Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Konacno malo popusti. Dva Ibuxa i cola. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:@kdn, cestitam.
hvala
Slijedeći put kad te zaboli idi odži, odže su čudan narod, oni nešto nagaze... il metni RefkuCartman je napisao/la:Konacno malo popusti. Dva Ibuxa i cola.

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- neutralan__
- Kontakt:
@kakavdanakneiskustvu Cestitam i sve najbolje,evo jedan prijedlog za ime,ako bude musko Vedad,a zensko Lejla 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
nista, onda umjesto husnija, moze Ziskakivi je napisao/la:joj gdje ih nadjeCeMa je napisao/la:muska: Munever, Šaćir, Kadir
zenska: Plema, Muniba, Husnija![]()
![]()
al husnija je musko ime
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Meni to nista ne smeta, ti kutnjaci, ne predstavljaju mi nikakav problem![]()
@KDN
nek je sa srecom !
hvala svima i laku noć
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 04 apr 2011, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da je zadnjih godina Munib najpopularnije ime. 
Tacno, zaboravio sam Vedad. I to je lijepo ime. Samo ne volim kad kazu Vedo, ili Keno za Kenana.

Tacno, zaboravio sam Vedad. I to je lijepo ime. Samo ne volim kad kazu Vedo, ili Keno za Kenana.
Husnija može bit' i žensko ime, samo nije Husnija, nego Husniiiiiiiija 
@KDN, čestitke i od mene

@KDN, čestitke i od mene

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
I ja cestitamFrutek je napisao/la:Čestitamkakavdanakneiskustvu je napisao/la:postaću tata

---Skinhedi oko mene skankuju...
Jesu li iz Rumunije?Hawking je napisao/la:Imaju kod nas jedni blizanci zovu se Holivud i Holidej, mislim da je to dobar priejdlog![]()
![]()
![]()
![]()

Neš vjerovat nisu, ovi su autohtoni... priča se da im je mati puno gledala američke filmove pa da su zato dobili ta divna imenaCartman je napisao/la:Jesu li iz Rumunije?Hawking je napisao/la:Imaju kod nas jedni blizanci zovu se Holivud i Holidej, mislim da je to dobar priejdlog![]()
![]()
![]()
![]()

Evo čuvenog Refke iz Zmajeve priče iz ŠveCke:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 04 apr 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
sta je...prestao te boliti zub, vidim zajebajes seCartman je napisao/la:Jesu li iz Rumunije?Hawking je napisao/la:Imaju kod nas jedni blizanci zovu se Holivud i Holidej, mislim da je to dobar priejdlog![]()
![]()
![]()
![]()

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
KDN cestitke i kad dijete nauci govorit da ga odvedem na kosevo aBd ako mi dopustis 

Ma kazem popustilo nakon 2 ibuxa i cole. Samo da mi je zaspat nocas.CeMa je napisao/la:sta je...prestao te boliti zub, vidim zajebajes seCartman je napisao/la:Jesu li iz Rumunije?Hawking je napisao/la:Imaju kod nas jedni blizanci zovu se Holivud i Holidej, mislim da je to dobar priejdlog![]()
![]()
![]()
![]()
heheh....
ma znam kako ti je....mene su povazdan bolili zubi, ali evo hvala Bogu, u zadnje vrijeme ne bole nikako, mozda zato sto sam ih pola povadio
hehhe

- Donnie Darko
- Kontakt:
slusam MJ-ov beat it u bukurestu, kad dole ispod komentar, kaze ovi rumuni su pravi cigani
bosanaca svugdje jbt

- senad_flamin
- Kontakt:
-RIVALDO-
Ovo je drugi put u zadnja tri dana da neko postavlja ovu glupost... tačno nije zanimljivsenad_flamin je napisao/la:http://fotokristall.narod.ru/mov0001.swf
Koji kreten majko mila,nije uopste zanimljiv
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ouuuuuuuuuuu, FUCK!senad_flamin je napisao/la:http://fotokristall.narod.ru/mov0001.swf
Koji kreten majko mila,nije uopste zanimljiv

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.