Čestitke, nek ti je s hajrom!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postaću tata
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- NoName
- Kontakt:
Meni je rasto negdje do 23-24Cartman je napisao/la:Koliko je trebalo da izraste? Ovaj jaran mi jedan kaze da njemu raste vec 2 godine, i da ce jos rast. Ali ne znam je li me zayebaje ili je ozbiljan.

KDN, puno sreće, trebat će ti

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ako su to ovi zubi sto ja mislim, meni su izrasla 4
na svakoj strani po jedan i gore i dole, nije me nikad boljelo, iritiralo, nisam ni osjetio 
@KDN sve najbolje i tebi i djetetu i zeni, ako je musko, daj mu ime Semir
moderno 

@KDN sve najbolje i tebi i djetetu i zeni, ako je musko, daj mu ime Semir

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:KDN,sve najbolje puno srece u zivotu tebi tvojoj supruzi i akoBogda dijetetu zeli Megamon![]()
hvala druže
Ma ja nemam ni curu, pa sam vec smislio imena.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Cartman je napisao/la:I jesi razmisljao o imenima?
ne znam spol djeteta,polako,tek prvi mjesec trudnoće

Musko: Kerim, Djibril ili Kenan. Djibril mi je pogotovo drago jer je rijetko u nas, a lijepo ime.
Zensko: Lejla ili Emina
Sta mislite?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Megamone, nije ovo DM satMegamon je napisao/la:KDN,sve najbolje puno srece u zivotu tebi tvojoj supruzi i akoBogda dijetetu zeli Megamon![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ja kad sam pitao svog zubara (koji je inače odličan), kaže da tu nema govora o bilo kakvoj direktnoj intervenciji, samo mi je savjetovao da pijem analgetike u slučaju da me zaboli zub. Inače, mene zaboli zub jednom ili dvaput u mjesec dana. Ovaj Ketonal ima u sebi morfijuma, tako da bi ti mogao pomoći...Cartman je napisao/la:Majko mila, ko ce izdrzat. Morat cu kod zubara sutra. U mene jedan crnogorac pa ima on svasta nesto sa strane, mozda ima neke tablete da slona uspava.Hawking je napisao/la:Meni je ovaj jedan rasto godinu, a ovaj je aktuelan zadnja dva mjeseca, tek je počeo izlazit... srećom mene ne boli previše, obično izdržim bez tableta, ali strašno iritira...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Hawking je napisao/la:Čestitke, nek ti je s hajrom!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postaću tata
hvala
izvadi sedmice, a osmice ce ti nadopuniti to mjesto vremenomCartman je napisao/la:Imate li ljudi iskustva sa ovim umnjacima? Cini mi se da mi jedan raste. Citava me vilica i desna strana glave uzasno boli. Pijem paracete, Ibuxe, ali nista. Nije nimalo izasao, tako da ga ne mogu ni izvadit kod zubara. Znate li kako se moze ublazit bol barem malo?

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Nail for Real
- Kontakt:
@kdn, cestitam.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Hvala jarane, probat cu nabavit taj Ketonal.Hawking je napisao/la:Ja kad sam pitao svog zubara (koji je inače odličan), kaže da tu nema govora o bilo kakvoj direktnoj intervenciji, samo mi je savjetovao da pijem analgetike u slučaju da me zaboli zub. Inače, mene zaboli zub jednom ili dvaput u mjesec dana. Ovaj Ketonal ima u sebi morfijuma, tako da bi ti mogao pomoći...Cartman je napisao/la:Majko mila, ko ce izdrzat. Morat cu kod zubara sutra. U mene jedan crnogorac pa ima on svasta nesto sa strane, mozda ima neke tablete da slona uspava.Hawking je napisao/la:Meni je ovaj jedan rasto godinu, a ovaj je aktuelan zadnja dva mjeseca, tek je počeo izlazit... srećom mene ne boli previše, obično izdržim bez tableta, ali strašno iritira...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
meni su lijepa zenska imena : Ajla i RejhanaCartman je napisao/la:Ma ja nemam ni curu, pa sam vec smislio imena.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Cartman je napisao/la:I jesi razmisljao o imenima?
ne znam spol djeteta,polako,tek prvi mjesec trudnoće
Musko: Kerim, Djibril ili Kenan. Djibril mi je pogotovo drago jer je rijetko u nas, a lijepo ime.
Zensko: Lejla ili Emina
Sta mislite?
a muska: Jasmin (tako se i ja zovem)

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Meni to nista ne smeta, ti kutnjaci, ne predstavljaju mi nikakav problem
@KDN
nek je sa srecom !

@KDN
nek je sa srecom !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Meni je rasto negdje do 23-24Cartman je napisao/la:Koliko je trebalo da izraste? Ovaj jaran mi jedan kaze da njemu raste vec 2 godine, i da ce jos rast. Ali ne znam je li me zayebaje ili je ozbiljan.Sad samo povremeno, uglavnom kada sam u društvu nekih ljepotica ili kad na TV-u vidim neke eksplicitne scene
KDN, puno sreće, trebat će ti
hvala
muska: Munever, Šaćir, Kadir
zenska: Plema, Muniba, Husnija
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Megamon
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Megamone, nije ovo DM satMegamon je napisao/la:KDN,sve najbolje puno srece u zivotu tebi tvojoj supruzi i akoBogda dijetetu zeli Megamon![]()

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
CeMa je napisao/la:ako su to ovi zubi sto ja mislim, meni su izrasla 4na svakoj strani po jedan i gore i dole, nije me nikad boljelo, iritiralo, nisam ni osjetio
@KDN sve najbolje i tebi i djetetu i zeni, ako je musko, daj mu ime Semirmoderno
hvala
Žensko Dušanka, a muško Mile, ništa labavo 

Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hawking je napisao/la:Žensko Dušanka, a muško Mile, ništa labavo

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
joj gdje ih nadjeCeMa je napisao/la:muska: Munever, Šaćir, Kadir

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Jabroni, Lekqqq1921 i 13 gostiju.