Nova godina. Pucale vise pizde neg petarde haman

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bolje da se vole nego da se tuku
Minken.
Jel to bojkotuješ EPL podforum dok ETH ne ode?
Prije točno 9.mjeseci bio Božić
Predala se štafeta novim generacijama.
Simbol pada propalog komunizma, nakon ovog budala je znala da ce se Juga krvavo raspast.
Vlast i moc je veca droga od novca.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 sep 2024, 20:18Nikad mi neće biti jasno kako ljude obuzme tolika pohlepa, pa do zadnjeg trenutka pokusavaju ostati na vlasti pa i po cijenu života.
Maznes 3-4 miliona, odeš sa pozicije, igraš se sa unucima, uživaš u životu...
I ovaj Causesku je mogao otići u neku drzavu, mogao mu je neki diktator dati azil, tamo negdje trošiti lovu, uživati, a on sa 100 godina ne da stolicu![]()
Znam.L-Train je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:14Vlast i moc je veca droga od novca.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 sep 2024, 20:18Nikad mi neće biti jasno kako ljude obuzme tolika pohlepa, pa do zadnjeg trenutka pokusavaju ostati na vlasti pa i po cijenu života.
I ovaj Causesku je mogao otići u neku drzavu, mogao mu je neki diktator dati azil, tamo negdje trošiti lovu, uživati, a on sa 100 godina ne da stolicu![]()
Jbg kad vidis sportiste i ostale koji zgrcu milione da pregovaraju za koji dinar vise. Realno njima je taj dodatni milion, pola miliona ko nama cener. Sasvim je logicno da i ti u parlamentu hoce da uzmu sto vise. Kad nam je drzava qarina, pa im je to omoguceno...kraljttbvb je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:39Znam.L-Train je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:14Vlast i moc je veca droga od novca.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 sep 2024, 20:18Nikad mi neće biti jasno kako ljude obuzme tolika pohlepa, pa do zadnjeg trenutka pokusavaju ostati na vlasti pa i po cijenu života.
Gledam ove neke iz svog okruzenja, ono 20 godina budeš u parlamentu, bukvalno si milioner koliko si dobio paušala, dnevnica i svega ostalog. Zenu i djecu ubacio na budzet, sve riješio.
I kad odeš u penziju nećeš da se povuces i zivis normalan zivot, nego kopas i rukama i nogama da te postave da budeš savjetnik nekome i da još neku lovu zaradis![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.