Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
nek trce ljudi, kliksda odmah zajaho
- numanumaye22
- Kontakt:
Zamisli sistema i zakona gdje silujes nekog kontinuirano i otkupis sebi kaznu za 100 KM po danu 
3 godine proslo

3 godine proslo

Ne radi se o silovanju. A sistem ko sistem nije ni blazi niti stroziji od EU zemalja.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 11:51Zamisli sistema i zakona gdje silujes nekog kontinuirano i otkupis sebi kaznu za 100 KM po danu
3 godine proslo![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Fino se tjesit al nije ti to ipak rjesenje problema. Ako ne znamo, prepisati samo. Al nismo ni za to sposobni.Kajzer10 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 12:04Ne radi se o silovanju. A sistem ko sistem nije ni blazi niti stroziji od EU zemalja.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 11:51Zamisli sistema i zakona gdje silujes nekog kontinuirano i otkupis sebi kaznu za 100 KM po danu
3 godine proslo![]()
Ja sam do sad uglavnom kupovao plavi šanel ali ovaj mi je bolji tako da ću vjerovatno preći na njega. Razlika je 40ak maraka ali isplati se.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 sep 2024, 02:41Sve što je popularno, a da tome nije razlog niska cijena, je uvijek sigurna opcija. Ni ja ga nisam nikad probao, ali doći će na red u narednih par god
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Pa ne iznosim nikakva rjesenja nit se tjesim bilo cim. Samo sam reagovao jer si standardno izmislio i slagao nesto kako bi onda to iskoristio da pljunes po drzavi.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 12:26Fino se tjesit al nije ti to ipak rjesenje problema. Ako ne znamo, prepisati samo. Al nismo ni za to sposobni.Kajzer10 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 12:04Ne radi se o silovanju. A sistem ko sistem nije ni blazi niti stroziji od EU zemalja.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 11:51Zamisli sistema i zakona gdje silujes nekog kontinuirano i otkupis sebi kaznu za 100 KM po danu
3 godine proslo![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Cuj da pljunem, znaci tebi je normalno da glumac poznati tako nesto radi, prizna, osude ga i sakriju, plati covjek da ne lezi u zatvoru i nastavi raditi na ostalim projektima regularno, kao da se nista nije desilo? Normalno da je to onda problem, tuzilastva, sudstva i drzave opcenito.Kajzer10 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 12:44Pa ne iznosim nikakva rjesenja nit se tjesim bilo cim. Samo sam reagovao jer si standardno izmislio i slagao nesto kako bi onda to iskoristio da pljunes po drzavi.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 12:26Fino se tjesit al nije ti to ipak rjesenje problema. Ako ne znamo, prepisati samo. Al nismo ni za to sposobni.
Jel sad ovo znači da više nećemo gledati LZN na FTV?
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zamisli da u Njemackoj neki npr. Uli Hoenes mazne bruku love, jer je utajio porez i plati da bude u zatvoru otvorenog tipa. Osudjenik, a normalno ide na posao, živi, radi.Kajzer10 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 12:04Ne radi se o silovanju. A sistem ko sistem nije ni blazi niti stroziji od EU zemalja.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 11:51Zamisli sistema i zakona gdje silujes nekog kontinuirano i otkupis sebi kaznu za 100 KM po danu
3 godine proslo![]()
Taj bi sistem odmah trebalo ukinuti.
Ali sreća pa tako nešto nema u Njemackoj, tako je samo u nazadnoj Bejha...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Glavni problem sa nasim zakonom i jeste sto je kreiran po uzoru na smijesne drzave poput Njemacke. Trebali su se ugledati na americki.
Najgore je to što ni ovakav čin glumca serije LZN nece skinuti ovo smece od serije sa tva
Nije dzaba Leorey u Dojclandu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako je istina da će Nova prestati sa emitiranjem vjerovatno će i Federalna
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kraljttbvb
- Kontakt:

Dobar mec, ko ja sa djecom kad se igramo kecera

Ali napenali onu jednu pred kraj, maznu je sakom u glavu momacki

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Koliko je samo Hadžifejzović loš novinar, a očigledno i loš čovjek - kakvi su ovo naslovi emisija na youtube-u? Prekucao je i Marića i Mitrovića zajedno.
Nema veze što radnici tamo gotovo ni nemaju plaće, nema veze što je zvuk katastrofalno loš, što je montaža i produkcija jadna, lik je i dalje na neku foru relevantan. Evo i ovo sa Kasumovićem, apsolutno me ne bi začudilo da je lik izmislio onu rekonstrukciju, da bi rekao imam ekskluzivu.
Nema veze što radnici tamo gotovo ni nemaju plaće, nema veze što je zvuk katastrofalno loš, što je montaža i produkcija jadna, lik je i dalje na neku foru relevantan. Evo i ovo sa Kasumovićem, apsolutno me ne bi začudilo da je lik izmislio onu rekonstrukciju, da bi rekao imam ekskluzivu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Senad i FACE se gledaju samo kada su izbori , uozbilji seSurreal je napisao/la: ↑22 sep 2024, 20:37Koliko je samo Hadžifejzović loš novinar, a očigledno i loš čovjek - kakvi su ovo naslovi emisija na youtube-u? Prekucao je i Marića i Mitrovića zajedno.

A šta je sa ratom , evo već 4 mjeseca traje šta nam kaže @feniksptica naš dežurni stručnjak za ratna dešavanja ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Prestali su izgleda. Veceras pisalo da je u 20:10 LZN, a stavili Blago nama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bar nešto pozitivno iz ovog da se izrodi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.