Neutral je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:36
Sto je Portugalac doveden, da sjedi na klupi dok mu igra fkn pavlovic aka Gaudino.
Odakle ti to za Pavlovica, samo da kontriras, prezime ili stvarno mislis da Pavlovic nije dobar igrac?? Sto se prezimena tice sve dok je normalan i daje dusu za Bayern meni je ok plus decko je Svabo

A ako mislis da nije dobar igrac, onda savjetujem da se prebacis na hokej, mozda budes bolje shvatio poentu te igre. Ili evo gledaj i citaj sta ja pisem i bice ti mnogo jasnija slika

Nisam bio odusevljen dovodjenje Palije, PRVO sto nas je izigro i kad vec nije mogao doci prosle sezone, natjerao da istresemo 60 milki. Drugo sto i nije fudbalski neka vrijednost, posebno u onom sto Bayern sada preferira sto sam takodje napomenuo prije cak decidno spominjuci da vec imamo boljeg igraca. Medjutim meni nije mrzak posle onih prijateljskih kada je imao i po pet uklizavanja protiv levatina iz regionalne lige i doci ce on sigurno na svoje odnosno uci u neku ozbiljniju rotaciju narocito u CL kada treba sacuvati rezultat i marisati se se na sredini terena. Mozda vec protiv Aston Vile koju sam upravo gledo i koja je mnogo ozbiljniji tim nego sto sam mislio. Da malo i budem skroman: Kompany je za samo jednu zehru sve ovo bolje poslozio nego sto bi ja

Ono sto je bitno je da sada ko insan mogu da uzivam uz par konjacica i mezence, familija dobro niko od zene, djece i unuka se ne ustrucava i ne hoda na prstima po kuci kao kada je bila ona dzukela uhata i Sane kao glavni baja

Kad sam vec krenuo da se falim, ovoga Olisea sam osacovo jos za vrijeme olimpijskih igara, to je ono sto smo se nekada nadali od SaneTa da ce pokazati, a moze Bogami i Dzemalu kao primjer posluziti: dribla kad treba da dribla, pasira kad treba da posira, puca kad treba da puca, osjecaj za igru, za duple pasove, za povratnu...fenomenalan. Popisam se na sve skaute Liverpula, Citija, MU, Chelze...momak im bio ispred nosa a nasi ga happe za sicu.

Fala k kad ne dovedose onoga Simonsa, gledam ga neki dan protiv Atletika, kao neki balavac samo place nesto, ni sastaviti se sa lopotim a bio je navodno $100 milliona. Za jedno 30 pa ok, da imamo jos u sredini opcija za rotaciju. I tako lahko je pisati kad se za 3 utakmice postigne haman pa blizu 20 golova

sada slijedi "paklenih" 5 utakmica po jedan gol potpisujem ako ce biti pobjednicki, pa da opet posle natamburamo ovih levatina. Haj zivili