Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
On samo njemacki puter kupuje
Margarin ti je najnezdravija stvar u univerzumu.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:57A sta je to fazon sa puterom? Fakat to volite jesti?
Obicni margarin i med/pekmez od sipka![]()
Koji to glumac?MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:48Znate li vi za slučaj jednog našeg glumca koji je zaglavio na KUM-u jer mu je dildo ostao u pakasu? A najjače od svega je RTG snimak gdje se vidi dildo i one baterije i žice koje su se odvojile![]()
![]()
Naveo kao da se zaigrao s partnericom![]()
Može i meni u pp19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:50Koji to glumac?MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:48Znate li vi za slučaj jednog našeg glumca koji je zaglavio na KUM-u jer mu je dildo ostao u pakasu? A najjače od svega je RTG snimak gdje se vidi dildo i one baterije i žice koje su se odvojile![]()
![]()
![]()
Pa brate, došao frajer savijen ko upitnik. Doktor mislio da su ga leđa uhvatila i već govori osoblju dajte mu jedan koktel, a ovaj jadnik kaže da nisu leđa i da bi trebao s njim nasamo razgovaratiarmando je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:56Može i meni u pp19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:50Koji to glumac?MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 21:48Znate li vi za slučaj jednog našeg glumca koji je zaglavio na KUM-u jer mu je dildo ostao u pakasu? A najjače od svega je RTG snimak gdje se vidi dildo i one baterije i žice koje su se odvojile![]()
![]()
![]()
![]()
Mahalska opet, osim ako nije baš pravi peeder pa ga nije bilo stid![]()
Baš bih volio vidjeti tu osobu koja će nakon "dildanja" zatražiti pomoć u bolnici.
Još i javna, ma daaaj![]()
Svinjetina garant, kad sam bio u Salzburgu nahodao se do nekog Bosna objekta da pojedem kobasicu kad ono klempoPikachuSA je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:48Mislim da je ipak riječ o ovome:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bosna_%28 ... prov=sfla1
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk i 1 gost.