FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Gravenberch je u Bayernu vise plakao po medijima nego sto je trenirao. Zasluzena noga 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Da je ovaj klub imao malo vise srece, danas su mogli brojati koju titulu vise.
Godinama je ekipa puna fantastičnih pojedinaca, vrhunskih igraca kojima malo fali za uspjeh.
Nadam se da je ova godina oba koja ce biti plodonosna, pogotovo jer se finale igra na Allianz Areni.
Treba istaci da je roster ekipa dosta jak i tek sad shvatam koliko je dobro sto na kraju nismo prodali Comana.
Kane je sinoc odigrao 50-i mec za Bayern i pri tome je postigao 53 gola i upisao 15 asistencija.
Steta je samo sto ranije nije dosao na veliku scenu ili u neki veliki klub jer je mogao oboriti mnoge rekorde.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kod: Označi sve
Da je ovaj klub imao malo vise srece, danas su mogli brojati koju titulu vise
Godinama je ekipa puna fantastičnih pojedinaca, vrhunskih igraca kojima malo fali za uspjeh.
Nadam se da je ova godina oba koja ce biti plodonosna, pogotovo jer se finale igra na Allianz Areni.
Treba istaci da je roster ekipa dosta jak i tek sad shvatam koliko je dobro sto na kraju nismo prodali Comana.
Kane je sinoc odigrao 50-i mec za Bayern i pri tome je postigao 53 gola i upisao 15 asistencija.
Steta je samo sto ranije nije dosao na veliku scenu ili u neki veliki klub jer je mogao oboriti mnoge rekorde.
Uh ovo malo blentavo ispalo sa citiranjem, ali valjda drugi putrefim 
Dosadasnji protivnici nisu neko mjerilo.
Vidjecemo za 2 sedmice sta moze ovaj tim, kada bude dolazio Lever, koji ne igra nista losije od prosle sezone.
Ovo sto Alonso radi, je blizu perfekcije.
Velika je steta sto je odyebao kobasičara, i mjesto prvog trenera Bayerna.
Vidjecemo za 2 sedmice sta moze ovaj tim, kada bude dolazio Lever, koji ne igra nista losije od prosle sezone.
Ovo sto Alonso radi, je blizu perfekcije.
Velika je steta sto je odyebao kobasičara, i mjesto prvog trenera Bayerna.
Ide i drugima koji su ih **** ili nisu bili dovoljno dobri trenutno, i Flicku i De Zerbiju, Rangicku je išlo sa repkom, Julian je napravio ništa posebno ali opet iznad rezultata prethodnika.
Svima pa i Kompi cvate cveće u preduzeće, samo je pitanje do kada.
Svima pa i Kompi cvate cveće u preduzeće, samo je pitanje do kada.
Nista vjecno nije
ko ni suncev sjaj
sve sto ima svoj pocetak
ima i svoj kraj

ko ni suncev sjaj
sve sto ima svoj pocetak
ima i svoj kraj

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nece se dugo cekati da se vidi "sira slika". Posle Bremena dolaze redom: Bayer, Aston Villa, Eintracht, Stutgart, Barsa...i sve to u roku od 3-4 sedmicie. Za prolaznu ocjenu Kompany treba 7 bodova u Bundesligi i 4 u CL, ali uz dobru igru na svakoj utakmici.
Dobra igra je bitna
Iz nje se nazire potencijal, koji kad se ostvari, onda se uspjesi sami nižu.
Još samo formu tempirati u pravo vrijeme i domaći zadatak je urađen.
Mislim, nećemo se žaliti ako forma potraje dugo, dugo...kao u Levera lani.

Iz nje se nazire potencijal, koji kad se ostvari, onda se uspjesi sami nižu.
Još samo formu tempirati u pravo vrijeme i domaći zadatak je urađen.
Mislim, nećemo se žaliti ako forma potraje dugo, dugo...kao u Levera lani.
- Centre forward
- Kontakt:
Auu, ova je baš skupa, mislim čak i da imam LP ovog albuma.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne znam za vas momci ali iskreno meni vensan kompani niti,smrdi niti mirise imam osjećaj da ce prvi put protiv ozbiljnijeg protivnika pokazati sve svoje mane, koliko vidim on nista nije drugo neko blaza kopija u pokušaju ,Josepha Guardiola svi znamo kako smo se proveli pod palicom ovog pomenutog terenskog maga.Sa ovim rosterom u odbrani mene prpa uhvati svaku temu ,a imam osjećaj da ce to doci do izražaja tek ,kada budemo igrali sa klubovima tipa reala man,Citya,poola..prodati najboljeg stopera ,a ostaviti kamikaze tipa Jong Una i rupamecana moraš ozbiljno biti poremećen kad se sa sportskog gledišta posmatra ,druga je prica sto su oni počeli gledati sve kroz novac sve za novac pa i pod cijenu da prodas nnajboljeg igrače ,manje vise da bi se ostalo u finac.balansu.
Pravda za Tyson Furya
Kaum zu glauben.Centre forward je napisao/la: ↑20 sep 2024, 00:47Auu, ova je baš skupa, mislim čak i da imam LP ovog albuma.

Ne ide ta tvrda dvojka uz tebe, ali et čovjek se prevari

Onako usput...
Goretzka se možda ubaci na desnog beka na nekim utakmicama, Tel je sam priznao da ne pruža očekivane partije. Iz nekih razloga se već pomišlja njegova posudba. Mada su svi sretni sa širokim rosterom.
I da, idu mi na qrac i haman i lotar. U sve se miješaju, mada i sami znaju da su zadnja rupa na svirali.
𝗕𝗮𝘆𝗲𝗿𝗻 𝗫𝗜 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗕𝗿𝗲𝗺𝗲𝗻
Neuer © -
Laimer, Kim, Upamecano, Davies -
Kimmich, Pavlović -
Olise, Musiala, Coman -
Kane
Neuer © -
Laimer, Kim, Upamecano, Davies -
Kimmich, Pavlović -
Olise, Musiala, Coman -
Kane
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sto je Portugalac doveden, da sjedi na klupi dok mu igra fkn pavlovic aka Gaudino.
-
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh kako volim ovaj Pepovski pritisak. 
Bravo Olise.

Bravo Olise.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo do sad je atomski fudbal Vensana Kompaniole
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakvog smo igraca dobili u Oliseu. 

-
- Kontakt:
Joj Olissea ubice
Olisse je igračina defintivno top pojačanje. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.