RŠD Velež Mostar

Euzebio10
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Euzebio10 » 22 sep 2024, 12:25

Sve se slazem sa gore navedenim komentarima , apsolutna glupost je ovoliko dugo drzati igrace u ekipi sa sigurnim pozicijama iako to nisu zasluzili svojom igrom a i brojem bodova koje su osvojili.
Dok se ne napravi da se igra po zaslugama od ovog nema nista.
Po meni Lohan mora igrat od pocetka, najvise pokazuje svojim pristupom , Šikalo je doktor za sve ostalo vezne igrace. To je realno , ali ne mozes ocekivati da postane nosilac vezne linije kada ga stalno cimas te igra te ne igra. , to ne znaci da se Milak treba iskljuciti , naprotiv neka igra mali , ima kvalitet i treba da igra zajedno sa Šiketom , zasto ne.
Ako moze jos mladih igraca treba staviti.
Siguran sam da je svaki kvalitetniji od Jevtovica , ili Lauša koji je zalutao i ponasanjem i igrom i odnosom .
Razmazeno deriste , guraju ga nogama i rukama vec godinama a ne moze nista.
I ostali koji se forsiraju iz razloga da se opravda neko ko ga doveo i izmuzo lovu i da na tak nacin pokaze da nije pogrjesio i radi toga trpi rezultat i kvalitet i bodovni saldo .
Jos jedna realna informacija.
Mlinaric nije spic , nije gol igrac , treba nam dobar spic , i po meni bi se trebao naci desni bek koji je jak u defanzivi a Oreca staviti ofanzivnije po desnoj strani , jer on jedini osjeca prostor i uzima odgovornost i konkretan je .
Moze se to sve sloziti samo treba biti realan a to mozes ako ne padnes pod uticaj kombinatorike naseg Merzica i istalih menadzerskih lobija pod koje je pao .

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 22 sep 2024, 12:40

Addo1922 je napisao/la:
22 sep 2024, 12:09
Vec protiv GOSKa treba dati sansu Saricu,Gruzijcu i Sikalu
Za pocetak napraviti te promjene pa da vidimo sta ce se desiti. Ali forsirati istih 11 iz utakmice u utakmicu je van svake pameti, narocito ako se vidi i po igri i po rezultatu da ne ide.

salmy

Post Postao/la salmy » 22 sep 2024, 17:35

Gošk će napasti odmah i agresivno otvoriti se prema naprijed jer to će biti sasvim drugačija utakmica od one prošle sa Slogom, kad nisu prešli centra par puta...Stručni štab sa Irfanom samo treba izanalizirati njihovu zadnju tekmu sa Širokim i to u drugom poluvremenu i provalit im taktiku, jer će Pranjic sigurno krenuti sa tom postavkom...Moje mišljenje je da ćemo u utorak izaći kao pobjednici i u dobrom raspoloženju dočekati derbi sa konama...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

majkejamajke
Kontakt:

