FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Igrače su oni birali nema potrebe kažnjavati ih zato što ne znaju i neće od njih nikada fudbalera biti za lijeka.
Nego se ovoj upravi može jer je većina navijača odustala i digla ruke nakon godina laži i obećanja.
Bezbroj je lešinara u klubu i oko kluba dugo predugo vremena pod zaštitom da su navodni veliki Slobodaši i navijači.
Ove što se godinama vrte u klubu treba sve rastjerati iz kluba što dalje od trenera u omladinskim pogonima do čistačice sve otjerati kilometrima od kluba.
Nego se ovoj upravi može jer je većina navijača odustala i digla ruke nakon godina laži i obećanja.
Bezbroj je lešinara u klubu i oko kluba dugo predugo vremena pod zaštitom da su navodni veliki Slobodaši i navijači.
Ove što se godinama vrte u klubu treba sve rastjerati iz kluba što dalje od trenera u omladinskim pogonima do čistačice sve otjerati kilometrima od kluba.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ko god preuzme sve neka rastjera ko god je godinama u klubu i oko kluba, jer to su ljudi koji mogu samo negativu prenijeti na sve što bi neko zdravo htio da napravi.
Hirurški to treba sve odstraniti iz kluba i započeti sve iznova.
Riješiti se doušnika i svega u 3 pm.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sve otjerajte, samo Zdenu ne dirajte !!!!!
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trose struju prave jos veci dug jer ce vracati drugi neko nece sigurno Aco i jaran mutuzlak1987 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:41Nisu oni krivi sto ne znaju. Mozes ih kaznjavati koliko god hoces oni opet nece znati.
Samo kompletan remont, sve u tri pm poslat. Sto reko nas drug sa tribine jel malo 104sviunapad1010 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:59Ko god preuzme sve neka rastjera ko god je godinama u klubu i oko kluba, jer to su ljudi koji mogu samo negativu prenijeti na sve što bi neko zdravo htio da napravi.

Kakav je ono brkica na klupi uz ekipu danas,jos neki predstavnik kluba kao munjeviti zdeno juric
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mozda glupost, al mislim da nas protiv Sloge treba bit sto vise.
Mi svakako vec godinu ipo na Tusnju nikakvog fudbala nismo vidjeli, al mora se poslat poruka onima na terenu i u lozi da vise niko od njih nije pozeljan u klubu.
Poslat poruku onako kako mi to najbolje znamo.
Rezultat vise nije ni bitan, klub je toliko srozan i osramoćen da ni jedan rezultat to ne moze oprat ni ispravit.
Poslije utakmice poskidat dresove i nek shvate da imaju samo jedno rjesenje, a to je da sto prije idu iz kluba.
Ovo je svakako sezona za zaborav, al barem vec sad prekinuti ovu sramotu i tudje kurcenje s parama koje smo mi kao gradjani dali klubu.
Mi svakako vec godinu ipo na Tusnju nikakvog fudbala nismo vidjeli, al mora se poslat poruka onima na terenu i u lozi da vise niko od njih nije pozeljan u klubu.
Rezultat vise nije ni bitan, klub je toliko srozan i osramoćen da ni jedan rezultat to ne moze oprat ni ispravit.
Poslije utakmice poskidat dresove i nek shvate da imaju samo jedno rjesenje, a to je da sto prije idu iz kluba.
Ovo je svakako sezona za zaborav, al barem vec sad prekinuti ovu sramotu i tudje kurcenje s parama koje smo mi kao gradjani dali klubu.
Volim tebe, više od sebe
Odlicna ideja dolazim sa jov dva druga a bio sam rekao sam sebi dok su ovi gledacu samo na tvantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 22:28Mozda glupost, al mislim da nas protiv Sloge treba bit sto vise.
Keko i druzina sa zapada ce se aktivirati svakako..Sramota je na sta je klub spao,svakakve informacije dolaze sa svih strana,da li je rekla kazala,ako je 20 posto istina od toga,onda je vrijeme da Aco i co predaju upravu kluba bilo kome,od ovoga ne moze gore,ali ne ubacenim elementima po direktiviantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 22:28Mozda glupost, al mislim da nas protiv Sloge treba bit sto vise.
Vinko i novi kojim ce se komandovati ispod zita.....Od nekih starih uglednih ljudi koji vole Slobodu citav zivot i prate se trazi molba da bi upali u skupstinu,a neki dolaze z brda z dola...Sramota na sta je klub spao...UPRAVA NAPOLJE
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Nije glupost, sto glupost.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 22:28Mozda glupost, al mislim da nas protiv Sloge treba bit sto vise.
Trebalo je davno i mozda vec veceras ali....o tom potom.
Zamisli one brojke od 2016,2017 kada zagrmi sa sjevera iz 2000 grla yebemo vam mater u picku. Nazalost trenutno nemamo te brojke niti ima to ko pokrenuti ali da im se posalje poruka to svakako.
Ne znam sta se ceka,sta se odlaze svaki dan koji prodje u ovom stanju za nas je katastrofa. Komplet ne/strucni stab sve sa upravom i tkz skupstinom trebaju momentalno odstupiti bez pitanja, uslova bilo cega. Od sramote u gradu 2 mjeseca da se ne pojavljuju.
-
- Kontakt:
Ma uglavnom vrijeme je da se ova uvezana druzina razjebe. Milom il silom.
Posto ce im uprpit, ocekivat i pojacano osiguranje, al protiv mase se tesko izlazi na kraj.
Sad je do nas hocemo li dopustit idalje ovo silovanje od krkana, propalih licnosti i ostalih osoba sumnjivog karaktera.
Posto ce im uprpit, ocekivat i pojacano osiguranje, al protiv mase se tesko izlazi na kraj.
Sad je do nas hocemo li dopustit idalje ovo silovanje od krkana, propalih licnosti i ostalih osoba sumnjivog karaktera.
Volim tebe, više od sebe
Sramite se Dine Kalesica,Kenana Delica,Nikole Komazeca,Harisa Dilavera,Nermina Mujkica, Civica,Filipa Erica,Srdjana Vulica,momaka koji su vratili klub u premier ligu prosle godine...dosta je vise muda pod bubrege prodavat...
Zadnja izmjena: HPCompaq, dana/u 25 sep 2024, 06:56, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Procitam ti taj potpis i tuga me uhvati. Gledaj na sta je sad klub spao.
Ja uopste ne vjerujem u ikakvu pozitivnu pricu sve dok ova bagra i dokazani grobari kluba koji su ga privatizovali kao da im je babovina ne odu, pa vise navijaci i javnost utjecaja ima na OKK nego na ovo.
To da oni nekog dovedu a da ga "kontrolisu" iz skupstine je propast u najavi. Bilo bi bolje jer gore od ovoga ne moze ali nikad necemo postati ozbiljan klub sa njima koji imaju kontrolu skupstine. I ja uopste ne vidim nacin da se to promijeni.
Kontrolisali su Secera iz skupstine i dozvolili mu da privatizuje klub, birali su predsjednika kojeg su otjerali nakon 6mj, sami preuzeli klub i doveli ga na najnize grane u historiji kluba. Mislim da su odavno ispucali sanse da su oni sposobni bilo koga "kontrolisati" iz skupstine.
Grobari, mrs iz kluba, kospe u ruke i zapad i da vam nije palo napamet komentarisati vise ikad ijednu upravu kluba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
I totalno pogresan rezon je kritikovati igrace i trenera.
Igraci ne znaju, trener je prosjek ili cak los.
Ja sam za da svi sutra lete iz kluba ali ono su najmanje krivi za ovo.
Igraci ne znaju, trener je prosjek ili cak los.
Ja sam za da svi sutra lete iz kluba ali ono su najmanje krivi za ovo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Vidim nocni trening
. Ovo je vec vise zalosno, sad krivicu prebacuju na igrace za koje se iz aviona vidi nisu kvalitet za PL, igraci krivi? Konobar i ekipa izgleda sve cine da sprijece Azmira da preuzme skupstinu i klub gdje u tom slucaju gube svoje obitavanje u klubu, izgleda da ce mo dobiti jos goru situaciju za Slobodu, ne vidim trenutno bolju soluciju za Slobodu od Azmira.

