Pa sta onda ocekujes protiv Sarajeva Zrinjskig Borca?? Onda nemoj da idu igrat nikako ako ne mozemo sto ti kazes slogu naseg nivoa dobitJimmyPage je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:44Sloga pobjedila Široki i igrala neriješeno sa Željom koji je nas razvalio, malo objektivnosti nije na odmet. Ne igramo protiv BjelopoljcaEuzebio10 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:41Ne ocekujemo nista od vecine ovih igraca ali ocekivali smo bar pravi pristup i agresivnost , to nema veze sa trenerovom idejom ili taktikom .
Uopste nemam osjecaj da zele da pobjede da se dokazuju kad su svi nekako sigurni u ekipi , igrat ce kako god odigraju.
edit: i sa Posušjem u gostima isto neriješeno
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
JimmyPage je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:44Sloga pobjedila Široki i igrala neriješeno sa Željom koji je nas razvalio, malo objektivnosti nije na odmet. Ne igramo protiv BjelopoljcaEuzebio10 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:41Ne ocekujemo nista od vecine ovih igraca ali ocekivali smo bar pravi pristup i agresivnost , to nema veze sa trenerovom idejom ili taktikom .
Uopste nemam osjecaj da zele da pobjede da se dokazuju kad su svi nekako sigurni u ekipi , igrat ce kako god odigraju.
Majstore znas li ti citati ,ne trazi se pobjeda ali pristup , borba , zelja da se pobjedi nema veze sa taktikom ili nekim znanjem , djelujemo kao neka mala seoska ekipa koja se zadovoljava samo da ne izgubi , ne vidim nijednog igraca da ima zelju da pobjedi , shvatas li to ili samo copy paste pises poruke kako ti neko naredi
-
- Kontakt:
Jel se Dodo retard oglasio sad kad je Kevelj napustio? Cekamo njegovu izjavu
kakva bola želja o čemu pričaš ti? Druže imamo posjed cijelo drugo poluvrijeme i to je OGROMAN napredak kako smo izgledali prethodnih utakmica.Euzebio10 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:47JimmyPage je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:44Sloga pobjedila Široki i igrala neriješeno sa Željom koji je nas razvalio, malo objektivnosti nije na odmet. Ne igramo protiv BjelopoljcaEuzebio10 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:41Ne ocekujemo nista od vecine ovih igraca ali ocekivali smo bar pravi pristup i agresivnost , to nema veze sa trenerovom idejom ili taktikom .
Majstore znas li ti citati ,ne trazi se pobjeda ali pristup , borba , zelja da se pobjedi nema veze sa taktikom ili nekim znanjem , djelujemo kao neka mala seoska ekipa koja se zadovoljava samo da ne izgubi , ne vidim nijednog igraca da ima zelju da pobjedi , shvatas li to ili samo copy paste pises poruke kako ti neko naredi
Svi se razgulišmo sa pričom ovdje od početka sezone kako su igrači odron i kako nema kvaliteta, o čemu pričaš ti?
Jel shvataš da smo mi o Sloga tu negdje sa kvalitetom igračkog kadra?
Pa bolan svi pričamo da nemamo kapacitet da se borimo za vrh tabele ove sezone jer je igrački kadar odron, ne možeš od gov@na pitu praviti
-
- Kontakt:
100% i ja sam primjetio nema igraca na terenu da se vidi zelju za pobjedomEuzebio10 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:47JimmyPage je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:44Sloga pobjedila Široki i igrala neriješeno sa Željom koji je nas razvalio, malo objektivnosti nije na odmet. Ne igramo protiv BjelopoljcaEuzebio10 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 19:41Ne ocekujemo nista od vecine ovih igraca ali ocekivali smo bar pravi pristup i agresivnost , to nema veze sa trenerovom idejom ili taktikom .
da je želja presudan faktor kod pobjeđivanja sigurno bi i atletiko bilbao bio prvak španije nekada
Ovdje se smijali kad se spominjalo ispadanje.
Slijedi gosk, svinjski i sarajevo, te vjerovatno zaostala utakmica protiv borca.
Katastrofa u najavi.
Sta uradi senad od kluba sa katastrofalnom odlukama
Slijedi gosk, svinjski i sarajevo, te vjerovatno zaostala utakmica protiv borca.
Katastrofa u najavi.
