La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Lik se ozenio sa 18, a igra za Real Madrid, pa moras bit dobar komad budale.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A u Realu furaju taj familijarni život i Endrick popušio priču kako će biti bolji igrač ako se odmah smiri i započne familiju, ala Rodrigo ili Mordić. Mada, sa ovim modelima nikad ne znaš, šta ako krenu problemi, ko će trenirati i misliti o tome, ko će trpati golove.. međutim, nisu svi klocevi kao AnelSWE tako da ja vjerujem da će izvuči to ovaj Endrick, ipak se on sprema na ovo sve već 10 godina.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Ova ako ga svuče u ravan, za tri godine će igrati u Alcorconu.denimen99 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:58A u Realu furaju taj familijarni život i Endrick popušio priču kako će biti bolji igrač ako se odmah smiri i započne familiju, ala Rodrigo ili Mordić. Mada, sa ovim modelima nikad ne znaš, šta ako krenu problemi, ko će trenirati i misliti o tome, ko će trpati golove.. međutim, nisu svi klocevi kao AnelSWE tako da ja vjerujem da će izvuči to ovaj Endrick, ipak se on sprema na ovo sve već 10 godina.
Koševo Zapad
Pa već je tu bilo drame između roditelja i novopečene supruge.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
French football agent Bruno Satin reveals that Atletico Madrid ended discussions with Adrien Rabiot after his mother, Veronique, started instructing the sporting director on where her son should play.
[@RMCsport]

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Penal je potpuno nebitan jer je utakmica već bila riješena.
Stvarno je svejedno je li bio ili nije.
Oba protiv Sociedada su postojala također.
Pokaži nam šamar koji je dobio igrač Reala u prvom poluvremenu od igrača Espanyola u šesnaestercu, VAR nije ni gledan. Moguće da bi se i u Engleskoj ono provjeravalo, jeste slučajno, ali ko te pita, što mlataraš rukama.
Za razliku od utakmice protiv Sociedada, Real je sinoć bio bolji i zaslužio pobjedu.
Večeras Barca na potezu, da vidimo kako će reagovati nakon onog poraza u LP.
Stvarno je svejedno je li bio ili nije.
Oba protiv Sociedada su postojala također.
Pokaži nam šamar koji je dobio igrač Reala u prvom poluvremenu od igrača Espanyola u šesnaestercu, VAR nije ni gledan. Moguće da bi se i u Engleskoj ono provjeravalo, jeste slučajno, ali ko te pita, što mlataraš rukama.
Za razliku od utakmice protiv Sociedada, Real je sinoć bio bolji i zaslužio pobjedu.
Večeras Barca na potezu, da vidimo kako će reagovati nakon onog poraza u LP.
Penal ne smije i ne može biti nebitan. Možda jeste u PlBiH ali u jednoj od liga petice se ovo ne smije dešavati. Šta ako se na kraju prvenstva bude gledala gol razlika pa ovaj gol bude presudan?
Pored vara i svega, ovakvu lakrdiju od penala svirati. Ovi bas bahato kradu. Nebitno je sto je to toliko ocigledno.
Apsulutno nebitno pri kojem rezultatu se to desilo.
Apsulutno nebitno pri kojem rezultatu se to desilo.
Sta ce krasti u 90 minuti na vec zavrsenoj utakmici
VAR je pregledao situaciju i ostao pri odluci ovog Munuere,pretpostavljam da je situacija slicna kao i kod igranja rukom,iako su noge napolju ruke oko Endricka se vec nalaze u sesnestercu kada zavrsava kontakt,to jedino ima smisla zasto je svirano kao penal.

VAR je pregledao situaciju i ostao pri odluci ovog Munuere,pretpostavljam da je situacija slicna kao i kod igranja rukom,iako su noge napolju ruke oko Endricka se vec nalaze u sesnestercu kada zavrsava kontakt,to jedino ima smisla zasto je svirano kao penal.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nova sezona, ista priča. Belingem sinoc sudiji govori da je piece of shit. Na udaljenosti od cca. 200 centimetara. Ovaj sve to vidi i čuje. Naravno da nije zapisan u napomenu. Prošle sezone Lewandowski prilikom izlaska(nakon smiješno pokazanog crvenog kartona) s terena pocese nos. Sudija 48h nakon završetka utakmice u zapisnik sa utakmice, nakon prethodne konsultacije Google-a, dodaje u zapisnik tu situaciju. Igrac dobija 3 utakmice suspenzije.
U španskom fudbalu su svi jednaki samo sto su pojedini jednakiji od drugih.
U španskom fudbalu su svi jednaki samo sto su pojedini jednakiji od drugih.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ova liga je imala priliku da bude najbolja na svijetu nakon uspjeha Reala,Atletica i Barce u Evropi...ali su to uništili ovi iz saveza,sad je ovo negledljivo
Baš smiješan penal. Arbitar je čekao da se Endick dovuče do kaznenog i da svira penal iako se faul desio 10 metara ranije. Prćija kralja Franka vječito krade

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ne samo gol razlika. Jedan od kriterija, ako je sve drugo jednako, je i broj postignutih golova.
Iza svega tog stoji marketing i novac. Potrebno je prestići igrača Barcelone na čelu liste najboljih strelaca,
jer tad počinje priča kroz medije o tom kako oni imaju vodećeg strijelca lige, generira se popularnost
kluba, igrača, skače prodaja dresova, zarada, dolazi lova, sponzori, itd, itd, ...................
Da li treba da još jednom podsjetim, da su promociju tog igrača, koji je dao gol iz penala, organizirali na
dan dočeka europskih prvaka iz Njemačke. Niti taj dan nisu željeli biti u sjeni drugih. To sve govori.
Čitam komentare navijača tog kluba. Pa zar je toliko teško reći, sudija je pogriješio?
Maksimalno se lupeta, traže se izgovori, pravda se odluka. Za nepovjerovati. Više nema niti malo stida,
smiju se i provociraju navijače drugih ekipa, kako igrači, tako i navijači, greške sudija se prihvataju i smatraju
normalnim ukoliko su učinjene za dobro tog kluba. Znam da i dalje ima naivaca, koji misle kako je to sve samo
slučajnost i da ne postoji nikakva sprega tog kluba, LL i sudaca. Ima ona izreka, naivan k'o francuska sobarica.
Ništa u španskom nogometu nije slučajno. Dražava stoji iza svog miljenika. Mnogo je u pozadini i politike.
Ne dozvoljavaju se registracije igrača, da bi se konkurent oslabio.Sve počinje i završava lovom. Lovu donose titule.
Do titula treba doći po svaku cijenu. Igrači donose lovu, ali ih tom lovom moraš i plaćati. Da bi doveo najbolje igrače moraš ih masno platiti.
Platiti ćeš ih ako budeš imao mnogo sponzora i reklama. Sponzorima i kompanijama si za veliki novac, koji će ti
dati, zanimljiv samo ako si u centru pažnje, jer se tako i oni reklamiraju. Dakle, mora se o tebi pisati.Pisati će se ako si dao
gol, osvojio titulu. Način uopće nije važan. O lopovluku se govori 2 dana, a nakon tog mnogi zaborave.
To je princip na kome funkcionira mašinerija. Satraše se neki objašnjavati kako je opravdano dosuđen penal, kao nebitan,
utakmica je odlučena. Nije tako.
Ja sam i za pretprošlu sezonu, kad je Barcelona bila prvak, rekao da je to "incident", koji u 23/24 neće dozvoliti. I nisu.
U tri utakmice sa istim sudijom je Barceloni uzeto 10 bodova razlike u odnosu na vodeći klub + nedosuđen penal na prvom EC, je
uzeo sljedeća tri boda + Almeria pokradena kod kuće "preokretom" i titula je tu. Iz +14 ideš na -1 i drugi si. 5 utakmica sve skupa.
Ma šta god navijači Barcelone mislili o slaboj igri, kiksevima, itd, itd......... Tih kikseva u tih 5 utakmica nema. Kiksevi su dodatno.
Zar se misli, da će neko tako lako dozvoliti, da se u sezoni, kad je doveden Francuz i plaćen masno visokom premijom za prelazak,
ostane bez titule? Ogromna je tu lova uložena, ego uprave i igrača velik, da bi istrpio prigovore onih koji ciljaju ina iste stolice.
Dakle, po svaku cijenu i sredstva se ne biraju.
Navijač tog kluba vodi LL, odredio im najveći budžet plata, ATM i BAR, dva najveća konkurenta imaju u zbroju toliko, a da ne
govorimo o napisima pojedinih istraživačkih medija kako se krediti u bilancama prikazuju kao prihodi, jer prihodi omogućavaju
visoku razinu fonda plata (koju određuje tvoj čovjek) za igrače. Igrači donose titule, titule lovu, krug se zatvara, ide se dalje, a naivci pričaju o slučajnosti. Konkurenciju preko državnih institucija blatiš, da je korumpirala suce u najboljem razdoblju istorije kluba. "Drž'te lopova"
obično vikne onaj koji je sam lopov. Sistem perfektno zamišljen, daje rezultate, funkcionira. Period 2006-2019 ih je naučio pameti i
vjerovatno su rekli:"Nikad više."
- luckystrike
- Kontakt:
Nepravedan penal, nepotrebno skroz.
Sudija glupan otvorio mogućnost mnogima da pljuju po kraljevskom klubu a maslo Luisa Munuere će bit' zaboravljeno do ujutro.
Sudija glupan otvorio mogućnost mnogima da pljuju po kraljevskom klubu a maslo Luisa Munuere će bit' zaboravljeno do ujutro.
šta šta je, je*em ti
Hajde sto nije bio penal nego lopta izašla u aut prije kontakta
Pa logicno da je penal kad se na slici vidi kako ga igrac Espanyola drzi, a tijelom je vec usao u 16 metara. Treba malo procitati pravila. Mada realno za ovakve situacije gdje te protivnik vuce po 10+ metara treba poceti davati crvene kartone jer je to ultimativni antisportski potez.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.