FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Balon
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Balon » 18 sep 2024, 07:06

Gravenberch je u Bayernu vise plakao po medijima nego sto je trenirao. Zasluzena noga :salut:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2024, 11:29

Da je ovaj klub imao malo vise srece, danas su mogli brojati koju titulu vise.

Godinama je ekipa puna fantastičnih pojedinaca, vrhunskih igraca kojima malo fali za uspjeh.
Nadam se da je ova godina oba koja ce biti plodonosna, pogotovo jer se finale igra na Allianz Areni.

Treba istaci da je roster ekipa dosta jak i tek sad shvatam koliko je dobro sto na kraju nismo prodali Comana.

Kane je sinoc odigrao 50-i mec za Bayern i pri tome je postigao 53 gola i upisao 15 asistencija.
Steta je samo sto ranije nije dosao na veliku scenu ili u neki veliki klub jer je mogao oboriti mnoge rekorde.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 19 sep 2024, 05:05

Kod: Označi sve

Da je ovaj klub imao malo vise srece, danas su mogli brojati koju titulu vise

Ogromna Hasanova greska je dovodjenje Uhonje. Iako ni Tabletas nije bio sjajno rjesenje, ali dovesti onoga uslju i to u vrijeme kada se sezona zavrsavala a mi bili na tri fronta, bila je katastrofa. Murinjo, Strasilo i takvi nazovi treneri su prevazidjeni i nisu vise niti za Turske lige. Antifudbalski paraziti koji imaju svoje blentave fix ideje i nije im puno vazna ni ta sirina niti fudbalski kvaliteti nego atlete da se biju i poneki brzac da moze pobjeci i jedan gol zabiti.

Godinama je ekipa puna fantastičnih pojedinaca, vrhunskih igraca kojima malo fali za uspjeh.
Nadam se da je ova godina oba koja ce biti plodonosna, pogotovo jer se finale igra na Allianz Areni.
Ovo dosad bilo je za pohvaliti, jes da protivnici nisu bili bas iz onoga prvoga safa, ali nas su prosle godine resetali i Bochum i Bremen da o ovim malo jacima ne pricamo.

Treba istaci da je roster ekipa dosta jak i tek sad shvatam koliko je dobro sto na kraju nismo prodali Comana.
Bogami strasan roster, 20-ak igraca koji mogu uskociti kada god treba a najvaznije je sto neki vec otpisani i prezaljeni igraju ponajbolji fudbal u karijeri. Prvenstveno mislim na Gnarbrija, Gerera, Kimicha, pa i Upamekana. Jos kad se vrate Stanisa i Japanac, kad se Palija stabilizuje, bice tu vatre po svim linijama. Zao mi Tela, ali dolaskom Olisea, tesko da ce na zelenu granu i mozda je bolje da je pozajmljen. Kazem ne treba jos bas u euforiju padati, ali naznake su dobre. Nikako mi nije jasno kako smo olako ulovili toga pomenutog Olisea. Gledam danas City, ni jedno mu krilo nije ni do koljena. Coman je u rangu Milera, Noyera, Kimich i te ekipe. Tolike godine je davao sve sto je imao...moze igrati vise pozicije, full beck sa 3 pozadi je idealan, cak i klasicnog desnog beka. PeMzija u Bayernu.

Kane je sinoc odigrao 50-i mec za Bayern i pri tome je postigao 53 gola i upisao 15 asistencija.
Steta je samo sto ranije nije dosao na veliku scenu ili u neki veliki klub jer je mogao oboriti mnoge rekorde.
Iskren da budem, poceo sam da sumnjam posle nekih izvedbi u drugom djelu sezone, sada se vraca na onaj nivo kada je tek dosao kod nas, nadam se da ce ostati tako makar jos nekoliko godina. Niposto mu ne dati zimsku pauzu!!

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 19 sep 2024, 14:01

Uh ovo malo blentavo ispalo sa citiranjem, ali valjda drugi putrefim 😜

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 19 sep 2024, 21:16

Dosadasnji protivnici nisu neko mjerilo.
Vidjecemo za 2 sedmice sta moze ovaj tim, kada bude dolazio Lever, koji ne igra nista losije od prosle sezone.

Ovo sto Alonso radi, je blizu perfekcije.
Velika je steta sto je odyebao kobasičara, i mjesto prvog trenera Bayerna.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 19 sep 2024, 21:42

Ide i drugima koji su ih **** ili nisu bili dovoljno dobri trenutno, i Flicku i De Zerbiju, Rangicku je išlo sa repkom, Julian je napravio ništa posebno ali opet iznad rezultata prethodnika.

