FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 25 sep 2024, 16:52

simonknows je napisao/la:
25 sep 2024, 16:43
Eto mu prilike ako je stvarno iskren. Svakako onaj njegov plan i nije ispod par miliona. Ako mu je sad to problem, kako bi ispunio ponuđeni plan?
Koliko su tvoji unijeli ulaskom u klub svojih para i koliko skup uslov im je bio?

Znao sam da ces odmah potezati ljubav, ako mu je zelja, ako ovo, ako ono. Neka, ima Vinko, a i Savez ga gotivi svakako.

Edit: A evo i Madal isto odgovori kao i ja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 25 sep 2024, 16:55

Sva sreća pa Vinko unosi milione :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 25 sep 2024, 16:57

E cuj bogati..... :urnebes:
Pa kakav je uslov tom Vinku, jel isti uslov i njemu postavljen, ne kontam.. :?:

Koliko je nas dobri Aco unio kesa u klub

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 25 sep 2024, 17:01

Madal je napisao/la:
25 sep 2024, 16:50
simonknows je napisao/la:
25 sep 2024, 16:43
Eto mu prilike ako je stvarno iskren. Svakako onaj njegov plan i nije ispod par miliona. Ako mu je sad to problem, kako bi ispunio ponuđeni plan?
Sve ok. A kakve su ovi imali uslove da vode Slobodu? Kakve su uslove postavili Senadu kad su sastancili s njim?
Aco i drug mu su imali clanske karte Sdp to im je uslov i znanje hahahaha i zato su nas ovako usrecili tj UNISTILI KLUB

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 25 sep 2024, 17:01

Sve dok grobar kluba odlucuje o tome ko ce biti predsjednik UO,nema nama srece.
I opet ponavljam,da li se ovako ophodi "navijac"prema "svome" klubu.
Je li ovaj golman trako husarin pulen?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 sep 2024, 17:22

Azmiru uslov da unese milione, a Vinku uslov da bude njihov pijun i da upravljaju njime. Dobro neko rece, valja poplacati ove promasaje od igraca, a nisu jeftini. Trenutni ljudi nemaju banke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 25 sep 2024, 17:25

Slobodu gledam 35 godina, odrastao sam u ovom gradu,al od trenutka kad naprave ovaj igrokaz sa tim Divkovićem, neću kročiti na Tušanj, ovo je toliko ponižavanje navijača Slobode da se ne može riječima objasniti.Ne znam kakav je motiv Ace,Marija,Čabrije… i politike koja iza njih stoji da istrajavaju na ostanku i ovome što rade, ali je to tužno i ne znam kako ne vide da se ovim samo dalje kopaju i da se iz svega ne mogu izvući sa pozitivnim efektom.Ja nisam ni za Azmira jer lik je trenutno bez love i nema mogućnost velikih ulaganja, al niko nije gori od trenutne garniture koja vodi klub.Nino,Sejo, onaj Zorajev sin, bar su imali neku lovu, pravili skupštinu za sebe, a na kraju ih naslijedili kokuzi, ugostitelji i ćevabdžije, koji je ne mogu čestito da plate ni radnike a kamoli da finansiraju klub u Premijer ligi.Napraviće od Slobode prvoligaša koji se godina iz toga neće izvići kao ni Čelik.Ovi su toliko nesposobni da ne mogu iskamčiti ni pare od politike koja stoji iza njih, Nikšić daje Igmanu milion kerma, a Slobodi k…c, iako mu je sva glasačka baza u Tuzli i TK, u Konjicu ne može dobiti ni 1000 glasova.Ajd što “zeleni” ne daju Slobodi, al nema ni od “crvenih” ništa. Ko nas je kleo, nije dangubio.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 sep 2024, 17:26

Ovi prodaju klub za milione Azmiru? Ili koja je kombinacija? Ne kontam
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 sep 2024, 17:30

Skver je napisao/la:
25 sep 2024, 17:26
Postavljaju uslove koje Azmir ne moze ispuniti, pa ce biti u fazonu eto ponudili smo mu to i to, on nije htio. Postave Vinka pa ce biti imao je Azmir uslove, nije ispunio.

E kad ih pitas koji su uslovi Vinku, bagra ce se usutiti jer apsolutno svako zna da Vinko nije dobio ovaj uslov kao Azmir.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 sep 2024, 17:37

Evo i Fukara a koliko su ih pljuvali i prozivali na ljeto dobro i za sta snage imaju vise.
Mislio sam doci na utakmicu da im izrazim nezadovoljstvo sa zapada ali samo bojkot i svi na šetnju
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 sep 2024, 17:51

Fk Mladost Solina pobijedila Buducnost Banovice 2-1 i plasirali se u Kup BIH, mrs stoko jedna gledajte kako se gradi klub. Sramota me, sramota
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 sep 2024, 17:52

Samo se nadam da ce bojkot potrajati duze nego prosli puta. Dodje Mujkan, bojkot stade za 3 dana. Bez zle namjere naravno.

