Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

cala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la cala » 05 apr 2011, 11:02

Andres je napisao/la:Izuzetak je Bosco , ali svi vi pricate : Da ste najjaci , i da vas samo sudije pokradaju...Jel to citav svijet se urotio protiv Arsneala ???Bas svaku utakmicu vas moraju pokrast ono bas bas?
Arsenal je nezaustavljiv , ali sudije ih sprijece da osvoje sve trofeje, te price ostavite kuci...A Liga se igra 38 kola i klub koji je uzme , nema teorije da je ne zasluzeno !!!
cini ti se ba, ima jos takvih nego paja je to zasjenio svojim fantazijama

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 05 apr 2011, 11:09

"Budala uvijek nalazi još veću budalu koja mu se divi." Ovo je covjek rekao kao da je on pratio na SS.ba temu Arsenal.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 apr 2011, 11:35

Andres je napisao/la:Izuzetak je Bosco , ali svi vi pricate : Da ste najjaci , i da vas samo sudije pokradaju...Jel to citav svijet se urotio protiv Arsneala ???Bas svaku utakmicu vas moraju pokrast ono bas bas?
Arsenal je nezaustavljiv , ali sudije ih sprijece da osvoje sve trofeje, te price ostavite kuci...A Liga se igra 38 kola i klub koji je uzme , nema teorije da je ne zasluzeno !!!
Ti tu svoju ironiju mozes bacati svojim haverima koji su flopovi ko i ti cinjenica koju niko ne moze osporiti jeste da nije bilo gresaka na nasu stetu mi bi bili sad vodeci tim i naravno da jesmo najbolji i najjaci.

Na ovom forumu je dovoljno da rijec kazes protiv Arsenala i odjednom postajes realan i objektivan, to je samo dokaz da sam ja upravu i da su ovi sto ne vole Arsenal samo ljubomorni jer ako je neko los kao sto oni pricaju da je Arsenal los, ne bi oni ovdje visili stalno i meni a i ostalima pokusavali da dokazu neke svoje nebuloze i fantazije.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 apr 2011, 11:42

Paja prijatelju moj, znaš da ja tebe gotivim i poštujem , ali da je sve kako treba suđenje bilo opet bi United bio prvi jer se i njima ove sezone nekoliko puta dogodilo užasno loše suđenje. Istina je da imaju vrlo često pomoć sudaca,to niko ne može osporiti ali treba doći u situaciju da ti sudija pomogne, a znaš i sam Paja prijatelju kad si beton da ti sudija ne može ništa. Pogledaj našu Invincible sezonu, svakakvog je suđenja bilo protiv nas, ali bili smo sila i ništa nam sudije nisu mogle.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 apr 2011, 11:56

Evo odma iz glave Newcastle 2 boda, Sunderland priznat gol 2 boda, Wigan, penal protiv nas nakon simuliranja izvan sesnaesterca i ne sviran cist penal nakon igranja rukom 2 boda, uz to Blackburn penal 2 boda. Eto prvog mjesta jos da ne pricam o ostalim utakmicama gdje smo eto kao manje osteceni ali necu sad u krajnost ici ovo su ocigledne kradje, i jos kad skontas koliku su ovi sa periferije imali pomoc i koliko bodova imaju osvojenih na diskutabilne sudijske odluke sve je jasno.
Dio Arsenala

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 05 apr 2011, 12:10

-Paja je napisao/la:Evo odma iz glave Newcastle 2 boda, Sunderland priznat gol 2 boda, Wigan, penal protiv nas nakon simuliranja izvan sesnaesterca i ne sviran cist penal nakon igranja rukom 2 boda, uz to Blackburn penal 2 boda. Eto prvog mjesta jos da ne pricam o ostalim utakmicama gdje smo eto kao manje osteceni ali necu sad u krajnost ici ovo su ocigledne kradje, i jos kad skontas koliku su ovi sa periferije imali pomoc i koliko bodova imaju osvojenih na diskutabilne sudijske odluke sve je jasno.
Evo samo nekoliko primjera, a ima ih jos: Birmingham-Manchester 1-1 to su 2 boda, Chelsea-Manchester 2-1 smijesan penal za Chelsea svira to je jos 1 bod i eto ga opet prvo mjesto, ima jos toga i odluka gdje je Manchester ostecen kao i Arsenal i smijesna je prica o tome. Sudjenje je bilo lose u dosta utakmica (treba biti iskren i reci mozda za Arsenal vise) ali to opet ne bi promijenilo stanje na tabeli i jednom budi realan i cestitaj Manchesteru na ZASLUZENOM 1. mjestu. Smijesna je prica o greskama i ti opet navedi neki primjer ja cu ovakav i mozemo tako raspravljati vjecno...
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 apr 2011, 12:39

