E brata sebi napravili

I onda kazu mi osvajamo sigurno, talovi sa Vicom itd. a koji je penal da nam nije sviran?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve bi bilo super, da mi zbog njegovih "domaćih eksperimenata" ne izgubismo 5 bodova.avalkaB je napisao/la: ↑26 sep 2024, 02:17
Pogodak sa reakcijom komentatora (ukoliko je neko propustio).
Sto se tice tekme - Bubanja/Đuričković ubacuju lopte na naše "omalene" napadače.
Zekic "eksperimentiše" na domaćim utakmicama, a na gostojućim ide na 100% u full sastavu, mislim da je to neki plan i cilj da se odredi prvih 11 do kraja sezone (a ima se još dosta igrati).
Sve dok dobijamo u gostima, ja sam zadovoljan, jer ako ti je lakše 3 boda uzet u gostima, zašto ne pokušavati i izmisliti nekome poziciju na domaćim.
Biti će sve ovo uredu ljudi, nadam se. Ovo rizikovanje će nam se vratiti u pozitivnom smislu.
Ganjamo invincible aBd![]()
![]()
Bili su oni tandem strasan,Mudrazija nesto drugaciji,ofanzivniji igrac i bas pakleno izgledali mada i ova dva sto su dosli su odlicni al treba vremena.Bordo10 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:09Renana ne treba klupirati, njega treba ili prodati ili dati papire, nama treba tip igraca ili spic, koji zna podvalit loptu, prebacit stranu i razigrat, on niti je sposoban za to, niti ima dribling, jedino je fizicki jak, Ali je posvadjan sa loptom, pa ni to nije neka prednost, zato rijesit ga se i ajmo dalje.
Ako je Mudrazija kvalitetom kao ovaj Bubanja onda mi je tek zao sto ga nismo kesirali, ako je bilo moguce
Ma vise mi dosadilo o tome da pricam,jednostavno svaki penal ili bilo sta u nasu korist nece gledat. 2 penala protiv Posusija,BL i Sad ovo,dva crvena do sad,milion zutih i milijardu faulova za Ginisa svega mi,osakate nas gdje stignu.hz033 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:30Penal ko kuća. Neznam dokle vise ovo siljenje protiv nas. Od klanja u Banjaluci pa siljenja za mrlje na Kosevu. Sad ce poslati Gigovica uhljupa da nas kara u Listici !!!!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:25Auuuu gledaj ovo jbt,jos kreten pokazuje kao ruka uz tijelo.
Var opet nije radio.
Pa majku vam yebem vise
Nema veze, vjerujem da cemo poslije zimske pauze da krcamo domaće aBd.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.