Drugog nacina nema. Ili bojkot ili da neko rizikuje zatvorsku kaznu i da istjera gofna iz kluba. Bojkot je mozda cak i bolja opcija za ove ljude.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 sep 2024, 17:53

DamirT je napisao/la:
25 sep 2024, 17:52
Samo se nadam da ce bojkot potrajati duze nego prosli puta. Dodje Mujkan, bojkot stade za 3 dana. Bez zle namjere naravno.

Drugog nacina nema. Ili bojkot ili da neko rizikuje zatvorsku kaznu i da istjera gofna iz kluba. Bojkot je mozda cak i bolja opcija za ove ljude.
Brat beduin i ja bojkotujemo preko godinu i smaramo ovdje, poceli smo iste stvari pisati :urnebes:
Samo cekamo kad ce se ostali pridruziti bojkotu :rol:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 sep 2024, 17:59

Madal je napisao/la:
25 sep 2024, 17:53
DamirT je napisao/la:

Brat beduin i ja bojkotujemo preko godinu i smaramo ovdje, poceli smo iste stvari pisati :urnebes:
Izgleda da ste upravu. :salut:

Ja sve kontam ma de bice bolje, ali izgleda da nema nista od tog boljitka. Ovo danas je samo kap koja je prelila casu. Definitivno odustajem od Tusnja dok sve ijedan od ovih "navijaca" ne odyebe od kluba.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 sep 2024, 18:01

DamirT je napisao/la:
25 sep 2024, 17:30
Skver je napisao/la:
25 sep 2024, 17:26
Postavljaju uslove koje Azmir ne moze ispuniti, pa ce biti u fazonu eto ponudili smo mu to i to, on nije htio. Postave Vinka pa ce biti imao je Azmir uslove, nije ispunio.

E kad ih pitas koji su uslovi Vinku, bagra ce se usutiti jer apsolutno svako zna da Vinko nije dobio ovaj uslov kao Azmir.
:D Ok, milioni, ali kome idu milioni, aci, dijabetisu, mariju, gdje, na racun, solarno?
🔴⚫️

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 sep 2024, 18:03

:kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 sep 2024, 18:53

Madal je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

I samo sebi smo dodadili vise.

Sta kazu "biznismen iz Austrije", a zube sebi ne moze uraditi kako treba. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 25 sep 2024, 19:16

Beduin je napisao/la:
25 sep 2024, 18:53
Madal je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

I samo sebi smo dodadili vise.

Sta kazu "biznismen iz Austrije", a zube sebi ne moze uraditi kako treba. 😂
Pa to je preCjednik za nas,stavio je Slobodin interes ispred vlastitog.Respekt preCjednice. : :bow: :bow: :bow:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 25 sep 2024, 19:22

Nije predizborna,ne valjaju ni jedni,sve licni interesi.Ali tuzlanski sdp je glavni krivac propasti sporta u Tuzli,vladajuca garnitura godinama u gradu gdje se instaliraju podobni,a ne sposobni,zato nam je ovako od fudbala,kosarke,odbojke itd itd...Faraonska posla,prodaj zemljiste gradi zgrade,beton,ebes sport,slobodu....a neki slobodasi se posebno isticu podrzavanjem sdpa,jer imaju korist i licni interes.....Senad probo uzet Ditu,ne da onaj kmer Bevba ,covjek sa parama nas,iz Dobrinje,covjek kojeg zanima profit lova kes,ovakvu Slobodu bi digo za 7 dana,al nece ni da proba,jer sve se cuje sve zna...Azmir Husic prica ide nema para propo,nije istina,covjek ima brdo para,sega je Slobodin dug za njega,ali covjek nece,nisam ni ja za njega,imo je pogresnih poteza,al kad vidim da ovi izvuku iz sesira nekog vinka padne ti mrak na oci.Aco ekipa nemojte odugovlacit,ugasite je,nego da je karate kako stignete na ovaj ili onaj nacin...Ugasite je,da vas upamtimo ko grobare svetinje,bit ce nam svima lakse,ovako nam se djeca smiju.... 2 posrana boda u 8 utakmica....nije ni krenulo prvenstvo a vec smo ispali,nikad ranije kao dosad,a opet ce sav ovaj nerad doci na naplatu Slobodi kad tad,sram da vas bude...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 sep 2024, 19:27

Ovi ljudi u Solini vode klub odlicno, trebaju ici malo na obuku kod njih, nije sramota
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.