https://www.bihambasada.se/putni-list/
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Srce, čast i ponos!
- bavariapivo
- Kontakt:
Jel imaš bar sliku negdje na mobu?
Uglavnom pravac u prvu policijsku postaju, Prijavi nestanak i onda sa potvrdom od policije kontaktirati ambasadu BiH u toj državi.
Sretno

Kada je kolega izgubio pasoš u Belgiji išli smo prijaviti u policiju i ambasadu gdje su nam rekli da donese svoju sliku,drzavljanstvo i rodni list da mu slika ili faxom posalje rodbina te je na osnovu toga dobio jako brzo dokument koji se zove putni list.
Vrijedio je msm oko 20dana i mogao si putovati s njim do BiH.
Znam da je skupo to sve ispalo tada,kao dva pasoša

Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 20 sep 2024, 08:40, ukupno mijenjano 1 put.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
jel ovog marsala sta promasilo u zivotu
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
on i onaj sto je vodio Hugu i male Hugice
imal ko od ovih glumaca normalan
- Marsal
- Kontakt:
Hvala vam raja na odgovorima i savjetima i svakoj vrsti pomoći. Imali smo nenormalno mnogo sreće i našli smo ih. Hajvanuša s kojom putujem i koju sam zadužio za čuvanje ih je ostavila na sjedištu u avionu
pa su nađeni dok su čistili avion i predati na policiju pa smo kasno sinoć ipak uspjeli da ih preuzmemo.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑20 sep 2024, 08:34on i onaj sto je vodio Hugu i male Hugice
Mario Drmać ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ja ja taj se taslaci "odpozadi"VensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 09:13DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑20 sep 2024, 08:34on i onaj sto je vodio Hugu i male Hugice
Mario Drmać ?
cuo sam price i da je zivio zajendo sa onim sevdah umjetnikom damirom imamovicem
BiH se penje na toj neslavnoj ljestvici glede broja izroda po glavi stanovnika.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VensanKasel
- Kontakt:
E ne znam , oženio je od druga mi sestru 2016 godine , hodao prije toga sa njom godinama ... Sve je moguće naravno i nije da ga bra nim , ali fakat za njega nisam čuo priča da je bio sa ovim i sa onim ...DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑20 sep 2024, 09:44ja ja taj se taslaci "odpozadi"VensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 09:13DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑20 sep 2024, 08:34on i onaj sto je vodio Hugu i male Hugice
Mario Drmać ?
cuo sam price i da je zivio zajendo sa onim sevdah umjetnikom damirom imamovicem
Čuo sam priča da je Hazim Begagić topli brat , za Hršuma isto ( to je baš očigledno ) , najviše me iznenadilo da je Rijad Ljutović njihov , a najluđa mi je da je Tozovac čitav život imamo momka

Kruži priča i da je sin od Ganića uhvaćen sa kumom , lafo ga žena uhvatila i snimila .
E sad vraćam se na Macinu izjavu u Velikom Bratu , kada je neki lik pričao ovu opalio onu , ona dala ovom i Maca se iznervirao i pitao ga jesi ti bio tu i vidio , kaže lik nisam pa šta onda koji qrac tako pričaš

Po sarajevskim pričama većinu treba je pola grada izyebalo , a svi oženili nevine djevojke

Nema pedderčina to političara
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Mislim da je "ti si mi drugi" češćaVensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:18Po sarajevskim pričama većinu treba je pola grada izyebalo , a svi oženili nevine djevojke![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Mahala je čudo.VensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:18E ne znam , oženio je od druga mi sestru 2016 godine , hodao prije toga sa njom godinama ... Sve je moguće naravno i nije da ga bra nim , ali fakat za njega nisam čuo priča da je bio sa ovim i sa onim ...DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑20 sep 2024, 09:44ja ja taj se taslaci "odpozadi"
Čuo sam priča da je Hazim Begagić topli brat , za Hršuma isto ( to je baš očigledno ) , najviše me iznenadilo da je Rijad Ljutović njihov , a najluđa mi je da je Tozovac čitav život imamo momka![]()
Kruži priča i da je sin od Ganića uhvaćen sa kumom , lafo ga žena uhvatila i snimila .
E sad vraćam se na Macinu izjavu u Velikom Bratu , kada je neki lik pričao ovu opalio onu , ona dala ovom i Maca se iznervirao i pitao ga jesi ti bio tu i vidio , kaže lik nisam pa šta onda koji qrac tako pričaš![]()
Po sarajevskim pričama većinu treba je pola grada izyebalo , a svi oženili nevine djevojke![]()
A Sarajke svakako nisu za ženiti, bar ne na današnjici.
Instagram im je uzeo dušu.
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma treći , da ne bude baš ofirno .Jabroni je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:37Mislim da je "ti si mi drugi" češćaVensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:18Po sarajevskim pričama većinu treba je pola grada izyebalo , a svi oženili nevine djevojke![]()
![]()

A mahalske da su se studentkinje iz Sandžaka prchile samo u shupak , da bi za udaju kada se vrate bile nevine ?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ma daj brate, 21.vijek je, koji mladi muskarac bi sad gledao nakon prve bracne noci jel se probudio na zastavi Japana ili nije?VensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:53Ma treći , da ne bude baš ofirno .Jabroni je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:37Mislim da je "ti si mi drugi" češćaVensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:18Po sarajevskim pričama većinu treba je pola grada izyebalo , a svi oženili nevine djevojke![]()
![]()
![]()
A mahalske da su se studentkinje iz Sandžaka prchile samo u shupak , da bi za udaju kada se vrate bile nevine ?![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma ja to postujem jedino ako je i muskarac nevin onda da mu i zena treba biti nevina, a da ti "iskusan" hoces samo nevinu mi je krajnje dvolicno. Nisi bio svetac jbg prihvati da nije ni ona.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 11:38Ma daj brate, 21.vijek je, koji mladi muskarac bi sad gledao nakon prve bracne noci jel se probudio na zastavi Japana ili nije?VensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:53Ma treći , da ne bude baš ofirno .![]()
A mahalske da su se studentkinje iz Sandžaka prchile samo u shupak , da bi za udaju kada se vrate bile nevine ?![]()
![]()
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
Tu se slazem s tobom.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 sep 2024, 11:47Ma ja to postujem jedino ako je i muskarac nevin onda da mu i zena treba biti nevina, a da ti "iskusan" hoces samo nevinu mi je krajnje dvolicno. Nisi bio svetac jbg prihvati da nije ni ona.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 11:38Ma daj brate, 21.vijek je, koji mladi muskarac bi sad gledao nakon prve bracne noci jel se probudio na zastavi Japana ili nije?VensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:53
Ma treći , da ne bude baš ofirno .![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Sve ja to znam buraz , samo mahalske jutros mahalamo pa mi inspiracija dolazi ...19vendetta87 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 11:38Ma daj brate, 21.vijek je, koji mladi muskarac bi sad gledao nakon prve bracne noci jel se probudio na zastavi Japana ili nije?VensanKasel je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:53Ma treći , da ne bude baš ofirno .![]()
![]()
Šta znam meni je sad 37 godina , sjećam se prije ganjaj izlaske , tone poruka i poklona da šta umočiš , preksinoć sa kolegom cugamo Šetača i lik se dopisuje sa 5 treba istovremeno i bira đe će metak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.