Post Postao/la majkejamajke » 22 sep 2024, 18:00

Euzebio10 je napisao/la:
22 sep 2024, 12:25
Sve se slazem sa gore navedenim komentarima , apsolutna glupost je ovoliko dugo drzati igrace u ekipi sa sigurnim pozicijama iako to nisu zasluzili svojom igrom a i brojem bodova koje su osvojili.
Po meni Lohan mora igrat od pocetka, najvise pokazuje svojim pristupom , Šikalo je doktor za sve ostalo vezne igrace. To je realno , ali ne mozes ocekivati da postane nosilac vezne linije kada ga stalno cimas te igra te ne igra. , to ne znaci da se Milak treba iskljuciti , naprotiv neka igra mali , ima kvalitet i treba da igra zajedno sa Šiketom , zasto ne.
Siguran sam da je svaki kvalitetniji od Jevtovica , ili Lauša koji je zalutao i ponasanjem i igrom i odnosom .
I ostali koji se forsiraju iz razloga da se opravda neko ko ga doveo i izmuzo lovu i da na tak nacin pokaze da nije pogrjesio i radi toga trpi rezultat i kvalitet i bodovni saldo .
Mlinaric nije spic , nije gol igrac , treba nam dobar spic , i po meni bi se trebao naci desni bek koji je jak u defanzivi a Oreca staviti ofanzivnije po desnoj strani , jer on jedini osjeca prostor i uzima odgovornost i konkretan je .
Moze se to sve sloziti samo treba biti realan a to mozes ako ne padnes pod uticaj kombinatorike naseg Merzica i istalih menadzerskih lobija pod koje je pao .
Gluho brate bilo u sta ti gledas i sta ti vidis u **** Sikalu samo da mi je znati dijete koje udje i svaki tekmu bude isto hamidina krava na terenu a necu ni da govorim koliko vec u velezu i da se vracamo na to treba mu jos vremena bla bla bla .. Laus zaluato kazes il si neki rod prijatelj ili nesto od Sikala pa ga ovoliko branis i govoris u njemu a da kazes za Lausa momka koji je ukaljao i pokazao vec davno i dan danas pokazuje kako se gine za sveti dres samo cu reci Gluho bilo

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 22 sep 2024, 18:24

majkejamajke je napisao/la:
22 sep 2024, 18:00
Euzebio10 je napisao/la:
22 sep 2024, 12:25
Gluho brate bilo u sta ti gledas i sta ti vidis u **** Sikalu samo da mi je znati dijete koje udje i svaki tekmu bude isto hamidina krava na terenu a necu ni da govorim koliko vec u velezu i da se vracamo na to treba mu jos vremena bla bla bla .. Laus zaluato kazes il si neki rod prijatelj ili nesto od Sikala pa ga ovoliko branis i govoris u njemu a da kazes za Lausa momka koji je ukaljao i pokazao vec davno i dan danas pokazuje kako se gine za sveti dres samo cu reci Gluho bilo
Jadan ti kad mozga nemas. Nije ti lahko.

Euzebio10
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio10 » 22 sep 2024, 18:29

Mislim da ne shvatas nista , samo sebe cujes i ocigledno se ne razumijes .
Ja volim mlade igrace koja se bore i zele nesto da naprave ,
A pogotovo jos ako su nasa djeca ( mislim na BIH)
A ne na igrace koji ne mogu u hrvatksoj drugoj ligi igrat ili slovenackoj sa hrvatskim papirima dodju ovdje uzmu pare , ljube grb veleza a pjevaju thompsona kad su s rajom u svom selu u dalmatinskoj zagori i smiju se tebi i svima nama jer ga boli neka stvar za velez a ti toiliko malouman i padas na takve varijante i jos pljujes po momcima koji se ovdje bore za svoj komad hljeba i san da zaigraju i pobjedjuju za klub koji navijaju od malih nogu .
Upravo je tema mali Šikalo jer od takvih nikako nije mogao da dobije sansu u kontinuitetu vec ga stalno potiskuje neki tvoj “Lauš” ili Čaić .
Da se razumijes u fudbal valjda bi znao da mladom igracu treba utakmica i strpljenja i kontinuitet .
Evo sad je tema mali Milak , sad svi pricaju sa nema zavrsnicu .
Pa da ima zavrsnicu vec bi ugrao u nekom vecem klubu u regiji.
Treba mu i vremena i podrske i kontinuitet .
Dakle , iz tvog stava vidim da te vodi komlpleks i to mi je žao jer bi vise volio da usmjeris pozitivnu energiju prema svom klubu i prema ljudima koji istinski vole svoj klub i bore se za njega a ne prema itd itd…..
Raspitaj se malo , dodji pogledaj trening ponekad , ukucaj na googlu koje kvalitete su trazene danas od fudbalera nemoj samo bezveze lupati i vrijedjati

