Tastaturu pregrizo

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Tastaturu pregrizo
Dao sam mu još jednu šansu, kontam tu je, vratio se ali nema više ustajanja radi njega. Od 5-2 je krenuo da izmišlja toplu vodu bez ikakvog razloga.
Ma mogu gristi do sutra, on je bas prediktabilan.
sto bi bila steta, zao mi samo nas levata koji buljimo u flashscore ranim sabahom da svjedocimo njegovim budalestinama. Mogu zamisliti brata @samozdravlje u zacadjenoj sobi, ispusio je, siguran sam, kutiju:-)
Ne kutiju,ali 15 jesam.babino je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:42sto bi bila steta, zao mi samo nas levata koji buljimo u flashscore ranim sabahom da svjedocimo njegovim budalestinama. Mogu zamisliti brata @samozdravlje u zacadjenoj sobi, ispusio je, siguran sam, kutiju:-)
imati 6-2, 5-2, 30-0, protivnik u svlacionici i ti izgubis 17 poena u nizu... u tajbrejku spasava 3 set lopte, dolazi na 6-6 i gubi naredna 2 poena.....u trecem setu krecem na posao kod 2-1 za njega i ima brejk loptu, kontam hajd vratio se, 20 min poslije gledam izgubio 6-2....i treba ga zaliti, treba ga...
Neka se samo nada da nije uranio sa ovim jacim turnirima, eto citam da ce pokusati i atp 500...ne bi valjalo da sebi unisti direktni ulaz na australian open.
Vozdra generacijo
Live kvota bila prrvelika, teško jo odolitibabino je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:42sto bi bila steta, zao mi samo nas levata koji buljimo u flashscore ranim sabahom da svjedocimo njegovim budalestinama. Mogu zamisliti brata @samozdravlje u zacadjenoj sobi, ispusio je, siguran sam, kutiju:-)
imati 6-2, 5-2, 30-0, protivnik u svlacionici i ti izgubis 17 poena u nizu... u tajbrejku spasava 3 set lopte, dolazi na 6-6 i gubi naredna 2 poena.....u trecem setu krecem na posao kod 2-1 za njega i ima brejk loptu, kontam hajd vratio se, 20 min poslije gledam izgubio 6-2....i treba ga zaliti, treba ga...
Neka se samo nada da nije uranio sa ovim jacim turnirima, eto citam da ce pokusati i atp 500...ne bi valjalo da sebi unisti direktni ulaz na australian open.
Pobjeda na WTA debiju protiv top 700 WTANerminFatic je napisao/la: ↑18 sep 2024, 08:40Valjda Podlinska iz Poljske, blagajnice? Jesi li joj utefterio €147?Samozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2024, 17:48Rumunka (19), Stefanija Bojica joj protivnica u 1/16.Da li je je zavrseno ?![]()
I Suana Tucakovic na istom turniru
![]()
![]()
![]()
Turnir otkazan nakon 1. kola i u muškoj i ženskoj konkurenciji.
I ja mislim da su male sanse da nastavi za nas, jedino ako ona i porodica cvrsto odluce....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.