Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Zasluzeno milan nema sta cestitam
- TheTruth34
- Kontakt:
Bravo kone, zasluženo.
Uživajte sa Fonsescom još
Uživajte sa Fonsescom još

Fonseca nije imao sta izgubiti tako da je smjelo isao na sve. Znao je da ga samo pobjeda ostavlja na klupi Milana.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
cestitke komsijama, bilo je i vrijeme vala
igraci Milana ginuli, vidi se zelja da se sacuva trener a i Inzaghi je pomogao katastrofalnim vodjenjem utakmice(opet kao i protiv Monze)
igraci Milana ginuli, vidi se zelja da se sacuva trener a i Inzaghi je pomogao katastrofalnim vodjenjem utakmice(opet kao i protiv Monze)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Mislili ste nas uzeti 7 puta zaredom, e pa niko nas nece dobiti 7 puta zaredom 
Ovo je bas zasluzena pobjeda, nema se sta prigovoriti, najgore od svega sto ova pobjeda ostavlja trenera na klupi

Ovo je bas zasluzena pobjeda, nema se sta prigovoriti, najgore od svega sto ova pobjeda ostavlja trenera na klupi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Šta bi tek Milan Cityu uradio 

Zasluženo Milan, tako je u derbijima pobjeđuje ko ima veća muda a ne ko je favorit. Inzaghijev poraz, nikad još nisam vidio da neko u toku utakmice kod neriješenog rezultata zamijeni kompletan vezni red i bekove.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Burberry46
- Kontakt:
Bit ce ovo neizvjesna sezona do kraja.Trenutno niko ne odskace.Torino prvi e top 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- JayCatwright
- Kontakt:
Jedni klupirali najgoreg igraca (Strahinja), jednima najbolji igrac kapiten (Flautaro). Ishod meča je bio sve osim nezivjestan
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Može se reći iznenađujuća pobjeda Mlana ali sasvim zaslužena.
Ne znam šta bi Simeoneu da zamjeni komplet vezu, tad su baš grohnuli momački.
Mogli je i više biti.
Lautaro zvani Zlatna Lopta još nema gola
Nakon pet kola neporaženi Juventus, Torino i Empoli
Ne znam šta bi Simeoneu da zamjeni komplet vezu, tad su baš grohnuli momački.
Mogli je i više biti.
Lautaro zvani Zlatna Lopta još nema gola
Nakon pet kola neporaženi Juventus, Torino i Empoli

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pusite ga funjare

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Abrahamu je godila promjena, dosta rastrcan i "zivlje" izgleda u Milanu. Realizacija je i dalje problem, onu sansu je morao zabiti.
Sta reci za Leao-a, nekada veliki potencijal i mogao bi biti jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji, ali ocito nema glavu za najvisi nivo, nekako mu je bitniji influencing i slika o njemu, nego da se podredi timu i radi posao kako treba. One grimase tokom utakmice, nakon izmjene, nepotrebno.
Sta reci za Leao-a, nekada veliki potencijal i mogao bi biti jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji, ali ocito nema glavu za najvisi nivo, nekako mu je bitniji influencing i slika o njemu, nego da se podredi timu i radi posao kako treba. One grimase tokom utakmice, nakon izmjene, nepotrebno.
embrace the chaos
- TheTruth34
- Kontakt:
Tesko je ostati pribran u ovom trenutku. Pustite nas da uzivamo. Kajlate nas 2 godine, i slusamo svasta i trpimo. Sad makar posle jedne pobjede da vas zayebajemoTheTruth34 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:35Interisti gospoda, čestitali pobjedu gradskom rivalu, nakon godina ponižavanja i ovaj piše ovakav koment![]()
![]()