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 22 sep 2024, 18:46

Euzebio10 je napisao/la:
22 sep 2024, 18:29
A ne na igrace koji ne mogu u hrvatksoj drugoj ligi igrat ili slovenackoj sa hrvatskim papirima dodju ovdje uzmu pare , ljube grb veleza a pjevaju thompsona kad su s rajom u svom selu u dalmatinskoj zagori i smiju se tebi i svima nama jer ga boli neka stvar za velez a ti toiliko malouman i padas na takve varijante i jos pljujes po momcima koji se ovdje bore za svoj komad hljeba i san da zaigraju i pobjedjuju za klub koji navijaju od malih nogu .
Upravo je tema mali Šikalo jer od takvih nikako nije mogao da dobije sansu u kontinuitetu vec ga stalno potiskuje neki tvoj “Lauš” ili Čaić .
Da se razumijes u fudbal valjda bi znao da mladom igracu treba utakmica i strpljenja i kontinuitet .
Dakle , iz tvog stava vidim da te vodi komlpleks i to mi je žao jer bi vise volio da usmjeris pozitivnu energiju prema svom klubu i prema ljudima koji istinski vole svoj klub i bore se za njega a ne prema itd itd…..
Raspitaj se malo , dodji pogledaj trening ponekad , ukucaj na googlu koje kvalitete su trazene danas od fudbalera nemoj samo bezveze lupati i vrijedjati
Pričamo o fudbaleru sa 60 seniorskih nastupa, od kojih je odigrao barem jedno poluvrijeme u 43 utakmice
Ako je ijedan naš omladinac istrpljen to je Šikalo

Još usput da pohvalim ovu priču za Lauša, kada Anti niste mogli u dva pokušaja pripisati da je ustaša da vam poželim sreću sa novom metom :thumbup:
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

Euzebio10
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio10 » 22 sep 2024, 19:22

Ne zelim nikome nista predbaciti direktno ni da je ovo ni da je ono .
Nervira me mentalni sklop nasih ljudi kojima je draze uvijek tudje.
Nije problem, dosao Gully na posudbu - Gruzijac
, to je pojacanje u redu , to nam treba , kad igrac pravi razliku a ove kombinacije koje ne mogu nigdje pa dodju nama i blokiraju nase igrace ( opet kazem , mislim na cijelu BiH) to mi nikako nema smisla a ako tebi ima nek ima , ne zelim ti ni promjeniti misljenje , meni je samo bitno da se zna da ima ljudi koji ne daju neke stvari i vide stvari onakvim kakve jesu .
Igrac treba dobiti podrsku 7,8 -10 utakmica u nizu kako god da odigra a ne jednu igras tri ne igras itd itd , al glupo je objasnjavati nekom ko to ne moze ili ne zeli da shvati.
Ti misli sta hoces i navijaj za koga god hoces.
Ja imam svoje i nemam nikakvog interesa osim zelje da imamo mlade nase igrace koji kroz nas klub treba da se dokazuju i koji sutra mogu igrati i za nasu reprezentaciju.
Ne znam u cemu je tu problem.
Evo samo malo razmisli

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 22 sep 2024, 19:29

Juniori 0-2 od suseda izgubise

redarmy88
Kontakt:

Post Postao/la redarmy88 » 22 sep 2024, 21:21

Ja bi ovako poceo protiv Goška
Hadzikić
Oreč -Okeke -Hrkač-Sturm
Halilovic -Šikalo
Lohan-Vehabović-Šarić
Muselaini
Nešto se mora mijenjati,mislim da je ovo idealan sastav da se malo ekipa razdrma i počne pobjedivati.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 22 sep 2024, 21:21

Sa Slogom Laus je bio katastrofalan i definitivno ga treba klupirati a ubaciti Sikala ili Lohana.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 22 sep 2024, 23:23

Što se prije pomirimo sa tim da ćemo se ove godine boriti za opstanak a vjerovatno i ispasti, to je bolje za nas.

Neka brate grade stadion i sagrade pa se mozemo opet vratiti iz federalne kad se srede stvari.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 22 sep 2024, 23:32

MostarskiVelez je napisao/la:
22 sep 2024, 23:23
Što se prije pomirimo sa tim da ćemo se ove godine boriti za opstanak a vjerovatno i ispasti, to je bolje za nas.

Neka brate grade stadion i sagrade pa se mozemo opet vratiti iz federalne kad se srede stvari.
kako brate dodjosmo od izvandrednih stvari i podrske predsjedniku do ovoga sada, nije valjda da sam za sve upravu bio i da ipak nemam licni problem ni s kim, ni dnevnice zakasnjele :mrgreen:

Nije ovo ni blizu tako crno kao sto predstavljas, isto kao sto nije bilo bijelo kad si pokusavao tada dokazivati "pozitivne stvari".

Zvonic mora otici i tu se mora dovesti strucan covjek. Ako imas platiti trenera i strucni stab, moras imati i za sportskog direktora koji ce voditi transfer politiku kluba. Jer ovaj skart mora neko otjerati. Ovo s U21 je najbolji primjer da nemamo nikakav plan. Jednog U21 imati koji vec ima 2 zuta, a prosle godine si ih imao 5 koji su uredno igrali.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 23 sep 2024, 01:15

killafrommanilla je napisao/la:
22 sep 2024, 23:32
MostarskiVelez je napisao/la:
22 sep 2024, 23:23

kako brate dodjosmo od izvandrednih stvari i podrske predsjedniku do ovoga sada, nije valjda da sam za sve upravu bio i da ipak nemam licni problem ni s kim, ni dnevnice zakasnjele :mrgreen:

Nije ovo ni blizu tako crno kao sto predstavljas, isto kao sto nije bilo bijelo kad si pokusavao tada dokazivati "pozitivne stvari".

Zvonic mora otici i tu se mora dovesti strucan covjek. Ako imas platiti trenera i strucni stab, moras imati i za sportskog direktora koji ce voditi transfer politiku kluba. Jer ovaj skart mora neko otjerati. Ovo s U21 je najbolji primjer da nemamo nikakav plan. Jednog U21 imati koji vec ima 2 zuta, a prosle godine si ih imao 5 koji su uredno igrali.
Jedan od jacih poteza ovo ljeto mi je bio raskid ugovora s Mahmicem da bi ostavio Bajrica jer je neko procijenio da je kvalitetniji pa onda i njega posaljes na posudbu i tako ostanes bez 2 U21 igraca. Nijedan od njih nije Maldini da se razumijemo, Bajric panj pogotovo, ali Mahmic ne bi bio nimalo losiji od Mehremica plus je zasticeno godiste.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 23 sep 2024, 09:35

Mislim da se veliki kiks napravio u samoj pripremi utakmice sa Slogom i mislim da tu grešku treba pripisati direktno Merziću. Novi trener je tu tek desetak dana i Merzić je ostao spona novog i starog stručnog štaba. Sama prva postava pokazuje da je imao veliki uticaj na sastavljanje iste.

Ono što su svi na stadionu znali je da će Sloga izaći potpuno gusto nazad sa dva ili tri stopera. Bukvalno svi igrači su stajali nabijeni od 16 do 40 metara od gola Sloge. Tu je očigledno bilo da se ubačajima sa krila ne može ništa napraviti, pogotovo sa jednim napadačem koji se bori sa dva ili tri ogromna stopera. Najveće prilike su napravljene ubacivanjima tih krilnih igrača iza leđa stopera u prazan prostor i to je morao biti način na koji se igra ovakva utakmica. Te lopte preko odbrane u našoj ekipi mogu poslati Vehabović, Pršeš i možda Šikalo, pa me čudi da Omar nije dobio ni minute u igri.

Ipak, napravili smo dovoljan broj kvalitetnih prilika da pobijedimo ovu utakmicu. Mislim da je vrijeme da malo više vremena u igri dobiju neki igrači koji su do sada sjedili. Tu mislim na izmjene Okeke-Mehremić, Jevtović-Šarić, Lauš-Šikalo i da se Gruzijcu daje šansa naprijed. Sa GOŠK-om bih probao ovako:
_________Hadžikić
Oreč - Hrkać - Okeke - Šturm
_________Halilović
______Šikalo - Vehabović
_________Mlinarić
_____Museliani - Šarić

Ovaj 4-4-2 sa rombom smo igrali pod Dudićem i izgledalo je dosta dobro.

