BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Nübel ce biti sigurno prvi golman.
- PasodelMar
- Kontakt:
Ipak su četiri musketira, sad ste u kompletuDaduli je napisao/la: ↑23 sep 2024, 18:19Slažem se. Ovaj je nadmašio i Nodija.DamirT je napisao/la: ↑23 sep 2024, 12:22Nodi sa svojom postavkom je Guardiola za ovog.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 12:16Svega sam se nacitao na ovom forumu, ali ova gore formacija i postavka igrace je nesto najjace do sad

Contribution to the theme=0, off topic 100. Koga ba zanima šta ti misliš ko je sta nadmašio.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Nübel ce branit kakav Baumann busi ga ko stigne.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zaboravio sam za Nubela
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
pa vidiš da me podržavaju a da se tebi smiju. i hajd nemoj tih infantilnih fazona sa smajlijima. to nije argument nikakav.PasodelMar je napisao/la: ↑23 sep 2024, 18:26Ipak su četiri musketira, sad ste u kompletu.
Contribution to the theme=0, off topic 100. Koga ba zanima šta ti misliš ko je sta nadmašio.
Glory Glory Man United
- PasodelMar
- Kontakt:
Ko tebe podržava?Daduli je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:19pa vidiš da me podržavaju. i hajd nemoj tih infantilnih fazona sa smajlijima. to nije argument nikakav.PasodelMar je napisao/la: ↑23 sep 2024, 18:26Ipak su četiri musketira, sad ste u kompletu.
Ti, Madal, ultraofanzivno Sarajevo i onaj Vegeta97 došli kao tri, četiri wannabe ganstera da odlučuju ko se "provalio" i da se podsmijavaju drugima, jel?, ko vi eto nešto znate. Pa Nodija komentarišete ko eto on ne zna a vi znate. Vas contribution na temu je 0. Vi ste obični wannabe znalci il' pojmanemaci.
Usitnili ste za Šarića i Dedica a veze o fudbalu nemate. Hajde da ja usitnim vašu 5-3-2 formaciju.

Gazibegovic nije lijevi wing back nego klasičan desni bek, tj. right full-back, dakle horor varijanta.
Kolasinac na poziciji lijevog štopera, ok.
Katic ne igra u klubu ovaj sistem.
Bicakcic ne igra u klubu ovaj sistem.
Dedic je desni Full-Back a ne Wing-Back niti to igra tako u klubu.
Znaci od 5 braniča vam 4 ovo ne igraju na ovaj način u klubu, i tebi to normalno jel? Da stvar bude još gora, ni jedan od zamjena tih štopera to ne igra u klubu. Pored toga igraju Tahirovic i Krunic kao solo DMF bez takmičarske forme i jedne utakmice u nogama, i to vama neka formacija dobra? Pa ovo je suicidalan sistem čovječe.
Onaj Madal se zanosi i kaže šta ako se Bajrakterevic povrijedi, nemaš sistem više. Kakva je to argumentacija jbte

Sa dva zadnja vezna možeš duplirati bekovske pozicije, ako bekove zatvoriš, ne trebaju ti uopšte 3 štopera na 15 metara širine. Ako DMF zna povući loptu naprijed dobio si dodatan impuls, to je suština. 5-3-2 igraš sa top štoperima, a ne ovako.
Ostajem pri tome da je i Bajraktarevic trebao dobiti veću minutažu protiv Madjarske i to smatram isto kao grešku.
Na forumu ima siguran sam na desetine forumaša koji bi možda nešto napisali u vezi formacije i sistema ali ne smiju ili ne žele radi vas padobranaca koji uskačete ko hijene na svakog ko ima drugo mišljenje od vas i prozivate forumaše koji ne ucestvuju u diskusiji uopšte kao ovaj član iznad. Sve bih ja bas banirao radi contribution=0. Vi ste obična količina ljigavaca koja ne izlazi iz *upka Barbareza i spoticava druge ovde ako imaju drugo mišljenje.
Zadnja izmjena: PasodelMar, dana/u 23 sep 2024, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
- PasodelMar
- Kontakt:
Pa ti si Superman jbteRajvoSA03 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:37]
Debilcicu kad mene spominjes, da pises sve velikim slovom i puni naziv. Pricas sa nekim ko je igrao i za Zelju i za Sarajevo i za nasu jednu jedinu drzavu, te s nekim ko posjeduje UEFA C licencu. Sve to skupa znaci da je taj neko za tebe svijet izmislio, ali si pretjerano iritantan i samodopadan da bih te udostojio kvalitetnim odgovorom. I jos jednom, retardiran si, Dedic nije Sergi Roberto ili Kimmich da moze pokriti poziciju zadnjeg veznog.