Sta uradi senad od kluba sa katastrofalnom odlukama

tako je brate, ovdje kad sam pisao da se dobro trebamo zapitati kako ćemo igrati protiv prve četvorke niko nije specijalno pridavao pažnju.
Nego se pokriti po ušima i nadati se da ćemo se malo uigrati pa da taj timski duh nešto učini
-
- Kontakt:
Idemo Gosku kojem gori. Sa ovom igrom da ako i bod izvucemo, ovo je gadno za gledati. Bukvalno mi nemamo vezni red nikako. Bruka i sramota da ovi "strucnjaci" zaduzeni za transfere nisu vidjeli da mi nemamo igraca da nesto organizuje u sredini.
Poslije Goska protiv Zrinjskskog kojem nazalost mi sa ovim igrackim sastavom ne mozemo parirati.
Poslije idemo Sarajevu koje ce nas ovakve ubiti i naravno tu je negdje i zaostala protiv Borca, opet nista. Iz sljedece 4 utakmice da ako i jedan bod izvucemo.
Poslije Goska protiv Zrinjskskog kojem nazalost mi sa ovim igrackim sastavom ne mozemo parirati.
Poslije idemo Sarajevu koje ce nas ovakve ubiti i naravno tu je negdje i zaostala protiv Borca, opet nista. Iz sljedece 4 utakmice da ako i jedan bod izvucemo.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Pa taj timski duh sto spominjes je ustvari zelja za pobjedom i borba za svaku loptu za svaki duel i svaki metar terena.
Jedino tako mozes da nadoknadis nedostatak kvalitete.
Posjed lopte je bio prepusten nama to si mogao vidjeti sam a ako nisi mogao si cuti Jagodica da je u svojoj izjavi to i rekao .Tako da taj posjed lopte je bio totalno impotentan.
Nemojte bezveze lupati , realno je da su odredjeni igraci prezadovoljni svojim ugovorima i statusom nedodirljivog i onda nema potrebe za dokazivanjem ni sebi ni nikome.
Zadnjih 7,8 utakmica igraju isti igraci kako god da odigraju i to je nas najveci problem .
Bolje rastjeraj skupe igrace stavi djecu sa igraju vise ce se boriti ako nista
Jedino tako mozes da nadoknadis nedostatak kvalitete.
Posjed lopte je bio prepusten nama to si mogao vidjeti sam a ako nisi mogao si cuti Jagodica da je u svojoj izjavi to i rekao .Tako da taj posjed lopte je bio totalno impotentan.
Nemojte bezveze lupati , realno je da su odredjeni igraci prezadovoljni svojim ugovorima i statusom nedodirljivog i onda nema potrebe za dokazivanjem ni sebi ni nikome.
Zadnjih 7,8 utakmica igraju isti igraci kako god da odigraju i to je nas najveci problem .
Bolje rastjeraj skupe igrace stavi djecu sa igraju vise ce se boriti ako nista
-
- Kontakt:
E ovako su se STRUČNJACI smijali kad sam rekao da se treba pojačat sa 4 kvalitetna igrača sa onim prije sastavom i kad sad reko 4 ispadaju obratit pažnju jer je i kup tu a što se vidi danas da sam bio u pravu.Samo sad se STRUČNJAK nejavlja sa EVOOOOO GAAA....

Najbolje da klub preuzmeš kako si pametan, a tek pismen...Mostarac1974 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 20:09E ovako su se STRUČNJACI smijali kad sam rekao da se treba pojačat sa 4 kvalitetna igrača sa onim prije sastavom i kad sad reko 4 ispadaju obratit pažnju jer je i kup tu a što se vidi danas da sam bio u pravu.Samo sad se STRUČNJAK nejavlja sa EVOOOOO GAAA....![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Timski duh jednim dijelom jeste to što si nabrojao ali samo dio.
Drugi i (po meni) bitniji dio jeste uigranost i taktika.
To smo recimo imali kad smo se vratili u PL pa nas Dudić preuzeo.
Igrači su se toliko dobro poznavali da su zatvorenih očiju znali gdje se koji nalazi na terenu i kuda se svako treba kretati u napadu i tranziciji nazad.
Ko se ovdje poznaje međusobno? Mehremić, Lauš i Jevtović?
