FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 23 sep 2024, 11:32

DamirT je napisao/la:
23 sep 2024, 11:31
Mortus je napisao/la:
23 sep 2024, 11:25
NKMramor je napisao/la:
23 sep 2024, 10:08

Neki su izgleda ipak malo više "zaštićeni" od drugih, mene su također ovdje zvali imenom i prezimenom (još kao forumaša, što je zabranjeno ali se nisu brisali postovi), ali to meni nije ni smetalo jer sam bez oraha u džepu i ne krijem ništa. :kafa:
pa kakve to veze ima sa forumašima, ja pitam gdje je sad Alibašić, da li je on bivši PR i kakva mu je uloga u FK Slobodi trenutno, ne znam da li je dotični uopšte registrovan na forumu i učestvuje li u raspravama.
jer dotični gospodin koliko sam u toku ima također određene interesne veze unutar kluba a nije bio na tapeti zajedno sa Acijem, Bucijem, Marijem, i Šećerom i jednako mu pripadaju zasluge za trenutno stanje u FK Sloboda.
Ucestvuje itekako :zviz:
Ucestvuje, jajima ga ispucas po onom visokom celu i on usljed neargumentacije nestane na 24h i onda pocne citirati nekog drugog.
I tako u krug.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 sep 2024, 11:35

Beduin je napisao/la:
17 sep 2024, 22:36
Skojevska je napisao/la:
17 sep 2024, 22:25
Beduin je napisao/la:
17 sep 2024, 21:56
Mujkanovic bi prodao Mujkica na zimu Sarajevu i dogovorio posudbu do kraja sezone, ubijedjen sam. Makar zna prodati pa za koliko god.
Zasto onda nije prodao Mehmedovica, nego ga je pustio za dzaba i to bez ikakve odstete?
Ili je mozda bila neka odsteta?
Podsjeti me koje ponude je imao na stolu? I kad je otisao Mehmedovic? I da li je menadzer vec bio dogovorio sa Sarajevom nakon ispadanja?
Ostadoh uskrscen i za ovaj odgovor od strane mog druga Skojevske.
Cisto onako informativno, jer volim biti upucen kad je u pitanju voljeni klub.

075 ❤

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 23 sep 2024, 11:45

simonknows je napisao/la:
23 sep 2024, 07:44
mirsonetz je napisao/la:
23 sep 2024, 00:56
22 sep 2024, 17:01
KluBskim :D s kakvim ja nepismenim pavijanima pričam hahaha, i jeste za aviaviavi plana, brzo ćete naći zajedničku sa presjednikom hahaha, čuj presjednikom.
Sreca prosao si casove DD koliko Vas je naucio pa si uvidio gresku. Bravo majmune uskoro se vidimo.
NoDi, vjeruj da jedva čekam da se vidimo. ;) Koliko si nisko pao kad sam sebe moraš hvaliti po forumu :rol: Jedini veći retard od NA kojeg sam ja upoznao u historiji PR službe našeg kluba je DD, odnosno ti. A i ovom prvom recite da ne kmeči bezveze, plaši se forumske brigade. Da ste vi makar kakvi na djelima ja bih shvatio da vas se plaši, ali ovako ne mogu. Samo NoDi nemoj da bude "pa ti nisi N.." kad se vidimo. :)
Nije nodi javi se u pp da ti imenom i prezimenom pokazem ko sam, a buduci da znas otego si m u d a
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 sep 2024, 11:57

Beduin je napisao/la:
23 sep 2024, 11:32
DamirT je napisao/la:
Mortus je napisao/la:

pa kakve to veze ima sa forumašima, ja pitam gdje je sad Alibašić, da li je on bivši PR i kakva mu je uloga u FK Slobodi trenutno, ne znam da li je dotični uopšte registrovan na forumu i učestvuje li u raspravama.
jer dotični gospodin koliko sam u toku ima također određene interesne veze unutar kluba a nije bio na tapeti zajedno sa Acijem, Bucijem, Marijem, i Šećerom i jednako mu pripadaju zasluge za trenutno stanje u FK Sloboda.
Ucestvuje, jajima ga ispucas po onom visokom celu i on usljed neargumentacije nestane na 24h i onda pocne citirati nekog drugog.
I tako u krug.
:rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 sep 2024, 11:59

Simone Dropa se ne bavi forumom djaba mislis na njega i taj lik je extra momak, i dok je bio tu radio je posteno svoj posao.
Nego jel nas Azmir preuzima u cetvrtak?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 23 sep 2024, 12:34

fukara87 je napisao/la:
23 sep 2024, 11:59
Simone Dropa se ne bavi forumom djaba mislis na njega i taj lik je extra momak, i dok je bio tu radio je posteno svoj posao.
Kako misliš "nas"?
:kafa:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 23 sep 2024, 12:37

mirsonetz je napisao/la:
23 sep 2024, 11:45
23 sep 2024, 07:44
mirsonetz je napisao/la:
23 sep 2024, 00:56

Sreca prosao si casove DD koliko Vas je naucio pa si uvidio gresku. Bravo majmune uskoro se vidimo.
NoDi, vjeruj da jedva čekam da se vidimo. ;) Koliko si nisko pao kad sam sebe moraš hvaliti po forumu :rol: Jedini veći retard od NA kojeg sam ja upoznao u historiji PR službe našeg kluba je DD, odnosno ti. A i ovom prvom recite da ne kmeči bezveze, plaši se forumske brigade. Da ste vi makar kakvi na djelima ja bih shvatio da vas se plaši, ali ovako ne mogu. Samo NoDi nemoj da bude "pa ti nisi N.." kad se vidimo. :)
Nije nodi javi se u pp da ti imenom i prezimenom pokazem ko sam, a buduci da znas otego si m u d a
A zašto si ubijeđen da znam ako već nisi NoDi?

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 23 sep 2024, 13:00

Beduin je napisao/la:
23 sep 2024, 11:35
Beduin je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:
17 sep 2024, 22:25

Zasto onda nije prodao Mehmedovica, nego ga je pustio za dzaba i to bez ikakve odstete?
Ili je mozda bila neka odsteta?
Podsjeti me koje ponude je imao na stolu? I kad je otisao Mehmedovic? I da li je menadzer vec bio dogovorio sa Sarajevom nakon ispadanja?
mrsko mi iskren da ti budem išta objašnjavat :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 sep 2024, 13:06

23 sep 2024, 12:34
fukara87 je napisao/la:
23 sep 2024, 11:59
Kako misliš "nas"?
:kafa:
Ide Aza zivotom, i preuzima Fk Slobodu od cetvrtka :kafa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 23 sep 2024, 13:08

Sta se raspravljate sa budalom, covjek brani ono sto se branit ne moze.
Em imamo more rata,i obaveza koje valja ispostovat, neko ce da plati, em imamo 30+ igraca na platnom spisku nabacanih ko sardine sve sa dobrim ugovorom, neko ce da plati, a ni za ku rca nisu.
Em smo zakovani za dno i ispadamo iz lige. Nema centa vise, rezultatski fijasko, ekonomski fijasko I odose ljudi, boli ih tuki.
Sada glumi budalu po forumu, ismijava klub, brani javasluk i smijesno mu sto ce Azmir (ako bude on)vjerovatno ispast iz lige.
Zar ne vidite kakvi su to ljudi....fuj.
Yebo Slobodu, bitno se podjelit na "nas" i "njih ".

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 sep 2024, 13:15

FKBilder je napisao/la:
23 sep 2024, 13:08
Sta se raspravljate sa budalom, covjek brani ono sto se branit ne moze.
Em imamo more rata,i obaveza koje valja ispostovat, neko ce da plati, em imamo 30+ igraca na platnom spisku nabacanih ko sardine sve sa dobrim ugovorom, neko ce da plati, a ni za ku rca nisu.
Em smo zakovani za dno i ispadamo iz lige. Nema centa vise, rezultatski fijasko, ekonomski fijasko I odose ljudi, boli ih tuki.
Sada glumi budalu po forumu, ismijava klub, brani javasluk i smijesno mu sto ce Azmir (ako bude on)vjerovatno ispast iz lige.
Zar ne vidite kakvi su to ljudi....fuj.
Yebo Slobodu, bitno se podjelit na "nas" i "njih ".
eh sad na ovoj situaciji treba primjeniti ono za šta se bori, a to je da se ne dozvoli uništenje kluba, već da odgovaraju skupštini ali i da daju osiguranje da se plate ovi igrači. isto kao što su na sav glas napadali da je Azmir otišao a ostavi igrače sa dobrim platama koje su tobože nasljednici morali plaćati.
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 23 sep 2024, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 23 sep 2024, 13:16