za ovaj spisak se nadam ajdinu hasicu, hoticu, kovacu i ako su papiri sredjeni jasicu.
sta je sa f. bilbijom, odakle su njegovi?
hvala
sta je sa f. bilbijom, odakle su njegovi?
hvala
treba nam ofanzivnih snaga, pa neka ga isproba.
Argumentacija je vrlodobra za sve one koji nisu poluretardirani. Za formaciju da igras preko krilnih napadaca ti trebaju makar 3 krilna napadaca. Mi imamo jedno dijete s jet lagom, koje ce igrati najintenzivnije utakmice karijere i evo da zanemarimo to sve legitimno je pitanje sta ako se povrijedi u pola utakmice za svakoga ko nije poluretardiran.PasodelMar je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:02
Onaj Madal se zanosi i kaže šta ako se Bajrakterevic povrijedi, nemaš sistem više. Kakva je to argumentacija jbte![]()
Pa mi smo baraz ispusili jer Savo nije zvao Stevanovica, ubjedjen sam da je on mijenjao Dedica da ne bi onako zavrsilo.
I da, nemamo ni sad idealno pokrivene sve pozicije, vec sam to spomenuo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- PasodelMar
- Kontakt:
Madal, ne odgovaraš na moja pitanja iznad. Ni na jedno. Spinujes oko krila gdje sam ti vec nekoliko puta rekao da ti nužno ne trebaju i da možeš igrati sa jačim veznim redom u 4-5-1 koji se u fazi napada mijenja u 4-3-3 kroz sredinu terena ili krila ili obadvoje. Jedno ne isključuje drugo.Madal je napisao/la: ↑23 sep 2024, 21:34Argumentacija je vrlodobra za sve one koji nisu poluretardirani. Za formaciju da igras preko krilnih napadaca ti trebaju makar 3 krilna napadaca. Mi imamo jedno dijete s jet lagom, koje ce igrati najintenzivnije utakmice karijere i evo da zanemarimo to sve legitimno je pitanje sta ako se povrijedi u pola utakmice za svakoga ko nije poluretardiran.PasodelMar je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:02
Onaj Madal se zanosi i kaže šta ako se Bajrakterevic povrijedi, nemaš sistem više. Kakva je to argumentacija jbte![]()
Pa mi smo baraz ispusili jer Savo nije zvao Stevanovica, ubjedjen sam da je on mijenjao Dedica da ne bi onako zavrsilo.
I da, nemamo ni sad idealno pokrivene sve pozicije, vec sam to spomenuo.
To oko Jet-laga ne bih da komentarišem više. To možeš riješiti kroz dan, dva dolaska prije ostalih ili tempiranjem minutaze ali nikako kroz izostavljanje takvog profila igrača kao protiv Madjarske (onih par minuta igre ne računam namjerno).
Ja mogu Bajraktarevica zamjeniti sa Gigovicem i ojačati centralni vezni red za 4-5-1, a sada mi ti reci kako ćeš ti kompenzirati povredu wing-backova u 3-5-2 ili Kolasinca kao lijevog stopera u vašoj formaciji?
Necu ja nista, ima, ili treba imati strucni stab. Ok je diskutovati oko 3 ili 4 nazad samo su tvoje postave i formacije urnebesne.PasodelMar je napisao/la: ↑23 sep 2024, 22:33
Madal, ne odgovaraš na moja pitanja iznad. Ni na jedno. Spinujes oko krila gdje sam ti vec nekoliko puta rekao da ti nužno ne trebaju i da možeš igrati sa jačim veznim redom u 4-5-1 koji se u fazi napada mijenja u 4-3-3 kroz sredinu terena ili krila ili obadvoje. Jedno ne isključuje drugo.
To oko Jet-laga ne bih da komentarišem više. To možeš riješiti kroz dan, dva dolaska prije ostalih ili tempiranjem minutaze ali nikako kroz izostavljanje takvog profila igrača kao protiv Madjarske (onih par minuta igre ne računam namjerno).