Ne d'o Bog da je kod vas suspendovan Cesc ili neki drugi vazan igrac ,kao sto je Rooney..Ja ne smijem ni misliti sta bi Paja pisao :lol: ..Karabaja ima jos mali milion primjera,ali ne samo za Manchu nego i za sve ekipe iz EPL,kao i za ekipe iz drugih liga..Ne sude roboti :/

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 apr 2011, 13:01

ever je napisao/la:Ne d'o Bog da je kod vas suspendovan Cesc ili neki drugi vazan igrac ,kao sto je Rooney..Ja ne smijem ni misliti sta bi Paja pisao :lol: ..Karabaja ima jos mali milion primjera,ali ne samo za Manchu nego i za sve ekipe iz EPL,kao i za ekipe iz drugih liga..Ne sude roboti :/
Webb sudi :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 apr 2011, 13:09

Webb? To je onaj sudac sto je sudio finale SP-a ? To je onaj sudac sto mu je "vasa" kraljica dala odlicje?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 apr 2011, 13:31

_karabaja_ je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Evo odma iz glave Newcastle 2 boda, Sunderland priznat gol 2 boda, Wigan, penal protiv nas nakon simuliranja izvan sesnaesterca i ne sviran cist penal nakon igranja rukom 2 boda, uz to Blackburn penal 2 boda. Eto prvog mjesta jos da ne pricam o ostalim utakmicama gdje smo eto kao manje osteceni ali necu sad u krajnost ici ovo su ocigledne kradje, i jos kad skontas koliku su ovi sa periferije imali pomoc i koliko bodova imaju osvojenih na diskutabilne sudijske odluke sve je jasno.
Evo samo nekoliko primjera, a ima ih jos: Birmingham-Manchester 1-1 to su 2 boda, Chelsea-Manchester 2-1 smijesan penal za Chelsea svira to je jos 1 bod i eto ga opet prvo mjesto, ima jos toga i odluka gdje je Manchester ostecen kao i Arsenal i smijesna je prica o tome. Sudjenje je bilo lose u dosta utakmica (treba biti iskren i reci mozda za Arsenal vise) ali to opet ne bi promijenilo stanje na tabeli i jednom budi realan i cestitaj Manchesteru na ZASLUZENOM 1. mjestu. Smijesna je prica o greskama i ti opet navedi neki primjer ja cu ovakav i mozemo tako raspravljati vjecno...
Samo u utakmici sa Birminghamom mogu reci da su osteceni, a posebno je to sve smijesno kad su u puno vise sitacija pogurani od sudija nego sto su osteceni. Smijesna je vasa prica o nekakvom izjednacavanju kao svi su osteceni :lol:

Jao strasne suspenzije, i ptice na grani znaju da ce biti ponistena ili skracena na jednu tekmu i to mozda FA kupa a svi ce pricati kao da to ima neki utjecaj na prvestvo, rado bih da suspenduju i Wengera na 10 utakmica i Fabregasa na jos 10 a da nam daju bodove koje su nam sudije svojim kriminalnim sudjenjem uzele.
Dio Arsenala

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 apr 2011, 13:33

Ne,ne,Paja,ti si upravu 100%.Jedino je Arsenal ostecen,a svim drugim ekipama je sudija pomogao,iako je to fizicki nemoguce :lol: Trostruka kruna ;)

edit : Vidis..I ti mislis da ono nije zasluzeno,pa onda onako kroz salu kazes da ce biti ponistena ili skracena..NIJE JE NI TREBALO BITI,da se razumijemo..No,to je nebitno,jer je titula osvojena..

