FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

IbrahimAga075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la IbrahimAga075 » 22 sep 2024, 17:19

simonknows je napisao/la:
22 sep 2024, 17:01
KluBskim :D s kakvim ja nepismenim pavijanima pričam hahaha, i jeste za aviaviavi plana, brzo ćete naći zajedničku sa presjednikom hahaha, čuj presjednikom.

oooo predsjednice ozu,nismo te prepoznali odmah,zasto napustas brod koji tone?Ostani do federalne :puke: :puke:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 sep 2024, 17:23

Taj sa aviavi planom moze kupiti svakog od trenutne garniture u klubu. :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 22 sep 2024, 17:25

Pojedi jedan sendvič i budi miran.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 22 sep 2024, 17:48

CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
22 sep 2024, 17:25
Pojedi jedan sendvič i budi miran.
Nema ni sendwicha vise eno drece da im se menza ne zatvori na stadionu . Hoce da im onaj kafic ostane u vlasnistvu haha na to su spali gazdurine

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 sep 2024, 18:19

Rimes87 je napisao/la:
22 sep 2024, 15:40
**** ba Azmira. Gdje su bodovi? Gdje je igra? Kako ćemo se iščupati da ostanemo u PL? Ko snosi odgovornost za ovo? Zašto te osobe nisu do sada dale ostavke i šta ih sprječava u tome?
na stranu sve ali pola tima su doveli nakon početka sezone. Nala pa sad ovaj. Igrači dolaze i odlaze tj ne odlaze sjede na tribinama. Valjda se za ugovore bori u pripremnom dijelu. Šta su očekivali novi pripremni period svakih dvadeset dana. Jbga tako smo i ispali zadnji put i to sa puno boljom i konkretnijom ekipom. Ovo samo još fali javi poziv da se objavi za igrače uz probni period od 3 utakmice. Kola ne idu nizbrdo nego jure i popustite sad sa sranjima ali on hoće i ovo ono. Gradska vlast vam je dala pare u ruke da upravljate i vrijeme je da upravljanje predate drugom. Ako gradska vlast odluči oostoje i drugi načinii ucjene. Npr kasnjenje tranše ili ukidanje Isto važi i za dolazeću ekipu.
& $ ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2024, 18:25

Lektoru je najbitnije jednacenje suglasnika po zvucnosti, a manje bitno da te pljuje cijeli grad i prezire iz dna duse.
E zamisli onda kakva kaca od hajvana je takva osoba. Kakvi sefeovi, takav i potrcko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 sep 2024, 20:18

Bojim se da ce ovi uciniti sve da opstruiraju Azmira. skoro pa sam siguran da mu nece dati vecinu u skupstini.
🔴⚫️

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 sep 2024, 20:38

Bilo bi najpoštenije da oni izguraju do kraja sezone ovaj cirkus Colorado koji su započeli. Jer ovim otezanjem će dovesti (ako već i nisu) klub u prvu ligu federacije, tako da ko god preuzme Slobodu slijedi ispadanje. Sa svakim narednim kolom, prema postojećim stanjem, smo sve bliži ispadanju. Tako da nam ni Copperfield neće moći pomoći da ostanemo u ligi, a kamo li A.H., Mačak, Davud a.r. pojedinačno ili zajedno. Mada mislim da oni (trenutna uprava) za to nemaju mu da tj. Da ostanu do kraja sezone na čelu kluba
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 sep 2024, 21:21

A kakvu promjenu vezanu za teren i trenutnu igru moze donijeti ijedan novi predsjednik, pa i trener da dodje , puno toga se ne moze, igraci i kvalitet koji imaju, ako imaju, tesko da puno mogu toga pokazat kso ekipa kad bukvalno svake sedmice je po jedan dolazio, nisu se jos ni upoznali kamoli uigrali, ne znam dal bi svaki mogo svakog prepoznat na ulici da se sretnu.
Ja se sve nadam da ce ekipa prokinut, proigrat, uz bar neko 50:50 sudjenje konacno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 22 sep 2024, 21:23

Igracki kadar nam je blago receno los,tako da sa dolaskom aze kamikaze nista ne treba pretjerano ocekivati,dok se ne dovedu novi igraci i trener.
I zasto jos zeba i maksimovic nisu podnijeli ostavke.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 sep 2024, 21:44

Itekako se osjeti razlika kad klub ima pravog domacina, ta se atmosfera moze prenijeti i na teren, dobar i iskusan trener moze to bolje, skupiti nekih bodova pa pokusati na proljece napraviti sta se moze. Ovima zabraniti pristup na Tusanj kad igra Sloboda.
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 sep 2024, 21:55