Pa pogledaj filozofiju svih velikih klubova, svako se trudi maksimalno jednog ili dva igrača da dovede u prelaznom roku da ne bi razbijali harmoniju i uigranost.
Drugi i (po meni) bitniji dio jeste uigranost i taktika.
To smo recimo imali kad smo se vratili u PL pa nas Dudić preuzeo.
Igrači su se toliko dobro poznavali da su zatvorenih očiju znali gdje se koji nalazi na terenu i kuda se svako treba kretati u napadu i tranziciji nazad.
Ko se ovdje poznaje međusobno? Mehremić, Lauš i Jevtović?
Pa pogledaj filozofiju svih velikih klubova, svako se trudi maksimalno jednog ili dva igrača da dovede u prelaznom roku da ne bi razbijali harmoniju i uigranost.
Kmečavci 1922.
Hajde saberite se malo, isto pichkice neke.
Hajde saberite se malo, isto pichkice neke.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ova ekipa izgleda kao da je na početku nekih priprema: spori, pogubljeni, nikakve ideje ili uigrane kombinacije..ne znam stvarno čime bi to trebali biti zadovoljni, pa u neka doba u drugom poluvremenu Sloga ima veći posjed od nas na našem terenu, to je jadno u najmanju ruku..svi totalno van takmičarskog ritma i forme, imaće Buz šta raditi da ovo u kakvu - takvu normalu dovede. Niti centrirati neko zna, opaliti po golu da je pričam.. Oreč je čovjek čini mi se 10 lopti u drugom poluvremenu pogrešno dao, za njega baš netipično..mi ni jednog veznog igrača da zna kreirati napad čini mi se nemamo, Hrkač nam i kreira napade i centrira, ostali šetaju okolo i bježe od lopte. Skroz je ovo loše
-
- Kontakt:
Mostarac1974 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 21:40Nisam te prepozno STRUČNJAK*p!p!t@* je napisao/la: ↑02 maj 2024, 21:06Eeeeeeeeevooooo gaaaaaaaaaaaMostarac1974 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 20:52Odma da ti kažem nema šanse!Bez 5 kvalitetni pojačanja min.u Evropi nemamo šta tražiti pogotovem što moraš imati dobru ekipu i za prvenstvo jer će ispast 4 kluba a ako nepogodimo sa pojačanjima i nebude podpisa na 2 godine igranja.Nećemo onda kukat a povreda,a karton žuti i tako dalje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Evoooo gaaaa*p!p!t@* je napisao/la: ↑20 sep 2024, 20:12Najbolje da klub preuzmeš kako si pametan, a tek pismen...Mostarac1974 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 20:09E ovako su se STRUČNJACI smijali kad sam rekao da se treba pojačat sa 4 kvalitetna igrača sa onim prije sastavom i kad sad reko 4 ispadaju obratit pažnju jer je i kup tu a što se vidi danas da sam bio u pravu.Samo sad se STRUČNJAK nejavlja sa EVOOOOO GAAA....![]()

Da si gramatiku učio kao screenshot, sad bi u predsjedništvu bio.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ma polako Rođeni, naravno da mi nemamo kreativca koji će povezati igru i klasičnog špica. Nadalje Šturm je najmanje 10- tak centaršuteva danas upropastio, jer čovjek nije onaj igrač iz prošle sezone. Kad tome pridodamo da jedan Oreč ne može kvalitetno probiti po desnoj strani i nabaciti upotrebljivu loptu, sve je jasno. Jevtovic je nešto pokušavao i mali Milak koji se maksimalno trudio...Ostali, bezidejno i nezainteresovano da se da gol...Vjerujem da će nas Irfan povesti u pobjedi protiv Goška, a sa konama i Sarajevom, neka nam dragi bog pomogne.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Jesi li i ti navijao Kevelje odlaziMostarac1974 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 20:19Evoooo gaaaa*p!p!t@* je napisao/la: ↑20 sep 2024, 20:12Najbolje da klub preuzmeš kako si pametan, a tek pismen...Mostarac1974 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 20:09
E ovako su se STRUČNJACI smijali kad sam rekao da se treba pojačat sa 4 kvalitetna igrača sa onim prije sastavom i kad sad reko 4 ispadaju obratit pažnju jer je i kup tu a što se vidi danas da sam bio u pravu.Samo sad se STRUČNJAK nejavlja sa EVOOOOO GAAA....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.