Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
Izazov mu je biti izmjena Kramaricu i Dzeki.
Danas dobio pola sata za Hofenhajm
Starter večeras protiv Midtyllanda u Evropa ligi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva karijera
Prije 3-4 godine je jos igrao u austrijskoj drugoj ligi, a sad Europa Liga sa Hoffenheimom.
Zasluzio je ovo.

Zasluzio je ovo.
- PasodelMar
- Kontakt:
Hoffenheim ne djeluje dobro, slaba igra generalno. Tabakovic za sada bez nekog većeg impacta na igru. Golcina Osoria
.

Evo ga zabio u Bundesligi.

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Večeras starter u kupu i odmah vraća treneru povjerenje, gol za 1:0.
Za nadati se da ce dobiti vecu minutazu u ligi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slicna prica kao sa vecinom nasih igraca, ko god ga je gledao u kontinuitetu za klub vidi da je dobar igrac ali kad dodje za reprezentaciju kao i vecina ovih cvajtasa koji su bitni za svoje klubove izgleda amaterski a uz to im fali kvalitete da bez obzira na nase okolnosti sa promjenom selektora pokazu uvijek kvalitet kao npr Dzeko i Kolasinac
Zabi ga u Kupu Nurnbergu dobro je vrti se oko prve postave on je kopija Zlatana Muslimovica ,a dosta slabiji od Milana Djurica koji je imao nesrecu da igra u Dzekinom i Vedadovom primeu
- Beduin
- Kontakt:
Bez posebnog ucinka otkako je usao zadnjih 15ak+ minuta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Znaci zbog "povrede aduktora" jucer nije igrao i vec danas se vratio kuci u klub na dodatne preglede. A btw klub preuzeo novi trener i taman ce mu biti na ocima.
Jel ovo nova bjezanija uvrijediene mlade i strah od konkurencije ili stvarno povreda vidjet cemo u nastavku sage i narednih poziva.
Jel ovo nova bjezanija uvrijediene mlade i strah od konkurencije ili stvarno povreda vidjet cemo u nastavku sage i narednih poziva.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Čudi me da ga sinoć na pressu niko ne pita šta je s Tabakovićem il da sam spomene da ga je poslao na tribine jer je povrijeđen ili jer ne igra u klubu, pa je nezadovoljan formom ili mozda zalaganjem na treningu. Ovako ne znamo šta je tačno u pitanjuBeduin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:40Znaci zbog "povrede aduktora" jucer nije igrao i vec danas se vratio kuci u klub na dodatne preglede. A btw klub preuzeo novi trener i taman ce mu biti na ocima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i na to bi se pitanje on uvrijedio, sta ti mene imas pitat sta je sa tabakovicem bolje nemoj nista pitat ako ti je to jedino sto imasCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:49Čudi me da ga sinoć na pressu niko ne pita šta je s Tabakovićem il da sam spomene da ga je poslao na tribine jer je povrijeđen ili jer ne igra u klubu, pa je nezadovoljan formom ili mozda zalaganjem na treningu. Ovako ne znamo šta je tačno u pitanjuBeduin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:40Znaci zbog "povrede aduktora" jucer nije igrao i vec danas se vratio kuci u klub na dodatne preglede. A btw klub preuzeo novi trener i taman ce mu biti na ocima.
Jel ovo nova bjezanija uvrijediene mlade i strah od konkurencije ili stvarno povreda vidjet cemo u nastavku sage i narednih poziva.![]()
-
- Kontakt:
I to što kažešQUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:14i na to bi se pitanje on uvrijedio, sta ti mene imas pitat sta je sa tabakovicem bolje nemoj nista pitat ako ti je to jedino sto imasCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:49Čudi me da ga sinoć na pressu niko ne pita šta je s Tabakovićem il da sam spomene da ga je poslao na tribine jer je povrijeđen ili jer ne igra u klubu, pa je nezadovoljan formom ili mozda zalaganjem na treningu. Ovako ne znamo šta je tačno u pitanjuBeduin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:40Znaci zbog "povrede aduktora" jucer nije igrao i vec danas se vratio kuci u klub na dodatne preglede. A btw klub preuzeo novi trener i taman ce mu biti na ocima.
Jel ovo nova bjezanija uvrijediene mlade i strah od konkurencije ili stvarno povreda vidjet cemo u nastavku sage i narednih poziva.![]()
A realno ko bi imao volje dolaziti iz lige petice da budes peti napadac i dobijas Minute na kapaljku. Pa ako vec ne igra u klubu nemoj ga zvati nikako, bar imas opravdanje za nepozivanje, ali onda moras biti dosljedan kod sviju.
-
- Kontakt:
Jeste malo nepravedno prema njemu. Vec godinu dana je u reprezentaciji i nije imao neke prilike da igra, da bi na kraju s tribina gledao Kulenovica kako starta na prvom okupljanju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo kod kockara i klauna moguće, 0 logike da kanadska panjina dobije priliku od prve minute koju Tabaković nije dobio godinu, čak je i Baždar bio logičniji da bude u prvih 11.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 21:36Jeste malo nepravedno prema njemu. Vec godinu dana je u reprezentaciji i nije imao neke prilike da igra, da bi na kraju s tribina gledao Kulenovica kako starta na prvom okupljanju
I ja bih napustio reprezentaciju na njegovom mjestu. Podrška Harisu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jos jedan kojem cemo kljucati temu.