FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Najvise mi je zao i sramota me sto sam bio jedan od rijetkih koji je branio ovo smece od ljudi
Volim tebe, više od sebe
-
- Moderator
- Kontakt:
Bitna je "gramatika", podsmjehivati se drugim ljudima, glumiti spasitelje, a brod je potonuo samo se katarka vidi iz vode.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nema te sta biti sramota zelis najbolje za klub kao i nas par "mrzilaca" sto smo sve ovo pisali jos u federalnoj pa nas mangupi prozivali kako mrzimo klubantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 18:19Najvise mi je zao i sramota me sto sam bio jedan od rijetkih koji je branio ovo smece od ljudi
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Taj sa avi avi planom je u zivotu vise napravio nego sto ce konobar i ostali za 5 zivota. Kaze ugasit ce klub, pa sta onda ovi rade?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sreča ne idem na utakmice Ove manekene sve do jednog treba IŠUTATI sa Tušnja pustiti djecu nek igraju više če skupiti bodova od ovih MANMEKENA svima vam hebem mame i sve milo uključujuči i konobarčiča U subotu ako ne uzmu tri boda skinuti ih sve gole i IŠUTATI SA TUŠNJA zajedno sa konobarčičem i MRŠAVIM mariom
Ne mora se cekat subota ,halo 2 boda od 24 !!!
Dokle god je doticni trener ekipe ja i Tusanj i Sloboda smo zavrsili,trakavica oko uprave ce se rijesiti vjerovatnoo..Oni su sve ono sto su dobro uradili,popisali pogresnim potezima....Kao sto objavi kolega forumas iznad samo **** motka...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Izgleda da su još neki osim igrača kažnjeni danas...
- Beduin
- Kontakt:
Cabrljaneee, javii seeee. De malo pohvali sefove, najavi pojacanja, popljuj Dinu, smradino jedna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I ja sam isto ali nema se tu sta vise branit vjeruj, patnja zivaantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 18:19Najvise mi je zao i sramota me sto sam bio jedan od rijetkih koji je branio ovo smece od ljudi
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sta se ceka sa otkazima, i ovu skupstinu otegli,moramo se sabrat jos danas
-
- Kontakt:
Vec veceras barem 50 sposobnih ljudi docekat i rastjerat ovo.
Da lesinaru zebi i keru maksimovicu vise nikad ne naumpadne da ih iko poveze da Slobodom.
A sa husarom i onim koji su ga pustili u klubu u subotu rijesit, kad budu na okupu
Da lesinaru zebi i keru maksimovicu vise nikad ne naumpadne da ih iko poveze da Slobodom.
A sa husarom i onim koji su ga pustili u klubu u subotu rijesit, kad budu na okupu
Volim tebe, više od sebe
Poserem im se na stranku i na sve stranacke poltrone....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Najvise mi zao od svega sto sam se s tobom raspravljo i branio budale, nadam se da mi halalis.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Izgleda da su svi (osim jedne osobe) shvatili kapacitet ovih ljudi u smislu fudbala 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li gdje klauna da opet ismijava nečiju informatičku nepismenost, da postavlja slike djeda mraza ili MUP-a... ili čeka šta će mu šef reć' da napiše na forumu

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE