RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
28.9
SUBOTA 20:45AM
NEKA DOĐU SVI
BRAĆA,SESTRE I ROĐACI
NEKA DOĐU KRALJEVI I PROSJACI
................................................................
SUBOTA 20:45AM
NEKA DOĐU SVI
BRAĆA,SESTRE I ROĐACI
NEKA DOĐU KRALJEVI I PROSJACI
................................................................
-
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 sep 2024, 22:28Strucnjak proglasen za najboljeg trenera jedne godine u super ligi Turske ne moze biti los. Nekoliko igraca koji trenutno igraju u reprezentaciji Turske su njegovo klesarstvo
Kada je dosao na prvom intervjuu je rekao da ce forsirati ofanzivan fudbal sa pomjeranjem svih linija prema protivnickom golu. Danas je to prezentirao ali sa velikom dozom srece jer je i Gosk imao par finih situacija na pocetku da okrene na svoju stranu. Bice puno oscilacija dok se to ne utegne i dovede na nivo koji treba da bude. Kondiciono smo vec jedan level ispred onih predstava sa pocetka prvenstva

NIsam to znao za ovog trenera, onda fenomenalan izbor
-
- Kontakt:
Slijedi nam utakmica koja potencijalno može značiti i prekretnicu u sezoni.
Odličan termin, valjda ne bude kiše, idemo napuniti stadion i da konačno pobijedimo i na drugom domaćem terenu ove sezone.
Odličan termin, valjda ne bude kiše, idemo napuniti stadion i da konačno pobijedimo i na drugom domaćem terenu ove sezone.
Republika Bosna i Hercegovina
Raspored za oktobar:
10. kolo: ponedjeljak, 07.10. 21:00 - Sarajevo - Velež
Nadoknada: subota, 12.10. 18:00 - Borac - Velež
11. kolo: subota, 19.10. 20:45 - Velež - Posušje
12. kolo: ponedjeljak, 28.10. 18:00 - Velež - Borac
10. kolo: ponedjeljak, 07.10. 21:00 - Sarajevo - Velež
Nadoknada: subota, 12.10. 18:00 - Borac - Velež
11. kolo: subota, 19.10. 20:45 - Velež - Posušje
12. kolo: ponedjeljak, 28.10. 18:00 - Velež - Borac
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Kako Borac 12.10. kad Velež ima reprezentativca!?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Po meni je najjednostavnije objašnjenje to da je nekadašnji predsjednik Borca sada predsjednik Fudbalskog saveza i pogoduje im se kako požele... Oni su također imali mislim 5-6 reprezentativaca (mladih i seniorskih), pa su zbog toga pomjerili prvi termin za nadoknadu protiv nas.
City of sunshine... MUSVDG
Ove livescore kaže da je i ovaj novi termin odgođen.aimar21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 21:21Po meni je najjednostavnije objašnjenje to da je nekadašnji predsjednik Borca sada predsjednik Fudbalskog saveza i pogoduje im se kako požele... Oni su također imali mislim 5-6 reprezentativaca (mladih i seniorskih), pa su zbog toga pomjerili prvi termin za nadoknadu protiv nas.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Kakve su nam prognoze za danas? Vidim nema komentara, pa evo i iskreno bio bih zadovoljan i nerješenim ishodom, a pobjedom prezadovoljan. Sjećam se prošle pobjede od 3:0, kad nas je Klaf vodio i trkom i kombinacijama smo razvalili, te tako očekujem i večerašnju postavku. Samo hrabro i bez uzmicanja, a nadam se da će i ARENA biti puna. Oni su se ovih dana previše uzdigli i potcjenjivački nas posmatraju i to će biti naša prednost. Vjerujem u pozitivan rezultat, sve osim poraza...Forzaaaa Rođeni.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Boga mi kisa najavljena od 21h do 22h daj boze ds bude 3500 4000 ljudisalmy je napisao/la: ↑28 sep 2024, 09:56Kakve su nam prognoze za danas? Vidim nema komentara, pa evo i iskreno bio bih zadovoljan i nerješenim ishodom, a pobjedom prezadovoljan. Sjećam se prošle pobjede od 3:0, kad nas je Klaf vodio i trkom i kombinacijama smo razvalili, te tako očekujem i večerašnju postavku. Samo hrabro i bez uzmicanja, a nadam se da će i ARENA biti puna. Oni su se ovih dana previše uzdigli i potcjenjivački nas posmatraju i to će biti naša prednost. Vjerujem u pozitivan rezultat, sve osim poraza...Forzaaaa Rođeni.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretno vcs i do pozitivnog rezultata, za nas bi najbolje bilo da pobjedite skutore, nadam se da mozete vi to rodjeni!
Poz iz sehera

Poz iz sehera

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
U GLAVI SAMO JE POBJEDA
- DzananMusa11
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zasto svi nasi treneri forsiraju igru sa krilima kad mi krila NEMAMO !!!
Kone imaju vecu razliku u kvaliteti od nas nego kad su osvajali ligu s 25 bodova prednosti
Kone imaju vecu razliku u kvaliteti od nas nego kad su osvajali ligu s 25 bodova prednosti
isto pjetlići protiv juniora
u kakvoj formi igra oreč meho ćosić je kafu za njega lično

u kakvoj formi igra oreč meho ćosić je kafu za njega lično
Koja je kod tebe junače TV , kakva bola razlika u kvaliteti nas i kona. Predlažem da prvo provjeriš dioptriju naočala, pa onda komentariši šta pametno.DzananMusa11 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 21:30Meni samo nije jasno zasto svi nasi treneri forsiraju igru sa krilima kad mi krila NEMAMO !!!
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- DzananMusa11
- Kontakt:
Nauci osnove fudbala. Selamsalmy je napisao/la: ↑28 sep 2024, 21:39Koja je kod tebe junače TV , kakva bola razlika u kvaliteti nas i kona. Predlažem da prvo provjeriš dioptriju naočala, pa onda komentariši šta pametno.DzananMusa11 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 21:30Meni samo nije jasno zasto svi nasi treneri forsiraju igru sa krilima kad mi krila NEMAMO !!!
Hoce li se sopstvena polovina terena preci?
Sramotno izdanje, vezni red ne postoji.
Prolazne ocjene za travnjak i RA.
Sramotno izdanje, vezni red ne postoji.
Prolazne ocjene za travnjak i RA.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Nemoguce sa 0 posto preciznosti pasa prema naprijed. Izgledamo jadno, nikad jadnije. Ovde Hrkac moze igrat u ekipi koja se bori za evropu u nasoj ligi ostalo je za federalke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.