FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simonknows » 25 sep 2024, 08:46

Morao sam nešto do Gabele @beduin, nisam stigao da se javim :D

Koliko je lik opsjednut sa mnom, pa mislim da brat bratu u zadnjih 10 postova 9 puta me spomenuo, klub se gasi, ispada iz lige, nema para, nema stadiona, nema terena za trening, djeca nikad gora, nema trenera, nema uprave, nema sportskog direktora, lik se opet mene uhvati :D

I opet se ispostavlja tačnim ono što govorim već neko vrijeme, ova ekipa je krš, iako bi u nekim drugačijim uslovima mogla da ponudi malo više. Nejse, ponudili su koliko su mogli u trenutku i u ovoj situaciji, a to je skroz malo, skoro ništa. I opet mislim da je ovakva selekcija igrača rezultat (ne)znanja Zebe i Maksimovića, a da je uprava tu najmanje kriva jer jednostavno i to malo para što imaju ide na deblokade računa radi tuđih dugova, a više od toga nemaju. Isto tako, niko drugi nema zainteresovan da vodi Slobodu umjesto njih a da je bar malo jači s parama. Ima eto Azmir koji sve hoće nešto, pa kad mu se to nešto obeća, hoće on nešto drugo još, pa i to kad se dogovori hoće neki sastanak, samo neće prijavu da pošalje. Izgleda da vas spasitelj malo hebe. Ali ne sumnjam ja da će on doći na kraju. Nemate brige, sad će petak.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 sep 2024, 08:51

Cuj nisu krivi, pa ko izabra Maskimovica i Zebu da nije Azmir i to?
Nemamo ni mi po forumu para da vodimo klub i zamisli cuda - zato ga ni ne zelimo voditi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 sep 2024, 09:03

I to laganje nema ko drugi voditi mora stati.
Imali su izbora proslo ljeto i znamo kako je zavrsilo.
Nakon sto su preuzeli klub kao odbor za hitnost ja ih nijednom nisam cuo da traze novog predsjednika, pozivaju ljude da dodju, da kazu kako nemaju novca ni kapaciteta voditi Slobodu i da pozivaju druge da dodju vec su se usutili da mogu pokupiti kajmak ulaska u PL (jos osvojismo kup juniora).

I tek ide saopstenje da se povlace kad su razjebali i sefa i stanicu a i to odugovlace dok haman i matematicki ne odemo u federalnu a kako je krenulo mozemo to i do proljeca uraditi.
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 sep 2024, 09:22

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 sep 2024, 09:28

simonknows je napisao/la:
25 sep 2024, 08:46

Koliko je lik opsjednut sa mnom, pa mislim da brat bratu u zadnjih 10 postova 9 puta me spomenuo, klub se gasi, ispada iz lige, nema para, nema stadiona, nema terena za trening, djeca nikad gora, nema trenera, nema uprave, nema sportskog direktora, lik se opet mene uhvati :D

I opet se ispostavlja tačnim ono što govorim već neko vrijeme, ova ekipa je krš, iako bi u nekim drugačijim uslovima mogla da ponudi malo više. Nejse, ponudili su koliko su mogli u trenutku i u ovoj situaciji, a to je skroz malo, skoro ništa. I opet mislim da je ovakva selekcija igrača rezultat (ne)znanja Zebe i Maksimovića, a da je uprava tu najmanje kriva jer jednostavno i to malo para što imaju ide na deblokade računa radi tuđih dugova, a više od toga nemaju. Isto tako, niko drugi nema zainteresovan da vodi Slobodu umjesto njih a da je bar malo jači s parama. Ima eto Azmir koji sve hoće nešto, pa kad mu se to nešto obeća, hoće on nešto drugo još, pa i to kad se dogovori hoće neki sastanak, samo neće prijavu da pošalje. Izgleda da vas spasitelj malo hebe. Ali ne sumnjam ja da će on doći na kraju. Nemate brige, sad će petak.
Ako je tako ja Azmiru skidam kapu.
ne je-be on nas, već vas, koji ste se ponadali i nek vas je-be i nek vas je-be opet i opet.
i nek odugovlači dok ne budemo matematički u federalnoj, da se upiše ko je kriv za to.
čovjeku da ste dali prošle sezone klub, sad bi bili makar stabilan premijerligaš, pa i Senada da ste ostavili isto bi ustabilio klub.
Mislili ste tući će se ljudi da preuzmu klub, marš u drugu ligu i u knjige kao grobari kluba, sa najgorim rekordima.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 25 sep 2024, 10:11