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 23 sep 2024, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nije 442 nasumican i od nikud kako vidim da se pise nakon (a pogotovo prije) madonine, niti je potez inovativnosti Fonsece. Evo Arteta prvi na isti dan smislio da igra ovako, Emery isto povremeno koristi, Anceloti je vec izjavio kako se poigrava sa idejom 442 sistema, Rose sa RBL uspjesan a vrv i glavni razlog povratka je Hoenessov Stutgart koji rastura vecinom igrajuci ovu formaciju.
A i ima smisla. Glavni razlog nestanka formacije je pojava sistema na posjed i raznih varijacija tikitake. Trenutno to polako nestaje u fudbalu, a ovo je odgovor na 2+1 branica u napadackoj fazi protivnika. U sustini, guras tog treceg da igra u liniji stopera ili u sistemu sa 3 forsiras krilnog stopera da manje napada, linije isto suzbijas. A uz to imas i napadaca koji moze biti dublje u blizini kreativnijih zadnjih veznih koji ce pokrivati taj prostor - znaci nesto kao sto je Morata vecinom uspjesno igrao protiv intera. Ima i bitan faktor duplog bloka sto u 442 pokriva sve zone
summa summarum: ne bi me cudilo da i u calciu pocnemo vise gledati ovakvu igru. Logika nalaze da je ovo efikasan odgovor za dosta sistema u ligi a treneri ovdje su svakako skloni taktickoj stroznosti.
A i ima smisla. Glavni razlog nestanka formacije je pojava sistema na posjed i raznih varijacija tikitake. Trenutno to polako nestaje u fudbalu, a ovo je odgovor na 2+1 branica u napadackoj fazi protivnika. U sustini, guras tog treceg da igra u liniji stopera ili u sistemu sa 3 forsiras krilnog stopera da manje napada, linije isto suzbijas. A uz to imas i napadaca koji moze biti dublje u blizini kreativnijih zadnjih veznih koji ce pokrivati taj prostor - znaci nesto kao sto je Morata vecinom uspjesno igrao protiv intera. Ima i bitan faktor duplog bloka sto u 442 pokriva sve zone
summa summarum: ne bi me cudilo da i u calciu pocnemo vise gledati ovakvu igru. Logika nalaze da je ovo efikasan odgovor za dosta sistema u ligi a treneri ovdje su svakako skloni taktickoj stroznosti.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Dobra slika.
Zanimljivo je da Milan uputio 16 udaraca sinoć. 3 dok je Hakan igrao a 13 kad je on izašao. Nerealna razlika i uticaj na igru. Iako kao ni ostatak ekipe ništa nije odigrao.
Pulišić dobar igrač.
P.S. neka ba podjbavanja. Ja sam uvijek za to. Jel derbi ili nije... Neko plače jednom, neko 6 puta zaredom
Zanimljivo je da Milan uputio 16 udaraca sinoć. 3 dok je Hakan igrao a 13 kad je on izašao. Nerealna razlika i uticaj na igru. Iako kao ni ostatak ekipe ništa nije odigrao.
Pulišić dobar igrač.
P.S. neka ba podjbavanja. Ja sam uvijek za to. Jel derbi ili nije... Neko plače jednom, neko 6 puta zaredom

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Da ti pravo kazem kako igramo od pocetka sezone i kad sam vidio najavljenu formaciju ocekivao sam novi potop, kad ono suprotno, na kraju sam i sam rekao svaka cast Fonseci na postavci, ono sto Pioli nikad nije mogao ovaj skontao u prvoj tekmi kako vam treba napasti zadnju liniju.Mago je napisao/la: ↑23 sep 2024, 22:10Dobra slika.
Pulišić dobar igrač.
P.S. neka ba podjbavanja. Ja sam uvijek za to. Jel derbi ili nije...
Pobjeda je bas zasluzena, isto kao i vasih 6 prije toga.
E sad jedina losa strana je ta sto Fonseca ostaje

Zakon velikih brojeva. Stvarno ništa nisam očekivao od sinoćnje utakmice. Al isto tako nisam očekivao onako lošu igru.
Milan zaslužio min 2 razlike.
Al isto to kontam i ja. Ova pobjeda Milana je možda gore po vas. Tako je i Frank De Boer pobjedio Juve tamo nekad 16e i samo produžio agoniju. A bilo je jasno da je taraba ko i Fonseca. Al opet ako je Tudor zamjena...
Milan zaslužio min 2 razlike.
Al isto to kontam i ja. Ova pobjeda Milana je možda gore po vas. Tako je i Frank De Boer pobjedio Juve tamo nekad 16e i samo produžio agoniju. A bilo je jasno da je taraba ko i Fonseca. Al opet ako je Tudor zamjena...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.