Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ĆeMa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ĆeMa » 04 apr 2011, 22:20

apocalyps je napisao/la:
CeMa je napisao/la:@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijao :D ja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein :mrgreen:
kasno sam te sreo na forumu jarane da mi to kazes :lol: :lol: :lol:
hahaah :D ma jbg. nisi jedini golobradi sa 22 god. :D kod mene jaran iz razreda, nema nigdje dlake, znaci nigdje...brada, brkovi, na nogama, rukama, prsima, dole :D :oops: ko ptica :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 apr 2011, 22:30

CeMa je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:
CeMa je napisao/la:@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijao :D ja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein :mrgreen:
kasno sam te sreo na forumu jarane da mi to kazes :lol: :lol: :lol:
hahaah :D ma jbg. nisi jedini golobradi sa 22 god. :D kod mene jaran iz razreda, nema nigdje dlake, znaci nigdje...brada, brkovi, na nogama, rukama, prsima, dole :D :oops: ko ptica :mrgreen:
cema tvoj razred je najludji u historiji skole bgm :mrgreen: :mrgreen: gori ste od 3. konobara :mrgreen: :mrgreen:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 apr 2011, 22:33

**** ti to kad moj nastavnik matematike okalemi 1500 vocki u 4 dana :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2011, 22:35

Imate li ljudi iskustva sa ovim umnjacima? Cini mi se da mi jedan raste. Citava me vilica i desna strana glave uzasno boli. Pijem paracete, Ibuxe, ali nista. Nije nimalo izasao, tako da ga ne mogu ni izvadit kod zubara. Znate li kako se moze ublazit bol barem malo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 04 apr 2011, 22:39

postaću tata

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 22:39

Cartman je napisao/la:Imate li ljudi iskustva sa ovim umnjacima? Cini mi se da mi jedan raste. Citava me vilica i desna strana glave uzasno boli. Pijem paracete, Ibuxe, ali nista. Nije nimalo izasao, tako da ga ne mogu ni izvadit kod zubara. Znate li kako se moze ublazit bol barem malo?
Pitaj curu šta koristi za PMS, valjda to pomogne :mrgreen:

Ma to je jedno veliko njesra, meni je jedan već izrast'o, a sad me pegla drugi... probaj Ketonal ili Voltaren
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 apr 2011, 22:39

Cartman je napisao/la:Imate li ljudi iskustva sa ovim umnjacima? Cini mi se da mi jedan raste. Citava me vilica i desna strana glave uzasno boli. Pijem paracete, Ibuxe, ali nista. Nije nimalo izasao, tako da ga ne mogu ni izvadit kod zubara. Znate li kako se moze ublazit bol barem malo?
Pukni se čekičem po noktu, sigurno ćeš zaboraviti na zub :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 apr 2011, 22:40

cema tvoj razred je najludji u historiji skole bgm :mrgreen: :mrgreen: gori ste od 3. konobara :mrgreen: :mrgreen:
hehe..ma kakvi konobari :D ja mislim da oni ne smiju pobjeci sa casa, a kamoli nesto teze uraditi. jbt, meni lose vladanje :D :oops: imam milion napomena, neopravdanih, a nisam jedini :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 apr 2011, 22:40

LSD :lol: :lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 apr 2011, 22:41

meni su izrasli i na gornjoj i na donjoj vilici, sa obje strane, i nista ja to trpim :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 apr 2011, 22:41

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postaću tata
Čestitam :D
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 04 apr 2011, 22:41

Frutek je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postaću tata
Čestitam :D

hvala

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2011, 22:42

Hawking je napisao/la:

Ma to je jedno veliko njesra, meni je jedan već izrast'o, a sad me pegla drugi... probaj Ketonal ili Voltaren
Koliko je trebalo da izraste? Ovaj jaran mi jedan kaze da njemu raste vec 2 godine, i da ce jos rast. Ali ne znam je li me zayebaje ili je ozbiljan.

@Noname: Vjeruj mi da razmisljam i o toj opciji.

@kakavdanakneiskustvu: Cestitke brate. Sve najbolje.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 04 apr 2011, 22:44

Cartman je napisao/la:
Hawking je napisao/la:

Koliko je trebalo da izraste? Ovaj jaran mi jedan kaze da njemu raste vec 2 godine, i da ce jos rast. Ali ne znam je li me zayebaje ili je ozbiljan.

@Noname: Vjeruj mi da razmisljam i o toj opciji.

@kakavdanakneiskustvu: Cestitke brate. Sve najbolje.

hvala

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2011, 22:44

I jesi razmisljao o imenima? :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 22:44

Meni je ovaj jedan rasto godinu, a ovaj je aktuelan zadnja dva mjeseca, tek je počeo izlazit... srećom mene ne boli previše, obično izdržim bez tableta, ali strašno iritira...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 apr 2011, 22:45

Sarajlija bolan kako skola,hemija,matematika (i ostali tebi dragi predmeti :D ),samo cure ganjas cc :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 apr 2011, 22:45

KDN,sve najbolje puno srece u zivotu tebi tvojoj supruzi i akoBogda dijetetu zeli Megamon ;) :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2011, 22:47

Hawking je napisao/la:Meni je ovaj jedan rasto godinu, a ovaj je aktuelan zadnja dva mjeseca, tek je počeo izlazit... srećom mene ne boli previše, obično izdržim bez tableta, ali strašno iritira...
Majko mila, ko ce izdrzat. Morat cu kod zubara sutra. U mene jedan crnogorac pa ima on svasta nesto sa strane, mozda ima neke tablete da slona uspava.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 04 apr 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 04 apr 2011, 22:47

Cartman je napisao/la:I jesi razmisljao o imenima? :D

ne znam spol djeteta,polako,tek prvi mjesec trudnoće

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.