Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Maksuzile iz daljine, za iskusnu braću.. naći će se.
The saddest thing in life is wasted talent.
On samo njemacki puter kupuje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedina država na svijetu gdje puter malo ko može priuštiti je raspala Bosna i Hercegovina. 
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- muhamedhulk
- Kontakt:
A sta je to fazon sa puterom? Fakat to volite jesti?
Obicni margarin i med/pekmez od sipka
Obicni margarin i med/pekmez od sipka
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Margarin je teško smeće
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Margarin ti je najnezdravija stvar u univerzumu.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:57A sta je to fazon sa puterom? Fakat to volite jesti?
Obicni margarin i med/pekmez od sipka![]()
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Margarin je najgluplja stvar u galaksiji. 
Kako se braća filuju i nadopunjavaju
Baš ih hoće, Muamera mi onog iz Izetovog serijala
Baš ih hoće, Muamera mi onog iz Izetovog serijala
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Znate li vi za slučaj jednog našeg glumca koji je zaglavio na KUM-u jer mu je dildo ostao u pakasu? A najjače od svega je RTG snimak gdje se vidi dildo i one baterije i žice koje su se odvojile
Naveo kao da se zaigrao s partnericom
Naveo kao da se zaigrao s partnericom
-
19vendetta87
- Kontakt:
Koji to glumac?MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:48Znate li vi za slučaj jednog našeg glumca koji je zaglavio na KUM-u jer mu je dildo ostao u pakasu? A najjače od svega je RTG snimak gdje se vidi dildo i one baterije i žice koje su se odvojile![]()
![]()
Naveo kao da se zaigrao s partnericom![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Može i meni u pp19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:50Koji to glumac?MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:48Znate li vi za slučaj jednog našeg glumca koji je zaglavio na KUM-u jer mu je dildo ostao u pakasu? A najjače od svega je RTG snimak gdje se vidi dildo i one baterije i žice koje su se odvojile![]()
![]()
![]()
Mahalska opet, osim ako nije baš pravi peeder pa ga nije bilo stid
Baš bih volio vidjeti tu osobu koja će nakon "dildanja" zatražiti pomoć u bolnici.
Još i javna, ma daaaj
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa brate, došao frajer savijen ko upitnik. Doktor mislio da su ga leđa uhvatila i već govori osoblju dajte mu jedan koktel, a ovaj jadnik kaže da nisu leđa i da bi trebao s njim nasamo razgovaratiarmando je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:56Može i meni u pp19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:50Koji to glumac?MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:48Znate li vi za slučaj jednog našeg glumca koji je zaglavio na KUM-u jer mu je dildo ostao u pakasu? A najjače od svega je RTG snimak gdje se vidi dildo i one baterije i žice koje su se odvojile![]()
![]()
![]()
![]()
Mahalska opet, osim ako nije baš pravi peeder pa ga nije bilo stid![]()
Baš bih volio vidjeti tu osobu koja će nakon "dildanja" zatražiti pomoć u bolnici.
Još i javna, ma daaaj![]()
Al ga k(l)iks pere, svaka im dala za ovo 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Trebamo biti sretni sto nemamo taj poremecaj i sto neko od nasih nema negativnih iskustava u tome.
Na zalost nema ni sistema koji prepoznaje takve pa da ih nekako tretira, i isti nemaju snage a ni rezona da to presijeku, ako je to moguce. Zivoti se uniste, a obje strane nemaju sanse da to mimoidju.
A i oni koji imaju taj problem, a prije djela pedofilije, zbog stigmatiziranja ne smiju ili nece da prijave taj problem, ako ga uoce.
Svoju djecu edukovati u vezi toga i cesto razgovarati sa njima, ukoliko su u kontaktu sa odraslim osobama, da bi se sprijecilo najgore, jer te osobe postoje i uvijek ce ih biti.
Na zalost nema ni sistema koji prepoznaje takve pa da ih nekako tretira, i isti nemaju snage a ni rezona da to presijeku, ako je to moguce. Zivoti se uniste, a obje strane nemaju sanse da to mimoidju.
A i oni koji imaju taj problem, a prije djela pedofilije, zbog stigmatiziranja ne smiju ili nece da prijave taj problem, ako ga uoce.
Svoju djecu edukovati u vezi toga i cesto razgovarati sa njima, ukoliko su u kontaktu sa odraslim osobama, da bi se sprijecilo najgore, jer te osobe postoje i uvijek ce ih biti.
A koji glumac je u pitanju za ovo sa dildom?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svinjetina garant, kad sam bio u Salzburgu nahodao se do nekog Bosna objekta da pojedem kobasicu kad ono klempoPikachuSA je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:48Mislim da je ipak riječ o ovome:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bosna_%28 ... prov=sfla1
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 4 gosta.