Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
Ne moze ni necije tijelo izdrzat baustelu 6-7 dana u tjednu po 10 sati pa ih niko ne pita. Odluci strajkat i ne radit umrijet ces od gladi.
Dok ovi sa milionima na racunu cisto sumnjam da ce gladovat sve da do kraja zivota ne sutnu loptu vise. A najglasniji su svakako oni koji su obezbjedili sebe i svoje za 6 zivota.
Tako da ko vas ****, igraj lopte ako oces, ako neces treba nama jedan sad u restoranu na suđu, moze pocet iduci tjedan odma
Dok ovi sa milionima na racunu cisto sumnjam da ce gladovat sve da do kraja zivota ne sutnu loptu vise. A najglasniji su svakako oni koji su obezbjedili sebe i svoje za 6 zivota.
Tako da ko vas ****, igraj lopte ako oces, ako neces treba nama jedan sad u restoranu na suđu, moze pocet iduci tjedan odma
Samo što bauštelci ne vuku za sobom sponzore, gledanost, milijarde ojra. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Jednostavno reci tim momcima na baušteli i likovima iz kuhinje da idu lopte igrat. Veći su oni glupani kada rade taj posao a mogu uzeti milione na fudbalu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:48Ne moze ni necije tijelo izdrzat baustelu 6-7 dana u tjednu po 10 sati pa ih niko ne pita. Odluci strajkat i ne radit umrijet ces od gladi.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nisu glupani, igrali bi da mogu, ali nikog ne bi bolila neka stvar osim njegovih najblizih da izdahne na suncu.
Sto bi to itko onda razbijao glavu jel nogometasu tesko i zbog kojeg qrca je on bitniji od Mehe iz Kladnja, Marka iz Stoca, Jovana iz Doboja. Igraj ako mozes, ako ne mozes prestani, najjednostavnije...ili bi mozda nekako da se igra jedna utakmica tjedno uz dva treninga maksimum, ali al ako moze za iste pare.
I ja bi nekako to volio, al ne ide.
Eto da ne budem bezobrazan, sta mislite koliko bi njih pristalo da im prepolovis placu, al smanjis im i obaveze i utakmice za 50posto.
Znaci upola i opet mozes srat po ostalima...Garantujem da bi ih mogao na prste jedne ruke nabrojat
Sto bi to itko onda razbijao glavu jel nogometasu tesko i zbog kojeg qrca je on bitniji od Mehe iz Kladnja, Marka iz Stoca, Jovana iz Doboja. Igraj ako mozes, ako ne mozes prestani, najjednostavnije...ili bi mozda nekako da se igra jedna utakmica tjedno uz dva treninga maksimum, ali al ako moze za iste pare.
Eto da ne budem bezobrazan, sta mislite koliko bi njih pristalo da im prepolovis placu, al smanjis im i obaveze i utakmice za 50posto.
Znaci upola i opet mozes srat po ostalima...Garantujem da bi ih mogao na prste jedne ruke nabrojat
Pa i napisao sam. Poenta i jeste što imaš u rosteru 30 igrača i ovakve stvari ne bi trebale biti problem da treneri redovno rotiraju. Ali se boje da će dobiti otkaz, biće loših rezultata, kritike itd.JayCatwright je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:40Pa zato vrhunske ekipe i imaju po 20-25 igraca. Liverpool konkretno ima 6 igraca u napadu gdje je vecina vrhunske kvalitete (osim Diaza). Rotiraj više i ćao.Finn je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:01Kako je meni glup taj argument pare. Džaba ti pare kad tijelo ne može izdržati ovaj tempo. Daj mu i 30 miliona godišnje, tijelo ima limit dokle može. I taj drugi koji uskoči umjesto njega će isto doći do momenta kad ga tijelo izda i više ne može. Mogu oni trčkarati onako reda radi, kao što i rade sada.coelho41 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:59E čito sam to za štrajk, Rodri i Kounde su nešta izjavljivali, a kako su smiješni
Pa čime oni misle opravdat plate od milion eura mjesečno? Dajte malo se urazumite, ganjate loptu, ne doprinosite razvoju čovječanstva, ako nećeš igrat, nije peoblem ima ko hoće.
Zato je i fudbal sve negledljiviji jer je preveliki napor za ljudsko tijelo, a ni treneri ne pripomažu jer svi u rosteru imaju po 30 igrača, a koriste jedva 13-14. Što opet dolazi od straha da će popiti otkaz. Začarani krug. Štrajk im je jedino rješenje ako se uspiju ujediniti.
Danas igraci svakako igraju duze nego prije, tako da i to nije neki argument, a ima vise utakmica nego prije.
Meni je bitniji Rodri itekako nego random lik iz random grada koji se bavi nečim što ja ne pratim. Ne vidim nešto da se u tom tvom restoranu skupljaju ljudi da gledaju kako taj lik pere suđe. I to je suština svega. Rodri ima platu od 20m godišnje jer je najbolji igrač na planeti i gle čuda svi ga gledaju i svi plaćaju preskupe karte u Manchesteru da bi ga gledali. Isto kao što ljudi plate kartu da uđu u cirkus i onda jedva čekaju zvijezdu večeri, nekog čarobnjaka da trikove izvodi.. i taj čarobnjak je plaćeniji od onih likova što postavljaju scenu, jer koga boli qrac za likovima koji postavljaju scenu nisam platio da njih gledam.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 16:04Nisu glupani, igrali bi da mogu, ali nikog ne bi bolila neka stvar osim njegovih najblizih da izdahne na suncu.
Svaki današnji ugovor ima minimu utakmica koje igrač treba da zadovolji prije neog krenu odbitci od istih tih plata, neki likovi kao Harry Kane ubace i golove tu jer zna da će ih se nazabijati. I Neymar će iskihati dosta miliona zbog neigranja. U nogometu su obje strane osigurane i nema ga ko nije naplatio svoje makar išao do CAS-a. Zna se da je 60ak utakmica neki max za fudbalere, igrati 70+ utakmica mislim da će teško iko moći da iznese i otuda ideja za štrajk. Ja lično mislim da fudbaleri nisu toliki kapacitet da organizovano idu u štrajk, i ta od toga nema ništa, ali ne treba se dirati u plate njihove, jer su taman s obzirom koliko love upravo njihova igra generiše.
Opet kažem, ako neko misli da može igrati u Citya, bolje nego Rodri, zašto jednostavno ne ode u City i kaže evo ja ću umjseto Rodrija igrati za 600 marka mjesečno, dobro vama, dobro meni, i riješite to. Guardiola jedva čeka jednog takvog forumaša.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad ce bombasticni naslovi. Turcini se svete na Marakani 