Svima pa i Kompi cvate cveće u preduzeće, samo je pitanje do kada.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 19 sep 2024, 21:56

Nista vjecno nije
ko ni suncev sjaj
sve sto ima svoj pocetak
ima i svoj kraj
:opaopa:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 19 sep 2024, 22:28

Nece se dugo cekati da se vidi "sira slika". Posle Bremena dolaze redom: Bayer, Aston Villa, Eintracht, Stutgart, Barsa...i sve to u roku od 3-4 sedmicie. Za prolaznu ocjenu Kompany treba 7 bodova u Bundesligi i 4 u CL, ali uz dobru igru na svakoj utakmici.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 19 sep 2024, 22:33

Dobra igra je bitna :)
Iz nje se nazire potencijal, koji kad se ostvari, onda se uspjesi sami nižu.
Još samo formu tempirati u pravo vrijeme i domaći zadatak je urađen.
Mislim, nećemo se žaliti ako forma potraje dugo, dugo...kao u Levera lani.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 sep 2024, 00:47

armando je napisao/la:
19 sep 2024, 21:56
Nista vjecno nije
ko ni suncev sjaj
sve sto ima svoj pocetak
ima i svoj kraj
Auu, ova je baš skupa, mislim čak i da imam LP ovog albuma.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 20 sep 2024, 19:43

Ne znam za vas momci ali iskreno meni vensan kompani niti,smrdi niti mirise imam osjećaj da ce prvi put protiv ozbiljnijeg protivnika pokazati sve svoje mane, koliko vidim on nista nije drugo neko blaza kopija u pokušaju ,Josepha Guardiola svi znamo kako smo se proveli pod palicom ovog pomenutog terenskog maga.Sa ovim rosterom u odbrani mene prpa uhvati svaku temu ,a imam osjećaj da ce to doci do izražaja tek ,kada budemo igrali sa klubovima tipa reala man,Citya,poola..prodati najboljeg stopera ,a ostaviti kamikaze tipa Jong Una i rupamecana moraš ozbiljno biti poremećen kad se sa sportskog gledišta posmatra ,druga je prica sto su oni počeli gledati sve kroz novac sve za novac pa i pod cijenu da prodas nnajboljeg igrače ,manje vise da bi se ostalo u finac.balansu.
Pravda za Tyson Furya

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 20 sep 2024, 22:37

Centre forward je napisao/la:
20 sep 2024, 00:47
armando je napisao/la:
19 sep 2024, 21:56
Nista vjecno nije
ko ni suncev sjaj
sve sto ima svoj pocetak
ima i svoj kraj
Auu, ova je baš skupa, mislim čak i da imam LP ovog albuma.
Kaum zu glauben. :mrgreen:
Ne ide ta tvrda dvojka uz tebe, ali et čovjek se prevari :cool:
Onako usput...
Goretzka se možda ubaci na desnog beka na nekim utakmicama, Tel je sam priznao da ne pruža očekivane partije. Iz nekih razloga se već pomišlja njegova posudba. Mada su svi sretni sa širokim rosterom.

I da, idu mi na qrac i haman i lotar. U sve se miješaju, mada i sami znaju da su zadnja rupa na svirali.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 sep 2024, 15:05

𝗕𝗮𝘆𝗲𝗿𝗻 𝗫𝗜 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗕𝗿𝗲𝗺𝗲𝗻

Neuer © -
Laimer, Kim, Upamecano, Davies -
Kimmich, Pavlović -
Olise, Musiala, Coman -
Kane
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2024, 15:36

Sto je Portugalac doveden, da sjedi na klupi dok mu igra fkn pavlovic aka Gaudino.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 21 sep 2024, 15:43

Neutral je napisao/la:
21 sep 2024, 15:36
Sto je Portugalac doveden, da sjedi na klupi dok mu igra fkn pavlovic aka Gaudino.
Pavlović je beton, neka momka.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2024, 15:56

Uh kako volim ovaj Pepovski pritisak. :cool:

Bravo Olise.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 sep 2024, 16:04

Ovo do sad je atomski fudbal Vensana Kompaniole

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2024, 16:05

Kakvog smo igraca dobili u Oliseu. :tokralju:

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 21 sep 2024, 16:10

Joj Olissea ubice

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 sep 2024, 16:19

Olisse je igračina defintivno top pojačanje. :cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.