25 sep 2024, 08:46

🫣 Baš si dosljedan, kapa dole. Tebi su svi krivi osim ljudi koji trenutno odlucuje o svemu ? Sto se tice Azmira, dobro znas da je Aco licno rekao da moze bilo ko preuzeti Slobodu, ali Azmir NE. Tako je bilo prosli put, toga se drzi i sad, radilo se sve da on ne dodje i uspio je, ali rezultate toga vide svi ( osim tebe ). Zasto se sad pravis naivan i opet prebacuješ krivicu na nekog drugog, dobro znas da je sad uslov da lete SVI. Ovo sto su uspjeli uraditi Slobodi, nece uraditi ni jedan "došljak" ili "seljak" Zna dobro i menadjerski lobi, koji trenutni vrslja po Slobodi da je sa dolaskom Azmira i njima kraj, zato i sa njihove strane potpora da se pronadje bilo ko drugi, neko na koga mogu uticati. Trenutno Slobodi treba 2-2,5 miliona km, da bi opstali ili vratili se u PL BiH u slucaju ispadanja (koji je izvjesniji nego opstanak). Sa svim potrebnim raskidima ugovora, novim pojacanjima , tekucim i redovnim potreba nista ispod navedene cifre nece pomoci Slobodi. Moje licni stav i misljenje je da treba natjerati i Acu i njekovu ekipu da ostanu do kraja sezone, jer tek sad idu potrazivanja, igraci opstruisu trenera i menadjerski lobi 😉 vjerovatno bi trebao mozda i na tu temu nesto napisati, jer si dobro upoznat.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 25 sep 2024, 10:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Elvir Baljic

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 sep 2024, 10:20

SAZNAJEMO: Vinko Divković novi predsjednik Slobode!
25 Septembra, 2024 09:56

Poslije nekoliko mjeseci rukovođenja od strane tzv. „odbora za upravljanje“, F.K. Sloboda će u petak dobiti novog predsjednika. Prema informacijama Sportskih, riječ je o Vinku Divkoviću.

Ova vijest dolazi kao grom iz vedra neba za mnoge navijače tuzlanskog kluba, obzirom da se očekivalo da se na mjesto predsjednika vrati Azmir Husić. Ipak, od Husićevog imanovanja kako stvari stoje neće biti ništa.

Naime, proteklih dana u medijima se pojavila informacija kako se nakon posljednjeg javnog poziva koji je objavio tuzlanski klub za imenovanje predsjednika i novog upravnog odbora, javio investitor iz Austrije sa detaljno obrazloženim četverogodišnjim planom, za F.K. Sloboda.

Prema našim saznanjima riječ je upravo o Divkoviću, inače rođenom Tuzlaku koji već dugi niz godina živi i radi u Beču gdje se bavi privatnim biznisom. Međutim, interesovanje Divkovića za preuzimanje Slobode nije vijest koja je „od jučer“. Naime. Divković se na javni poziv prijavio i prošle godine kada je za predsjednika kluba imenovan Senad Mujkanović.

Određene informacije kažu kako bi Divković oformio novi upravni odbor zajedno sa nekoliko biznismena i saradnika iz Austrije. Međutim, ono što trenutno znamo jeste da je Divković predstavio lični plan za buduće funkcionisanje kluba, koji će kako stvari stoje biti podržan i od strane Skupštine zakazane za petak.

Ime Vinka Divkovića i nije toliko nepoznato ovdašnjoj sportskoj javnosti. Naime, Dikovičća bolji poiznavaoci domaćeg fudbala pamte kao šefa stručnog štaba Čelika i srebreničke Gradine, ali u oba kluba se na trenerskoj poziciji zadržao veoma kratko. Očito da je Divković trenerske ambicije odlučio zamjeniti upravljačkim, iako prema dostupnim informacijama u tome do sada nije imao nekog iskustva.

Husić po drugi put ispao iz utrke „pet do 12“

Iako je potpisom na listu ljudi koji bi trebali činiti novu Skupštinu Slobode, Azmir Husić dodao i vrijeme potpisivanja: 11:55, čini se da će po drugi put upravo „pet do 12“ izgubiti utrku za prvog čovjeka tuzlanskog kluba.

Naime, navijači Slobode razočrani rezultatatima kluba nakon povratka u društvo najboljih, već neko vrijeme traže odgovornost vodećih ljudi u klubu, prije svih Aleksandra Jovića, inače predsjednika Skupštine ali i odbora za upravljanje. Treba podsjetiti kako je Jović na nedavno održanoj Skupštini podnio ostavku u odboru za upravljanje ali ne i na mjestu predsjednika Skupštine.

Aktuelna situcija u eter je ponovo gurnula ime Azmira Husića koji je prema našim saznanjima dobio i „aminovanje“ gradske uprave, a Husićev jedini zahtjev je bio da 16 članova aktuelne Skupštine uključujući i Jovića podnese ostavke, što je prošle sedmice između dvije strane i dogovoreno, a Husić je dostavio spisak od „svojih“ 16 ljudi koji bi zamjenili odlazeće članove Skupštine.