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Kakav zapad brate,zabranu prilaska stadionu za "NASE NAVIJACE".Madal je napisao/la: ↑24 sep 2024, 23:10Procitam ti taj potpis i tuga me uhvati. Gledaj na sta je sad klub spao.
Ja uopste ne vjerujem u ikakvu pozitivnu pricu sve dok ova bagra i dokazani grobari kluba koji su ga privatizovali kao da im je babovina ne odu, pa vise navijaci i javnost utjecaja ima na OKK nego na ovo.
To da oni nekog dovedu a da ga "kontrolisu" iz skupstine je propast u najavi. Bilo bi bolje jer gore od ovoga ne moze ali nikad necemo postati ozbiljan klub sa njima koji imaju kontrolu skupstine. I ja uopste ne vidim nacin da se to promijeni.
Kontrolisali su Secera iz skupstine i dozvolili mu da privatizuje klub, birali su predsjednika kojeg su otjerali nakon 6mj, sami preuzeli klub i doveli ga na najnize grane u historiji kluba. Mislim da su odavno ispucali sanse da su oni sposobni bilo koga "kontrolisati" iz skupstine.
Grobari, mrs iz kluba, kospe u ruke i zapad i da vam nije palo napamet komentarisati vise ikad ijednu upravu kluba.
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da bi nekolicina nas sa foruma bolju ekipu napravili sa manje para koja bi barem 3 boda uzela u 8 kola.
Ali eto uć će Naser, Beriz, Labudovi i ko već još u klub a oni ga ne daju
Ali eto uć će Naser, Beriz, Labudovi i ko već još u klub a oni ga ne daju

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Kad su protiv Posusja Fukare pozivale Zapad na skandiranje protiv Uprave i Ace direktno svi su sutili, ismijavali Fukare, trpili na drugarskoj osnovi, e sad neka sute.
Kad je S.M. ispod loze podjebavao Husarica i zvao ga "predsjednice", "ti si glavni u klubu" u slicno, ovaj se pravdao i nije smio onako bahato se bisati i galamiti kako to on zna.
Sve je jasno vec odavno oko Uprave, sve davno receno, ustati se trebalo davnih-dana, sad suti i gledaj. I cekajmo da onaj smradac uleti na forum sa novim insajderskim sa pojacanjima i PP pojedincima kao dokaz nama ostalima.
A i jaran Sky se odmah usutio nesto, cim ne ide klubu i nema Simona.
Kad je S.M. ispod loze podjebavao Husarica i zvao ga "predsjednice", "ti si glavni u klubu" u slicno, ovaj se pravdao i nije smio onako bahato se bisati i galamiti kako to on zna.
Sve je jasno vec odavno oko Uprave, sve davno receno, ustati se trebalo davnih-dana, sad suti i gledaj. I cekajmo da onaj smradac uleti na forum sa novim insajderskim sa pojacanjima i PP pojedincima kao dokaz nama ostalima.
A i jaran Sky se odmah usutio nesto, cim ne ide klubu i nema Simona.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.