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 apr 2011, 13:40

Koga briga je li zasluzeno ili nije, stvar je u tome da svi pricaju o tome i sad nama hoce servirati pricu kao eto vidis kako FA i protiv Uniteda :lol: a kad skontas kakav znacaj imaju te suspenzije od kojih jedna vjerovatno i nece biti? Nikakav ali zato ima znacaj jer svi pricaju o tome eno Ferguson se zali :lol: koja komedija.
Dio Arsenala

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 apr 2011, 13:43

-Paja je napisao/la:Koga briga je li zasluzeno ili nije, stvar je u tome da svi pricaju o tome i sad nama hoce servirati pricu kao eto vidis kako FA i protiv Uniteda :lol: a kad skontas kakav znacaj imaju te suspenzije od kojih jedna vjerovatno i nece biti? Nikakav ali zato ima znacaj jer svi pricaju o tome eno Ferguson se zali :lol: koja komedija.

Nije Ferguson ba Paja..Fungunson ;) Nikako da zapamtis..Jesi vidio moj Pajkane komedije..Kako su to tuzne sudbine..Godinama se boris,navijas,igras,srcan si,a svake godine isti scenarij..Po meni je to vise tragedija,ali eto.Bice to dobro,lezi,odmori,umoci ga negdje malo,pa ces skontati da se ne moras ovoliko truditi da pises ove sarkasticne postove,i da ti ovo nece hljeb donijeti..Ja tebe smatram najboljim forumasem,jer si dosljedan i uvijek sarkastican..Ne mijenjas stil kako vjetar puse :) <3 Bice to nekad dobro 8-)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 apr 2011, 13:46

Naravno da je tragedija kad u zadnje vrijeme najbolji ne pobjedjuje i ne osvaja, kako bi ja volio da su Wengera suspendovali do kraja sezone u zamjenu za uzete bodove, pa bi i ja dosao jos da se zalim :lol:
Dio Arsenala

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 apr 2011, 13:49

-Paja je napisao/la:Naravno da je tragedija kad u zadnje vrijeme najbolji ne pobjedjuje i ne osvaja, kako bi ja volio da su Wengera suspendovali do kraja sezone u zamjenu za uzete bodove, pa bi i ja dosao jos da se zalim :lol:
Zadnjih 10-ak godina ne osvaja najbolji..Stvarno se slazem sa tobom..E,a da te nesto pitam..Bil' ti volio da su Wengera suspendovali do kraja sezone u zamjenu za uzete bodove?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 apr 2011, 13:52

Nije 2004 prije 10 godina bila.
Dio Arsenala

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 apr 2011, 13:53

A da,moja greska..To je bilo prije manje od 10 godina,ako se ne varam...Dobro Paja,shvatio sam te na jedan divan nacin..Dobar si decko,evo ti banana :) <3

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 apr 2011, 14:20

Dominacija je neminovnost.
0 trofeja godisnje su vec pet sezona realnost.

:lol:

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 05 apr 2011, 20:03

Samo neznam zašto ste ovoliko navalili na temu Arsenala i provocirate ljude džaba pustite to imate svoje teme i tamo pišite kao i ja svoju ali morao sam ovo napisati više ste dosadni sa ovim provociranjem...
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 apr 2011, 20:12

lavovi je napisao/la:Arsenal je gotovo sve nade za titulu izgubio a uskoro će i te male šanse nestati jednostavno na tome se vidi moć Arsenala koji iz godine u godinu najavljuje titule ali se ponovno razočaravaju trofeji govori svoje 6.godina bez trofeja :lol: :lol: U finalu smo vas Carling kupa dobili gdje se vidjelo da Arsenal nemože konkurirati nama jednom jakom timu te smo mi za vas Bogovi 8-) 8-)
:lol: :lol: :lol:
lavovi je napisao/la:Ja samo iznosim činjenice tako da...ne provociram
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.