Iako se smatralo da je kompletna priča završena te da će se Azmir Husić na želju brojnih navijača Slobode vratiti na mjesto predsjednika, kako saznajemo, jedan dio iz struktura gradske vlasti ipak nije bio za povratak Husića pa se dao „dodatni mig“ Divkoviću koji nije gubio vrijeme nego je čim prije iz Beča stigao u Tuzlu gdje je vć obavio razgovore sa aktuelnim rukovodstvom kluba.

Tako je prema našim saznanjima preostala još samo formalnost – imenovanje Divkovića za novog predsjednika. Još uvijek nema informacija ko će sa Divkovićem činiti novi upravni odbor, niti da li će doći do promjena u Skupštini.

Ono što nije dobro za navijače Slobode jeste činjenica da se Sloboda nalazi na dnu tabele sa tek dva osvojena boda i bez pobjede nakon osam odigranih kola. Ko god u ovom momentu preuzeo klub, nema suzmnje da ga očekuje veoma težak zadatk u borbi za opstanak u društvu najboljih.

Jedno je sigurno, u Slobodi nikada nije dosadno. Ostaje i da se vidi kako će navijači reagovati na imenovanje Divkovića, posebno u momentu kada su svi vidjeli Azmira Husića u predsjedničkoj stolici.
:puke: :puke: :puke: :puke:
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 sep 2024, 10:36

:rol: :rol: :rol: Ugasite klub molim vas, da se vise ne brukamo i ne sramotimo :puke: :puke: :puke:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 sep 2024, 10:41

Ocekivano kao sto smo i pretpostavljali, dizaci ruku spremni, sve ostaje kako je i bilo, svi zadovoljeni osim onih koji istinski vole Slobodu. Aferim smradovi.
🔴⚫️

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 sep 2024, 10:46

🤣

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 sep 2024, 10:50

Svi grobari napolje iz kluba! To mora biti nulti uslov ko god da dodje poslije
-Beogradski sindikat

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 25 sep 2024, 11:03

Bitno da se naglasilo PODUZETNIK IZ BECA ,**** im poduzetnik mater.
Jel vrijeme da napunimo barem zapad sad.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 sep 2024, 11:25

mirsonetz je napisao/la:
23 sep 2024, 19:03
mirza24 je napisao/la:
23 sep 2024, 19:01
Skver je napisao/la:
23 sep 2024, 14:44

Daj ba odyebi ga, sta se imas raspravljati sa njim, kokuzi mogu samo placati tudjim parama od grada, frajeri se porede sa Azmirom :urnebes: , vidis da blage veze nema.....
Samo negirati 100% si upravu . Drece znaju da idu samo hoce onaj kafic na stadionu da kako ostane njihov covjek i to je to
Valja ljubit stope opet azi kamikazi avi avi avi
:zviz: poljubi on kuvac :rol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 sep 2024, 11:37

25 sep 2024, 11:25

Svaka cast, imate muda do zemlje, jaci ste i od subine, Crnih labudova i jos napisati da vam covjek poljubi qurac......covjek Zlatni ljiljan treba da poljubi qurac nekom Aleksandru Jovicu, debelom Mariju i tebi.... :tokralju:
🔴⚫️

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 sep 2024, 11:40

OFK na djelu, samo ime nije promijenjeno. Davno privatizovan klub, samo ste vi svi slijepi. Jak "biznismen", j**o ja sve svoje ako nas 70% na forumu nema više novca trenutno. :kafa:
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 25 sep 2024, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 sep 2024, 11:41

Skver je napisao/la:
25 sep 2024, 11:37
25 sep 2024, 11:25

Svaka cast, imate muda do zemlje, jaci ste i od subine, Crnih labudova i jos napisati da vam covjek poljubi qurac......covjek Zlatni ljiljan treba da poljubi qurac nekom Aleksandru Jovicu, debelom Mariju i tebi.... :tokralju:
Zajebavam se. Ovo je stvarno ludilo šta se radi. Najbolja odluka je da svi odu sad ovog trenutka da ne čekaju skupštinu prekosutra. Čuj Vinko Divković. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 sep 2024, 11:42

Restart,ovo je privatni klub i jos se smiju u facu svim navijacima Slobode

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 25 sep 2024, 11:47

To je to, ovaj će nas i dokusuriti da Šećerom zajedno...
Do nekih boljih dana,previše je ovo sikirancije...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 sep 2024, 11:49

Ne znam kako imaju obraza i dalje biti tu, ispali smo iz lige jucer i nemamo sta trazit vise realno, i oni opet hoce nekakvog Vinka za predsjednika, hvala vam unistili ste nam klub
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 sep 2024, 11:53

Sve neki Aco,Vinko, Mario, Marko :hmmmm:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.