Dobrim ugovorima... Hebem ja tog spasitelja koji ne može dat 12 hiljada maksimalno igraču za raskid ugovora. Rate koje treba ispoštovati su do 5 hiljada mjesečno, a neće ga maltretirati sa blokadama sa kojim su mučili ovu garnituru dok nisu postigli dogovore za te mizerne rate i odblokirali račune.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 sep 2024, 13:17

Beduin je napisao/la:
23 sep 2024, 11:32
DamirT je napisao/la:
Mortus je napisao/la:

I tako u krug.
aha, znači odje.ali ga iz kluba pa sad ovdje serenda.
rekao sam mu ja onomad da je interesdžija u jednoj raspravi uživo na stadionu, a izgleda da su ga ljudi provalili pa ga otjerali da im ne je.e koncepciju.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 23 sep 2024, 13:43

23 sep 2024, 13:16
Dobrim ugovorima... Hebem ja tog spasitelja koji ne može dat 12 hiljada maksimalno igraču za raskid ugovora. Rate koje treba ispoštovati su do 5 hiljada mjesečno, a neće ga maltretirati sa blokadama sa kojim su mučili ovu garnituru dok nisu postigli dogovore za te mizerne rate i odblokirali račune.
Jel ti znas sta je sve doticni morao da isplati da bi klub uopste ostao da "dise " 2013.
Jel znas koliko je dobivao od grada, za razliku od vas....jel znas da nije bilo ni reprograma.
Jel znas da je isto bio zakovan za dno,samo federalne.
Jel znas koliko svog novca je covjek dao. Covjek je vec prosao "pakao "sa Slobodom.
Cuj spasioc. Kako te nije stid bolan. Dje vam je obraz jbt.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 23 sep 2024, 13:49

Spominjes plate a Makso i Zeba sami ko skoro svih prvih 11 kasiraju usta vas yebem.Platice neko jelde.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 sep 2024, 14:44

FKBilder je napisao/la:
23 sep 2024, 13:43

Jel ti znas sta je sve doticni morao da isplati da bi klub uopste ostao da "dise " 2013.
Jel znas koliko je dobivao od grada, za razliku od vas....jel znas da nije bilo ni reprograma.
Jel znas koliko svog novca je covjek dao. Covjek je vec prosao "pakao "sa Slobodom.
Daj ba odyebi ga, sta se imas raspravljati sa njim, kokuzi mogu samo placati tudjim parama od grada, frajeri se porede sa Azmirom :urnebes: , vidis da blage veze nema.....
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 sep 2024, 16:03

Skojevska je napisao/la:
23 sep 2024, 13:00
Beduin je napisao/la:
23 sep 2024, 11:35
Beduin je napisao/la:

mrsko mi iskren da ti budem išta objašnjavat :D
Nisi ba fer :mrgreen: pucaj pa nek sve gori.

Znam zasto sam pitao opet, posto onaj smradac i dalje brani sefove, pa pitaj ga sta je rekao i za tog Mehmedovica kad je trebao ici. De neka obznani javno svima ovdje sta je govorio njegov sef kad je Mehmedovic trebao ici i obratio im se? Zna li uopste o tome ista?
Ili ako ti znas slobodno napisi, nemojte pokreteti neku temu pa onda okrenuto glavu. Valjda znas i koliko je mogao Senad uopste uraditi po pitanju njegovog ostanka. Da ti kazem? N I Š T A
On je bio gotova stvar, samo sto u zadnji tren propao odlazak vani pa zbog dobre menadzerske saradnje sa Sarajevom je presao tamo.

075 ❤

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 sep 2024, 17:40

Zamisli prozivati uspješnog poduzetnika zbog informatičke nepismenosti dok u džepu imaš 20 maraka. :bow:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 23 sep 2024, 19:00

Koji ce menadzer sutra dati papiric postave gospodinu treneru....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 23 sep 2024, 19:01

Skver je napisao/la:
23 sep 2024, 14:44
FKBilder je napisao/la:
23 sep 2024, 13:43

Daj ba odyebi ga, sta se imas raspravljati sa njim, kokuzi mogu samo placati tudjim parama od grada, frajeri se porede sa Azmirom :urnebes: , vidis da blage veze nema.....
Samo negirati 100% si upravu . Drece znaju da idu samo hoce onaj kafic na stadionu da kako ostane njihov covjek i to je to

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.