Otkud baš ostaje sa Misketom i Džekom , da neće i Magath im praviti društvo“Nakon utakmice sa Misimovićem i Džekom ostaću u Cannesu i vrlo brzo ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Neka to bude tajna još nekoliko dana.“

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Otkud baš ostaje sa Misketom i Džekom , da neće i Magath im praviti društvo“Nakon utakmice sa Misimovićem i Džekom ostaću u Cannesu i vrlo brzo ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Neka to bude tajna još nekoliko dana.“
a bila je isto priča da bi ga Daum doveo sad' kod sebe u Fenerbahce , ni ta nije loša opcijaZa pocetak mu nece biti lose ni u Kelnu, koji se najcesce pominje, eh sad da li je taj tim bio musterija za njega za vrijeme Daum-a ili opcenito, ne znam.
Znaci ipak je Daum bacio oko na njega (ako od tih prica ima istine), ne znam, ja bih ga volio vidjeti u Bundesligi (gle cudano rules je napisao/la:a bila je isto priča da bi ga Daum doveo sad' kod sebe u Fenerbahce , ni ta nije loša opcijaZa pocetak mu nece biti lose ni u Kelnu, koji se najcesce pominje, eh sad da li je taj tim bio musterija za njega za vrijeme Daum-a ili opcenito, ne znam.
To meni nesh mirise na to da ce Spaha u neki klub u Francuskoj vise nego u Wolfsburg(...dzeko sve blizi Milanu...?...Miske stabilno u VFL...al' Bayernov smek se osjeti)no rules je napisao/la:Ej ljudi govori li vam šta ova današnja izjava Spahe![]()
Otkud baš ostaje sa Misketom i Džekom , da neće i Magath im praviti društvo“Nakon utakmice sa Misimovićem i Džekom ostaću u Cannesu i vrlo brzo ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Neka to bude tajna još nekoliko dana.“![]()
no rules je napisao/la:Ej ljudi govori li vam šta ova današnja izjava Spahe![]()
Otkud baš ostaje sa Misketom i Džekom , da neće i Magath im praviti društvo“Nakon utakmice sa Misimovićem i Džekom ostaću u Cannesu i vrlo brzo ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Neka to bude tajna još nekoliko dana.“![]()
Uglavnom Desamp je kao cirino djete on mu je u Nantu sa 18 godina dao kapitensku,pa se Desamp raspitivao za odbrambene igrace sa kvalitetom i valjda Ciro Spahica preporucio,te ce Desamp veceras biti u Kanu i pogledati Spahu,samo sam parafrazirao ono sto je vrli selektor rekao kod njega je to naravno malo prenapuhano u smislu "dolazi po spahica"geronimo je napisao/la:Pojasni malo, ili ne citamo ista izdanja
el-fighter je napisao/la:Spahić je danas bio jedini stoper naše repke. Pandža je bio nezapažen i kao da se negdje stalno gubio. Spahić je morao da igra grubo, pa je čak i penal napravio te imao još nekoliko grubih prekršaja. Zamislite kada bi Spahić prešao u Čelzi, stoperski dvojac Terry-Spahić.
steta ali je tako.dzenidm je napisao/la:ko ga je god danas gledo nece ga uzeti
Hoce ga Keln, ceka se samo novi trener da kaze "Ja, Jawoll ".Cazinski-Vitez je napisao/la:steta ali je tako.dzenidm je napisao/la:ko ga je god danas gledo nece ga uzeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.