Mislim da kapitensku traku u našoj ekipi moraju nositi redom: Hrkać - Hadžikić - Vehabović. Stabilan i autoritativan kapiten je veća motivacija svim igračima na terenu. Haskić to već odavno nije.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 23 sep 2024, 19:23

Kulesza je napisao/la:
22 sep 2024, 18:46
Euzebio10 je napisao/la:
22 sep 2024, 18:29
Pričamo o fudbaleru sa 60 seniorskih nastupa, od kojih je odigrao barem jedno poluvrijeme u 43 utakmice
Ako je ijedan naš omladinac istrpljen to je Šikalo

Još usput da pohvalim ovu priču za Lauša, kada Anti niste mogli u dva pokušaja pripisati da je ustaša da vam poželim sreću sa novom metom :thumbup:
Eto sad trpi Lausa onda, taman.

Esatqfirula
Kontakt:

Post Postao/la Esatqfirula » 23 sep 2024, 20:17

killafrommanilla je napisao/la:
21 sep 2024, 13:08
Esatqfirula je napisao/la:
21 sep 2024, 11:50
A sad nas je Kevelj napustio? Nismo ga otjerali jel? :D
Hahah, na stranu zamjena teza i gluposti napisane, zaista mi je nejasno kako smo bez Haskica planirali nastaviti sezonu.
A ovo ostalo, izgleda da ce biti bolje u nastavku prvenstva. Trebali smo zabiti barem jedan gol iz one 3/4 sanse.

Idemo dalje rodjeni!
Paznja ti treba vidim, deseti post u kojem trazis moju paznju, pa evo. Nit je bilo parola, nit je grupa eksplicitno trazila odlazak Kevelja. Pod pritiskom je bio usljed losih poteza, naravno, i trebao da bude i ljudi po fb i forumu su trazili ostavku, ali je sam otisao i jos dosao na Skupstinu da drzi govor. Ne vjerujem da to radi neko ko je nasilno otjeran.

Tako da, nije otjeran, otisao je - nespreman da pokusa ispraviti stvari i to je to. I daleko od toga da to nije dobro za Velez.

I naravno, s obzirom da je on dovodio igrace i potpisivao ugovore a pobjegao je od odgovornosti, za ovaj prelazni rok treba da fasuje Denis Zvonic.
1. Ako mislis da nije otjeran, onda nisi bio na utakmici kad se skandiralo sa dedare da ode. Ali kao sto rekoh pokusaj zamjene teza, iako vise nije ni bitno jer covjek je dao ostavku.
2. Sasvim logicno je da bivsi predsjednik odrzi govor na skupstini i polozi racune za ono sto se uradilo i planiralo uraditi. Ne znam kako je to nekome nelogicno.
Meni je npr nelogicno da se prizeljkuju u UO ljudi koji ne zele uci u isti. Kaaao trener koji je doveden kriv je za to sto nece uci. :mrgreen:

Da ovi ljudi nisu ostali u UO, danas nebi imali odgovorne osobe u klubu. Iz tog razloga treba podrsku dati ljudima a ne zamjerati Rahimicu sto se zahvalio Kevelju za uradjeno u proteklom periodu.

Sretno Rahimicu i ostatku uprave!

ps Milak je za Sikala celavi Ronaldo, kad se sjetim pada u petercu Igmana kad smo trebali zabiti za pobjedu i izlazak iz krize bude mi nevjerovatno da neko prizeljkuje njegov povratak.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 sep 2024, 21:00

Esatqfirula je napisao/la:
23 sep 2024, 20:17
Znači ona bruka u Andori, i sve oko toga pa i pokoje piqkaranje ga nije uspjelo otjerati, ali zato kad je dedara zagrmila, on je digao ruke rekao nemojte ljudi molim vas :mrgreen: Gdje se ne sjetismo s Tanom da to odmah odradimo birvaktile, a RA neke parole dizao i pjesme pjevao, e stvarno :mrgreen:

