce reci Leo. Odgovor je bio svaki dio mene je jedan lik u romanu.Surreal je napisao/la: ↑26 sep 2024, 20:44Odlične su mu u knjige btwMilanMladenovic je napisao/la: ↑26 sep 2024, 20:39Muzicar, reper, pisac i umjetnik, a uz to sve bori se za ispravne ideale - Marko Selic aka Marchelo.
Jesam ja onaj za Evropu više puta, 7KM (1GB) traje 3 dana, ja sam mislio da je malo 1 gigabajt, ali nijednom ga nisam uspio potrošit do kraja, ne znam kako, ali isto ko da se sporije troši u roamingu
Super. I ne treba mi više.coelho41 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 11:52Jesam ja onaj za Evropu više puta, 7KM (1GB) traje 3 dana, ja sam mislio da je malo 1 gigabajt, ali nijednom ga nisam uspio potrošit do kraja, ne znam kako, ali isto ko da se sporije troši u roamingu
Mada nisam ga koristio za tiktok, youtube, instagram, samo google maps, messenger, viber, whatsapp i nema problema bude dovoljno za 3 dana.
Jel ovo mala radila remont?akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 02:50Srbija i zvanicno uzela Dzejlanu pod svoje
https://www.facebook.com/share/r/426PHf ... tid=D5vuiz
Pocela sise izbacivatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 02:50Srbija i zvanicno uzela Dzejlanu pod svoje
https://www.facebook.com/share/r/426PHf ... tid=D5vuiz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.