Treba li i tebi doktor da se prekine tekma

Gora ciganija od čolovovaca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Treba li i tebi doktor da se prekine tekma
Haland pokusao ubiti 2 igraca, ni zuti nije dobio. Sreca pa je na vece od sebe naletioFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑22 sep 2024, 19:46Tri igraca koja su legla na zemlju su i izasla odmah? Calafiori,Martineli i Timber. Niko se vise nije ni valjao
Ima dosta neobrazovanih forumaša koji obitavaju prije svega ovdje, drugo idu neinteligentni, a treće bezobrazni.
Napravi sebi jedan jači od zove i nastavi se radovati Nemirko.
AA23 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 19:50Ima dosta neobrazovanih forumaša koji obitavaju prije svega ovdje, drugo idu neinteligentni, a treće bezobrazni.
Kad spojiš dobiješ cirkus gdje ne možeš pročitati komentar da je kako treba, već dominiraju forumske oyebine poput Jaya i ostalih, da ne spominjem ove iz Citya.
City slavi bod na Etihadu protiv Arsenala sa 10 igrača, uz sudijsku pomoć.
![]()
![]()
![]()
Radujem se danu kad će mu neko slomiti nogu zbog ovog poteza, ima da slavim kao Emir ovaj remi.
Pokusavaju rivalstvo da naprave izmisljaju stvari ko za Rodrija.
Evo poželjet ću i tebi, da se ne osjetiš zapostavljenim.Bosniak10 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 20:00Pokusavaju rivalstvo da naprave izmisljaju stvari ko za Rodrija.
Kad Havertz ramenom opali Rodrija onda je kmecavac, kad Haaland loptom pogodi lika u glavu onda mu jedva zele lom noge ili tesku povredu.![]()
Da nije bilo crvenog dobio bi ih i danas, raspali su se poslije povrede Rodria.Bosniak10 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 19:52Jurgen Klopp je doktor i jedini u ovoj ligi koji je napadao City i dobio ga X puta. Samo sreca im je falila da uzmu jos jednu eventualno dvije lige. Arteta svaki put isto postavi utakmicu i ne znam da je jednom svim silama napao City. A da se ne lazemo bez KDBa i Rodrija, Arsenal ima jacu ekipu.
Ja tebi zelim sve najljepse a tvom klubu da ne osvoje nikad trofej dok igraju ko Atletico Madrid. Arteta mi je drag bio dok je bio u Cityu i ne sumnjam da je dobar lik mada ovaj stil fudbala ne donosi trofeje.bega_afc je napisao/la: ↑22 sep 2024, 20:06Evo poželjet ću i tebi, da se ne osjetiš zapostavljenim.![]()
Javi kad se desi, da proslavim.