Johnyx95 je napisao/la:Pravila su pravila,oni se samo drze toga sto je napisano.Glupo jest,ali i Rooney je takav isto.
Pa Piqionne je dobio karton zbog radovanja sa navijacima.Sta tek reci na to ?
Ja ba cisti apsurd u vezi Piqionna ono je sramota! Makar ce Wazza u LP biti odmorniji, a ima Chica i Berba raspucani u EPL.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
VolimLiverpool je napisao/la:To se Rooneyu vratilo za ono "progledavanje kroz prste" kada je udario laktom nekog igrača.
Bas i ja mislim da je zbog toga, jer ovo moze samo da bude opomena nemoj psovati ili sta vec, ali kad su ga prosli put pustili bez kazne sad su naplatili cekali samo mali kiks.
Nekadašnji čelnik Manchester Citya David Bernstein imenovan je danas novim predsjednikom Fudbalskog saveza Engleske (FA).
Bernstein je imenovan na funkciju glavnog čovjeka engleskog FA-a osam mjeseci nakon što je ostavku na to mjesto podnio David Trismann.
Bernstein je devet godina obavljao funkciju predsjednika Manchester Citya, sa kojim je uspio izboriti povratak u Premier ligu iz Championshipa, a kasnije je bio i direktor legendarnog stadiona Wembley u Londonu.
Stimanje za Shity u fa cupu da Rooney ne igra..
Pusti se haxonja jarane teorija zavjere, **** to ! Na nama je da odigramo tekmu sa Arapima onako kako najbolje znamo, sa ili bez Rooneya, a rezultat ce doci, nadam se.
Rooney88 je napisao/la:Pusti se haxonja jarane teorija zavjere, **** to ! Na nama je da odigramo tekmu sa Arapima onako kako najbolje znamo, sa ili bez Rooneya, a rezultat ce doci, nadam se.
Ma znam malo se zezam sa ovim textom koji je skoro objavljen na ss.ba. Ma dobit ce sejkovi svoje 36 ima da bude.
Rooney88 je napisao/la:Pusti se haxonja jarane teorija zavjere, **** to ! Na nama je da odigramo tekmu sa Arapima onako kako najbolje znamo, sa ili bez Rooneya, a rezultat ce doci, nadam se.
Ma znam malo se zezam sa ovim textom koji je skoro objavljen na ss.ba. Ma dobit ce sejkovi svoje 36 ima da bude.
Naravno ! Hernandez i Berba su odlicni napadaci, ipak vidjet cemo kako ce se stvari odvijati sutra, mozda Rooney ipak zaigra protiv Arapa.
Kakva pravila ovo je ocito zamzivanje ociju kao eto oni kaznjavaju pocevsi sve od cirkusa sa Fungusonom bice zalba ili ce skratiti na jedan mec i to FA kupa ili ce ponistiti skroz. Eto sad su oni pokazali kako kaznjavaju United sad ce svi pricati o ovim nekakvim kaznama smiejsnim koje nikakve tezine nemaju a svi ce zaboraviti na sudijske lakrdije tokom sezone u korist periferaca.
-Paja je napisao/la:Kakva pravila ovo je ocito zamzivanje ociju kao eto oni kaznjavaju pocevsi sve od cirkusa sa Fungusonom bice zalba ili ce skratiti na jedan mec i to FA kupa ili ce ponistiti skroz. Eto sad su oni pokazali kako kaznjavaju United sad ce svi pricati o ovim nekakvim kaznama smiejsnim koje nikakve tezine nemaju a svi ce zaboraviti na sudijske lakrdije tokom sezone u korist periferaca.
Ja sam mislio da ste se vi već počeli pripremat' za Emirates Cup, imate veliku šansu da osvojite taj prestižni trofej
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
-Paja je napisao/la:Kakva pravila ovo je ocito zamzivanje ociju kao eto oni kaznjavaju pocevsi sve od cirkusa sa Fungusonom bice zalba ili ce skratiti na jedan mec i to FA kupa ili ce ponistiti skroz. Eto sad su oni pokazali kako kaznjavaju United sad ce svi pricati o ovim nekakvim kaznama smiejsnim koje nikakve tezine nemaju a svi ce zaboraviti na sudijske lakrdije tokom sezone u korist periferaca.
Pajo na nivou si, moram da te pohvalim. Neobjektivan i neinformisan kao i uvijek. Ziv bio.
P.S: Sta kazes ono nedavno? Almunia je ubacen od strane drugih klubova u vase redova da bi kao sabotirao igru Arsenala?
To dovoljno govori.
Ja za razliku od vas ovci imam svoje oci i mogu da vidim kakva je ovo lakrdija jos od strasne odluke o suspenziji fungusona pa kad sam vidio jos ankete "je li FA protiv Uniteda" suze mi na oci. sad i ova kao suspenzija Rooneya kako se fino gluposti serviraju i razglaba se o tome a pravi problemi se kriju pod tepih jer umjesto mesarskih prekrsaja gdje se i noge lome, sudijskih odluka koje su direktno utjecale na rezultate utakmica oni pricaju o nekakvim kaznama za United. pazi ti kazne za Fungusona ta kazna je isto ko da te profesero na fakultetu tokom ispita iz prvog reda u amfiteatru suspenduje u peti a ti i dalje polazes ispit a na kraju o tome naokolo pricas kao da su te suspendovali i izbacili sa ispita a tek ovo sa Rooneyem
Pajo na nivou si, moram da te pohvalim. Neobjektivan i neinformisan kao i uvijek. Ziv bio.
