Lik skroz okej komentira, nije on kriv za tvoje psihicke probleme kralju.
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
Kakav krš od utakmice Atalante i Arsenala. Horor.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Kako je ovaj Španac uništio prepoznatljivu igru Arsenala. Ovo je užas što prezentuje.
Hajd jado se nada da će nekad doći do nekih rezultata i uspjeha.
Hajd jado se nada da će nekad doći do nekih rezultata i uspjeha.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ter Stegen i Garcia - glup, gluplji
Ne moze se Barca odbaniti sa igracem manje od 10 minute.
Niti zna, niti ima najbolje defanzivce, niti ima to u sebi kao npr. Atletico.

Ne moze se Barca odbaniti sa igracem manje od 10 minute.
Niti zna, niti ima najbolje defanzivce, niti ima to u sebi kao npr. Atletico.
Invincibles14 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 21:39Lik skroz okej komentira, nije on kriv za tvoje psihicke probleme kralju.
Ma daleko je ono od ok, ima dosta boljih hrvatskih komentatora al hajd, never mind...
Lamine će biti najmlađi Ballon ikada, već sada je jasno
Nema šanse da ne uzme u sljedeće 4 godine.

- JayCatwright
- Kontakt:
ovaj retard brani sve hrvatsko jbo ti Semih Senturk ThompsonaInvincibles14 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 21:39Lik skroz okej komentira, nije on kriv za tvoje psihicke probleme kralju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa i sad je bolji kandidat od brazilskog šarlatana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Cim se psiha spomenula, psihicki bolesnik reagira. Ozdravit ces i ti jednom (valjda)JayCatwright je napisao/la: ↑19 sep 2024, 21:59ovaj retard brani sve hrvatsko jbo ti Semih Senturk ThompsonaInvincibles14 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 21:39Lik skroz okej komentira, nije on kriv za tvoje psihicke probleme kralju.

-
- Kontakt:
Kakva jbna odbrana Raye. Svaka cast majstore.
Au odbrane 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
yebem ti raya mater, cekam golove retardu
al brutalna odbrana
al brutalna odbrana

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Raya spasava Atletico, pardon Arsenal 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fali im Rory Delap, ionako su bazirani samo na prekide.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Meni osobno nije bitan ni Rodri ni Meho. Ako nece Rodri igrat hoce netko drugi, i gledat cu ga..ako nece Meho danas doc da mi okreci, doc ce netko drugi.denimen99 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 16:38Meni je bitniji Rodri itekako nego random lik iz random grada koji se bavi nečim što ja ne pratim. Ne vidim nešto da se u tom tvom restoranu skupljaju ljudi da gledaju kako taj lik pere suđe. I to je suština svega. Rodri ima platu od 20m godišnje jer je najbolji igrač na planeti i gle čuda svi ga gledaju i svi plaćaju preskupe karte u Manchesteru da bi ga gledali. Isto kao što ljudi plate kartu da uđu u cirkus i onda jedva čekaju zvijezdu večeri, nekog čarobnjaka da trikove izvodi.. i taj čarobnjak je plaćeniji od onih likova što postavljaju scenu, jer koga boli qrac za likovima koji postavljaju scenu nisam platio da njih gledam.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 16:04Nisu glupani, igrali bi da mogu, ali nikog ne bi bolila neka stvar osim njegovih najblizih da izdahne na suncu.
Sto bi to itko onda razbijao glavu jel nogometasu tesko i zbog kojeg qrca je on bitniji od Mehe iz Kladnja, Marka iz Stoca, Jovana iz Doboja. Igraj ako mozes, ako ne mozes prestani, najjednostavnije...ili bi mozda nekako da se igra jedna utakmica tjedno uz dva treninga maksimum, ali al ako moze za iste pare.
I ja bi nekako to volio, al ne ide.
Eto da ne budem bezobrazan, sta mislite koliko bi njih pristalo da im prepolovis placu, al smanjis im i obaveze i utakmice za 50posto.
Znaci upola i opet mozes srat po ostalima...Garantujem da bi ih mogao na prste jedne ruke nabrojat
Svaki današnji ugovor ima minimu utakmica koje igrač treba da zadovolji prije neog krenu odbitci od istih tih plata, neki likovi kao Harry Kane ubace i golove tu jer zna da će ih se nazabijati. I Neymar će iskihati dosta miliona zbog neigranja. U nogometu su obje strane osigurane i nema ga ko nije naplatio svoje makar išao do CAS-a. Zna se da je 60ak utakmica neki max za fudbalere, igrati 70+ utakmica mislim da će teško iko moći da iznese i otuda ideja za štrajk. Ja lično mislim da fudbaleri nisu toliki kapacitet da organizovano idu u štrajk, i ta od toga nema ništa, ali ne treba se dirati u plate njihove, jer su taman s obzirom koliko love upravo njihova igra generiše.
Opet kažem, ako neko misli da može igrati u Citya, bolje nego Rodri, zašto jednostavno ne ode u City i kaže evo ja ću umjseto Rodrija igrati za 600 marka mjesečno, dobro vama, dobro meni, i riješite to. Guardiola jedva čeka jednog takvog forumaša.
Poanta je da je debilizam suosjecat se sa nekim ko ima milione i koga aposlutno boli qrac za bilo kim. Igraj dok mozes, ako ne mozes kao sto neko kaze prestani..otvori firmu, plati radnike i uzivaj kuci sa zenom..nogomet igraj kad ti se igra kao hobi. Rodri je ime, dosta klubova bi pristalo da igra samo kad mu se digne
Pustio im Arteta snimak Atalantinog školovanja na Anfieldu prošle sezone, taktički ovo hendlamo.
Propali fudbaleri i ostvareni filozofi.
Mogu li Arsići do gola ili se čuvaju za PrEm.
Mogu li Arsići do gola ili se čuvaju za PrEm.
Ljudi došli u Bergamo po bod.

Eto hardene savjeta od djevca

Tebe makar nije na ignore, dok je mene ( u pregovorima sa Neutralom) stavio na istu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.