O polaganju računa je još jača priča, za šta je položio račune? Za nametanje sportske politike Klafuriću, za onu bruku s kiselinom, za dovođenje igrača i potpisivanje bogalja na dvije godine, za neuslovno putovanje u Andoru, za šta tačno? Samo hvalospjevi i ljepota od tribine, a diskutabilno je i koliko je svojih para uložio otkako je tu. Jedina istina je da nije mogao/želio ispraviti stvari koje je zasrao, i da je otišao zbog loših rezultata koji su posljedica njegovog nestručnog rada u sportskom segmentu. Da je doveo dobrog trenera, dobrog sportskog direktora, otjerao Bobaja i bobaje, pokrenuo stvari poslije Andore umjesto što se prao, imao bi moju podršku čim bih vidio da se radi u interesu kluba. Niko ga nije otjerao, posebno ne skandiranje dedare i forumsko kenjanje, a nije vala ni neke račune položio, većinom se pričalo o lijepim stvarima, odnosno bildanje ega preko Veleža.

Naravno da će ljudi, pa prvi i ja, priželjkivati ljude koji su nas digli na veći nivo za 6 godina iz bezizlazne situacije, nevezano ko su i šta su. Ja se ne sjećam da je Šoše doveo svog pajdaša na stopera mimo trenera, a evo naša legenda(sama ili u dogovoru) sa 350 utakmica to ispičke uradi. Isto kao što sam i dao podršku Rahimiću poslije Skupštine i tako će biti od mene uvijek ko god da dođe i obeća da će raditi. Kao što je imao i Kevelj kada je prepustio sve Klafuriću i kada se gradila tribina, pa sam i prelazio preko nekih gluposti koje je radio, čovjek griješi, al' kad ono bitno funkcioniše koliko toliko, proguta se pokoja greška.

Al ipak je najjača priča, opet, da nije ovih ljudi ne bi niko došao, ista priča kao kad ode predsjednik ko će, pa evo nađe se rješenje. Došao bi neko, vjeruj, nije Velež baš toliko nebitan, ima ljudi kojima je stalo a nije Velež u tako lošoj situaciji da bježe svi od njega kao 2016. :mrgreen:

I opet ni to za Šikala ne kontaš, evo ne treba Šikalo neka ide u Turbinu, ali nemaš legendo U21 osim Milaka da je u takmičarskoj formi, dok si prošle godine imao Šikala i Čaića kao prve dvije opcije, a Pucu, Kuku i još par njih koji su dobivali po 10-20 pa i poluvrijeme. U ekipi koja je završila treća :D

Eto, jesam li ti vratio teze u prvobitno stanje, da ne bude da se zamijenilo nešto nedajBože, i da se okrenemo budućnosti a ovo što prije zaboravimo :lol:
Ima ovdje posla i slažem se sa Sašom. Treba vremena, ali moramo shvatiti da ga nema baš toliko puno jer u sezoni kada četiri ispadaju, moramo se što prije vratiti na zadovoljavajući nivo. Vrlo bitna tekma je sutra, i nadam se promjenama sastava, ovo s rombom mi zvuči dosta dobro jer nam treba čvrstine jer nismo najspremniji. Valjda Irfan nešto smisli, volio bih da makar ne izgubimo, a nadam se pobjedi..
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 24 sep 2024, 10:20

Navijačine, svi u Gabelu!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 24 sep 2024, 12:12

Otić ću u Gabelu to je duznost nas navijaca i tako bi svi trebali danas se zaputit u Gabelu aliii

Ali opet kazem ne donesu li 3 boda iz Gabele onda sramota jedno veliko fuj Gosk jos nikog nije pobjedio e pobjede li nas onda smo na dnu dna a ja cu svoju duznost obavit ruke u zrak i forcanje nemoj samo da se prica poslije utkm ja vidim neki izlaz iz ovog dobro smo igrali haloo bola hocu 3 boda kakav izlaz ako nisi u stanju pobjedit gosk igmana itd

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.