Turci se osjecaju "kao" na domacem terenu...
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nista cudno s obzirom da ih bodre Delije

Frimpong prekuco igricu 

-
- Kontakt:
Champions League se pretvorio u search engine budget destinacija od Ryanair.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam zašto se amaterskim ekipama poput Zvezde dozvoljava natjecanje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Na silu su i ovo izborili. Igrali protiv Norveskog sela, igracki bolji od Zvezde ali ima tu i publika i sve sto nije vezano samo na ono na terenu.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 sep 2024, 19:32Ne znam zašto se amaterskim ekipama poput Zvezde dozvoljava natjecanje
Da bi Bisnjaci imali koga pratit.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 sep 2024, 19:32Ne znam zašto se amaterskim ekipama poput Zvezde dozvoljava natjecanje
Nekada najpopularniji sarajevski klub.
-
- Kontakt:
Kristo sad vas nazalost samo prati srpska dijaspora, niskog kogninitvnog kapaciteta.Kristijan je napisao/la: ↑19 sep 2024, 19:38Da bi Bisnjaci imali koga pratit.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 sep 2024, 19:32Ne znam zašto se amaterskim ekipama poput Zvezde dozvoljava natjecanje
Nekada najpopularniji sarajevski klub.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Turci ko Turci, taslače po Srbiji. Ništa se nisu promjenili.
To kraljuBordoArmy88 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 19:20
ELHAMDULILLAH! SEDŽDA UBIJA U SRCE OSMANLISKIH BASTARDA!
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.