**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha
maloprije navuko gaceMačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()
dobro Baboviću ,a ja ti si generacija 86 ,a ovi su stariji Boško i BAsta (a jesi ih sreto po treninzima i tako to )Devil je napisao/la:Kako znas da ja nisam Stefan Babovic.legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavombio talenat ko i ti igro za Goražde
![]()
![]()
A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića
Salim se ja sam ti generacija Veljovic(Borac BL),Vujadinovic(Aberdeen),Pavlovic(golman CZV)...
Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
Vidi sa starcima i vodimo te na čokoladno mlijeko![]()
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat
Ja ti mogu samo pomoci u ganjanju,znas u kakvoj sam situaciji(nije za foruma)Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat
Mačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()
Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.legenda reala je napisao/la:dobro Baboviću ,a ja ti si generacija 86 ,a ovi su stariji Boško i BAsta (a jesi ih sreto po treninzima i tako to )Devil je napisao/la:Kako znas da ja nisam Stefan Babovic.legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavombio talenat ko i ti igro za Goražde
![]()
![]()
A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića
Salim se ja sam ti generacija Veljovic(Borac BL),Vujadinovic(Aberdeen),Pavlovic(golman CZV)...
a ništa ne odgovaraš meni i malom za one odbojkašice ,neka neka Stefane Baboviću
PS jesi jeo
Mali srajlija **** njih ja te vodim u BG da te Stefan upozna sa Sanjom i Anom
Ja nedam joj gace uzvuc!Mačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()
ja se brijem od 17-te godapocalyps je napisao/la:**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha![]()
![]()
brijem i ja od 15-te da navucem sta ali dzaba broCeMa je napisao/la:ja se brijem od 17-te godapocalyps je napisao/la:**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha![]()
![]()
opet preskačeš pitanjeDevil je napisao/la: Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.
Idemo ko Ted i BarneyMegamon je napisao/la:Ja ti mogu samo pomoci u ganjanju,znas u kakvoj sam situaciji(nije za foruma)Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat![]()
Ma jbt pitanje,daj ga vise,ja nikako da vidim upitnik na kraju recenice.legenda reala je napisao/la:opet preskačeš pitanjeDevil je napisao/la: Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.![]()
![]()
joj tako u mene jedan komšija pošalje djete da mu kupi pivu a njega nema sat ,kaže on e kad babo bude umiro tebe će sine poslati po smrt![]()
Profulo si za MegamonaSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek
Cuj ja locemSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek
jbm te ćorava ,reci možeš nas upoznati i tako to ,kako da te nađemolegenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
![]()
![]()
Destilovacemo mrkvuMegamon je napisao/la:Cuj ja locemSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek![]()
,reci mu Frutko pa je ne znam za drugo osim sok od mrkve i ness sa cokoladom
Meni Rizo rek'o nemoj piti alkohol i ja ne pijem
kasno sam te sreo na forumu jarane da mi to kazesCeMa je napisao/la:@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijaoja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 12 gostiju.