Ja mogu Bajraktarevica zamjeniti sa Gigovicem i ojačati centralni vezni red za 4-5-1, a sada mi ti reci kako ćeš ti kompenzirati povredu wing-backova u 3-5-2 ili Kolasinca kao lijevog stopera u vašoj formaciji?
Nas najveci problem nije bila sterilnost u napadu jer smo bili konkretni i sa dobrim broj igraca kad god smo dolazili u protivnicku trecinu. Nije nam bila ni defanziva jer smo protiv Madjarske uz par manjih greski odlicno stajali.
Problem nam je prenos lopte a ti postavljas isti broj defanzivnih igraca - 3 stopera i 2 beka uz Burnica kao prime Xabi Alonsa (a momak nije puno vise od Tahirovica pokazao, a on tek sto nije nista pokazao je posebna tema) i predstavljas to kao genijalnu ideju.
Tu mozemo prenijeti loptu jedino da Huseinbasic svaki napad trojicu predribla.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Znaci Dedic, koji je poceo karijeru kao desno krilo, ne moze igrati rwb jer to ne igra u klubu, ali zato moze igrati dmf ili rcmf, iako za zivota nije igrao na tim pozicijama?PasodelMar je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:02
Dedic je desni Full-Back a ne Wing-Back niti to igra tako u klubu.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I da, Ciro je znao igrati ovu 352 gdje smo overachivali a siguran sam da jedan Safet Nadarevic nije bio upoznat sa tim sistemom.
Mesa ili Petev su je prvi ponovo vratili, ne sjecam se, i okej smo uvijek stojali. Nemam nista protiv da mijenjamo formaciju samo su ove tvoje egzibicije tragikomicne.
Mesa ili Petev su je prvi ponovo vratili, ne sjecam se, i okej smo uvijek stojali. Nemam nista protiv da mijenjamo formaciju samo su ove tvoje egzibicije tragikomicne.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
**** vas oblak ne udjes 1 dan na forum neki novi nick zakuho koliko vas ima vise
Superman nisam, ali sam za tebe primarijus fudbalske igre. Mada to i nije neki uspjeh, cak i Nodi je imao puno bistrijih ideja od tebe.PasodelMar je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:51Pa ti si Superman jbteRajvoSA03 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:37]
Debilcicu kad mene spominjes, da pises sve velikim slovom i puni naziv. Pricas sa nekim ko je igrao i za Zelju i za Sarajevo i za nasu jednu jedinu drzavu, te s nekim ko posjeduje UEFA C licencu. Sve to skupa znaci da je taj neko za tebe svijet izmislio, ali si pretjerano iritantan i samodopadan da bih te udostojio kvalitetnim odgovorom. I jos jednom, retardiran si, Dedic nije Sergi Roberto ili Kimmich da moze pokriti poziciju zadnjeg veznog.. Nemaš ti sa tim rječnikom ni licencu iz Donje Orahovice, al' ti ipak čestitam, uspio si barem jednu rečenicu napisati vezano za temu na forumu i svaka rečenica ima zarez i tačku, stvarno si se potrudio.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- PasodelMar
- Kontakt:
Dobro profesore. Samo vidim da ti teško pada napisati nešto on-topic

Možeš li pokušati napisati nešto vezano za temu i da pri tome ne spomeneš nekog drugog forumaša? Počinjem sumnjati da si licencu nabavio u Travniku, nakon što sam vidio da ne poznaješ osnove igre

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, eaglebvb09, zaostrog i 25 gostiju.