Bosanac1997 je napisao/la:
22 sep 2024, 21:23
Igracki kadar nam je blago receno los,tako da sa dolaskom aze kamikaze nista ne treba pretjerano ocekivati,dok se ne dovedu novi igraci i trener.
I zasto jos zeba i maksimovic nisu podnijeli ostavke.
Ako sami podnesu, nece dobiti dinara. Nisu ludi da izgube sigurno ne male pare.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 22 sep 2024, 22:41

Zasto je uklonjen post u kojem se pita o uposleniku kluba, tj.
Da li je jos na funkciji ili ne ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 23 sep 2024, 00:56

KluBskim :D s kakvim ja nepismenim pavijanima pričam hahaha, i jeste za aviaviavi plana, brzo ćete naći zajedničku sa presjednikom hahaha, čuj presjednikom.
Sreca prosao si casove DD koliko Vas je naucio pa si uvidio gresku. Bravo majmune uskoro se vidimo.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 23 sep 2024, 07:44

mirsonetz je napisao/la:
23 sep 2024, 00:56
Sreca prosao si casove DD koliko Vas je naucio pa si uvidio gresku. Bravo majmune uskoro se vidimo.
NoDi, vjeruj da jedva čekam da se vidimo. ;) Koliko si nisko pao kad sam sebe moraš hvaliti po forumu :rol: Jedini veći retard od NA kojeg sam ja upoznao u historiji PR službe našeg kluba je DD, odnosno ti. A i ovom prvom recite da ne kmeči bezveze, plaši se forumske brigade. Da ste vi makar kakvi na djelima ja bih shvatio da vas se plaši, ali ovako ne mogu. Samo NoDi nemoj da bude "pa ti nisi N.." kad se vidimo. :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 sep 2024, 08:11

Ja jos cekam da se nas dvojica vidimo na kafi, nevjesto eskiviras. De do posla mog gore svrati, povedes sefove, ja svoje, i ispricamo se o situaciji o klubu. A ima i kafa vam besplatno 😉
Kad vec se ne plasis.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 23 sep 2024, 08:23

Evo ovaj Zeljovac u svojoj analizi, odma na pocetku objektivno govori da nas je uništio Kazlagić sudjenjem od prve minute.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 sep 2024, 10:08

Mortus je napisao/la:
22 sep 2024, 22:41
Neki su izgleda ipak malo više "zaštićeni" od drugih, mene su također ovdje zvali imenom i prezimenom (još kao forumaša, što je zabranjeno ali se nisu brisali postovi), ali to meni nije ni smetalo jer sam bez oraha u džepu i ne krijem ništa. :kafa:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 sep 2024, 11:25

NKMramor je napisao/la:
23 sep 2024, 10:08
Mortus je napisao/la:
Neki su izgleda ipak malo više "zaštićeni" od drugih, mene su također ovdje zvali imenom i prezimenom (još kao forumaša, što je zabranjeno ali se nisu brisali postovi), ali to meni nije ni smetalo jer sam bez oraha u džepu i ne krijem ništa. :kafa:
pa kakve to veze ima sa forumašima, ja pitam gdje je sad Alibašić, da li je on bivši PR i kakva mu je uloga u FK Slobodi trenutno, ne znam da li je dotični uopšte registrovan na forumu i učestvuje li u raspravama.
jer dotični gospodin koliko sam u toku ima također određene interesne veze unutar kluba a nije bio na tapeti zajedno sa Acijem, Bucijem, Marijem, i Šećerom i jednako mu pripadaju zasluge za trenutno stanje u FK Sloboda.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 sep 2024, 11:31

Mortus je napisao/la:
23 sep 2024, 11:25
NKMramor je napisao/la:
23 sep 2024, 10:08
Mortus je napisao/la:
pa kakve to veze ima sa forumašima, ja pitam gdje je sad Alibašić, da li je on bivši PR i kakva mu je uloga u FK Slobodi trenutno, ne znam da li je dotični uopšte registrovan na forumu i učestvuje li u raspravama.
jer dotični gospodin koliko sam u toku ima također određene interesne veze unutar kluba a nije bio na tapeti zajedno sa Acijem, Bucijem, Marijem, i Šećerom i jednako mu pripadaju zasluge za trenutno stanje u FK Sloboda.
Ucestvuje itekako :zviz:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.