Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje
Joj da znaš kakve sise ima jedna seka iz Jajca, nikad ovo ne bi napisao.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:24Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jajce je top destinacija za turiste, ima se barem šta vidjeti, od vodopada, mlinova, jezera, do starog grada, katakombi i ostalih historijskih spomenika.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:24Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje
Za Loznicu ne znam, nisam bio, al u Jajce nije loše svratiti i prošetati jer nije tipični srednjobosanski gradić, ima historiju za razliku od Bugojna recimo, iako je Bugojno puno veće. Po meni negdje u rangu sa Konjicem i Trebinjem po ponudi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nakon neuspjelog pokusaja poredjenja Kalesije s Loznicom, krenulo se i s Jajcem koje je jedno tri puta manje i koje ima 3,5 puta manje stanovnika.
Sljedeca je Breza.
Sljedeca je Breza.

- Shategabri
- Kontakt:
Nije do nas, vidiš da ovaj neki glavonja iz RS smatra Loznicu vuckoyebinom.
Koševo Zapad
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Loznica da je na nekom otoku bila bi bara bara sa Londonom
Neukolln je ubjedljivo najveca vukojebina u kojoj sam se ikad zadesio.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:24Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje

radio sam ko domar u gimnaziji u loznici i sve sto kristijan kaze mogu potvrditi.. velegrad.. ako ispumpaju litijum ima projekat bice balkanski dubaji
Ima li neko iskustvo sa Aircash karticama kao neka alternativa prepaid karticama, te ima li ih gdje preuzeti u Sarajevu
-
- Kontakt:
Preporucujem ti da posjetis veliki hotel u Frankfurtu, mozda cak i posao odmah dobijes ako si zainteresovanMogli je napisao/la: ↑24 sep 2024, 15:37Neukolln je ubjedljivo najveca vukojebina u kojoj sam se ikad zadesio.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:24Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobro im je jezero, prije par godina zamalo nisam zaginuo na njemu od jedne starkerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:44Jajce je top destinacija za turiste, ima se barem šta vidjeti, od vodopada, mlinova, jezera, do starog grada, katakombi i ostalih historijskih spomenika.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:24Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje
Za Loznicu ne znam, nisam bio, al u Jajce nije loše svratiti i prošetati jer nije tipični srednjobosanski gradić, ima historiju za razliku od Bugojna recimo, iako je Bugojno puno veće. Po meni negdje u rangu sa Konjicem i Trebinjem po ponudi.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
jel ko sta narucivao s @Temua?
dojmovi?

- numanumaye22
- Kontakt:
Slazem se, arapski ghettoMogli je napisao/la: ↑24 sep 2024, 15:37Neukolln je ubjedljivo najveca vukojebina u kojoj sam se ikad zadesio.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:24Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje![]()

Sirotinjo iz RSa i Bogu si teska 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cim se spomene Loznica, Kiki doleti da soli pamet svima 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ne mogu u istu recenicu konjic i jajce sa trebinjem. Trebinje je, meni, jedan od najljepsih i najcistijih gradova u bosnirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:44Jajce je top destinacija za turiste, ima se barem šta vidjeti, od vodopada, mlinova, jezera, do starog grada, katakombi i ostalih historijskih spomenika.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:24Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje
1946-1987
U Zenici za 24h 17 beba rođeno, šta se to kod vas desilo prije 9 mjeseci 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije.leo1946 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:06Ma ne mogu u istu recenicu konjic i jajce sa trebinjem. Trebinje je, meni, jedan od najljepsih i najcistijih gradova u bosnirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:44Jajce je top destinacija za turiste, ima se barem šta vidjeti, od vodopada, mlinova, jezera, do starog grada, katakombi i ostalih historijskih spomenika.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:24Loznica jest vukoyebina al je bara-bara s Jajcem tu negdje zato ne znam cemu podyebavanje
Koševo Zapad
Pješačka staza koja ide od dispanzera, ispod mosta te dopire do početka ul. Kolonije, izdigla je Konjic na jedan novi nivo.
Istina nema tu većeg parka niti nekog uređenog zelenila, kao ni ozbiljnog parkinga s one strane Neretve.
Ali, par projekata tipa zaobilaznice i rasterećenja saobraćaja, pa bolje upravljanje otpadnim vodama, u budućnosti bi mogli zaokružiti jednu finu priču.
O ponudama istorijskog, avanturističkog i drugih vrsta turizma ne treba trošiti riječi.
Grad za poželit. Sreća nisam nešto nostalgičan ili je možda do toga što sam tek mjesec dana vani.
Istina nema tu većeg parka niti nekog uređenog zelenila, kao ni ozbiljnog parkinga s one strane Neretve.
Ali, par projekata tipa zaobilaznice i rasterećenja saobraćaja, pa bolje upravljanje otpadnim vodama, u budućnosti bi mogli zaokružiti jednu finu priču.
O ponudama istorijskog, avanturističkog i drugih vrsta turizma ne treba trošiti riječi.
Grad za poželit. Sreća nisam nešto nostalgičan ili je možda do toga što sam tek mjesec dana vani.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.