gori ste vi...sta ba odgovarate ovom levatu....frajer veze o zivotu nema...trabunja i lupa gluposti mjesecima...i jos se vi primate ko mladi majmuni na njegove nebuloze...ovo dijete nema vise od 15godina....izvalio nekakav izraz ....periferci,dominacija ...cuj,PERIFERCI ...kakav je to nivo....ko kad bi ja Arsenal zvao....zahrdzali topovi...mislim ....djeca se uvalila u neke diskusije i debate
-Paja je napisao/la:Ja za razliku od vas ovci imam svoje oci i mogu da vidim kakva je ovo lakrdija jos od strasne odluke o suspenziji fungusona pa kad sam vidio jos ankete "je li FA protiv Uniteda" suze mi na oci. sad i ova kao suspenzija Rooneya kako se fino gluposti serviraju i razglaba se o tome a pravi problemi se kriju pod tepih jer umjesto mesarskih prekrsaja gdje se i noge lome, sudijskih odluka koje su direktno utjecale na rezultate utakmica oni pricaju o nekakvim kaznama za United. pazi ti kazne za Fungusona ta kazna je isto ko da te profesero na fakultetu tokom ispita iz prvog reda u amfiteatru suspenduje u peti a ti i dalje polazes ispit a na kraju o tome naokolo pricas kao da su te suspendovali i izbacili sa ispita a tek ovo sa Rooneyem
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
-Paja je napisao/la:Ja za razliku od vas ovci imam svoje oci i mogu da vidim kakva je ovo lakrdija jos od strasne odluke o suspenziji fungusona pa kad sam vidio jos ankete "je li FA protiv Uniteda" suze mi na oci. sad i ova kao suspenzija Rooneya kako se fino gluposti serviraju i razglaba se o tome a pravi problemi se kriju pod tepih jer umjesto mesarskih prekrsaja gdje se i noge lome, sudijskih odluka koje su direktno utjecale na rezultate utakmica oni pricaju o nekakvim kaznama za United. pazi ti kazne za Fungusona ta kazna je isto ko da te profesero na fakultetu tokom ispita iz prvog reda u amfiteatru suspenduje u peti a ti i dalje polazes ispit a na kraju o tome naokolo pricas kao da su te suspendovali i izbacili sa ispita a tek ovo sa Rooneyem
Necu se ni truditi da ti odgovaram, vecina ljudi zna pravu istinu a ti dolazis ovamo samo kako bi dizao pritisak navijacima Uniteda u cemu nalazis izlaz za tegoba koje ti vlastiti klub godinama zadaje. Zaobidji temu Uniteda molim te, sto sire to bolje. Nisi potreban a vjeruj da prestajes nekako, vecini, biti i zanimljiv.
Sta reci, za ovo napisano od strane PAJE PATKA!? Dominacija nad premiershipom konstantna jer United ove sezone nije imao prvu konkurenciju jer Chelsea je igrao ispod svog nivao, a to su jedini konkurenti!
[youtube][/youtube] Ovako paja patak se uzbudi kada vidi dominaciju Uniteda!
Zadnja izmjena: haxonja, dana/u 04 apr 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pajo imal sta novo u tom svijetu iluzija gdje Arsenal dominira ili si se ipak vratio u surovu realnost da se malo tjesis patetikom ?? Kad vec spominjes svoje oci onda ti mogu samo toplo preporuciti sto hitniju posjetu oftalmologu dok ti se stanje nije pogorsalo, nije se sa tim zahebavat !
A ja se slomi trudeci tebi biti zanimljiv nemoj srce da mi slamas Prava istina je ovo sto sam ja napisao a ove gluposti o nekim kaznama su zamazivanje ociju, cuj ti ankete jesu sudije protiv uniteda
A najvise volim kad periferac bosnjanin i periferac FLOPSONJA provaljuju tad sam bas nasekiran.
-Paja je napisao/la:A ja se slomi trudeci tebi biti zanimljiv nemoj srce da mi slamas Prava istina je ovo sto sam ja napisao a ove gluposti o nekim kaznama su zamazivanje ociju, cuj ti ankete jesu sudije protiv uniteda
A najvise volim kad periferac bosnjanin provaljuje tad sam bas nasekiran.
Vidi fkt sam se s tobom trudio biti korektan uprkos svim tvojim ispadima ali fkt nemogu. Nisi dobro shvatio tu pricu o tome kako si zanimljiv, mislio sam na vecinu a ne samo sebe(mene). Fkt s tobom covjek nemoze imati normalnu pricu tako da te molim da zaobidjes temu "periferaca" i drzis se svoje, ja cu isto da uradim sto se tice teme Arsenala mada mi je krivo jer ima tamo dosta pametnih i normalnih ljudi s kojima covjek moze imati finu komunikaciju, npr. Bosco, ocigledno s tobom neide pa neide. Mahanje !
Mi imamo normalnu pricu nego se tebi moja normalna prica ne svidja pa sta ces drugo reci nego da mi je nenormalna prica, ha ja. Evo valja li sada, bas sam tuzans to nisam nikome zanimljiv a ja se stvarno trudim nemojte mi srce slamati.
Evo ga trailer za tekmu u srijedu biti ce to pravi okrsaj i ceka nas pravi posao jer EPL je osvojena kao sto rekoh nismo imali konkurencije Chelsea ispod nivoa pa sada je prava borba i kup ima.
U nove pobjede!