Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
mire zamijenjen u 60 min.
usao gourcuff
usao gourcuff
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Goalgetter
- Kontakt:
I Lyon primi dva golaCeMa je napisao/la:mire zamijenjen u 60 min.
usao gourcuff

Kao sto se osjetilo i kad su se zamijenili....po rezultatu.Virtu4l je napisao/la:Odmah se osjetilo na igri i rezultatu.fahrenheit je napisao/la:Miralem u prvoj, Gorkuf na klupi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JuveSissoko
- Kontakt:
pa hocel ovaj Puell dobit ikad otkaz, koji retard od trenera, Del Neri klasa,isti k
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- skyisthelimit
meni nije jasno zasto Puell barem ne proba da u timu mu igraju Pjanić i Gourkuff..drago mi je sto je popusio nakon sto je Pjanica zamjenio..Ja vjerujem da se Gourcuff i Pjanic ne poznaju dovoljno 

15.10 - 15.06 ...
Hajde da budemo malo vise objektivni.Goalgetter je napisao/la:I Lyon primi dva golaCeMa je napisao/la:mire zamijenjen u 60 min.
usao gourcuff![]()
![]()
Ovo bas nema neke veze sa Pjanicem i Gourcuffom. Golove su primili i vjerovatno bi ih primili i da je Pjanic ostao u igri
FKS❤️1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako znasdjokica je napisao/la:Hajde da budemo malo vise objektivni.Goalgetter je napisao/la:I Lyon primi dva golaCeMa je napisao/la:mire zamijenjen u 60 min.
usao gourcuff![]()
![]()
Ovo bas nema neke veze sa Pjanicem i Gourcuffom. Golove su primili i vjerovatno bi ih primili i da je Pjanic ostao u igri

Mozda bi zabili i treci

I Lyon primi dva gola
[/quote]
Hajde da budemo malo vise objektivni.
Ovo bas nema neke veze sa Pjanicem i Gourcuffom. Golove su primili i vjerovatno bi ih primili i da je Pjanic ostao u igri[/quote]
Kako znas
Mozda bi zabili i treci
[/quote]
Ako si pazljivo procitao, ja rekoh da primljeni golovi nemaju veze sa njima dvojicom, jer sam vidio kako su pali golovi. A da li bi zabili, to vec niko ne zna

Hajde da budemo malo vise objektivni.
Ovo bas nema neke veze sa Pjanicem i Gourcuffom. Golove su primili i vjerovatno bi ih primili i da je Pjanic ostao u igri[/quote]
Kako znas

Mozda bi zabili i treci

Ako si pazljivo procitao, ja rekoh da primljeni golovi nemaju veze sa njima dvojicom, jer sam vidio kako su pali golovi. A da li bi zabili, to vec niko ne zna

FKS❤️1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa, da je Pjanic ostao, zabili bi treci, i ne bi doslo do te situacije da prime dva gola
Salu na stranu, u pravu si, mozda ne mora znaciti da su zbog Gourcuffa primili gol, ali ipak, drago mi je vidjeti da Pjanic izlazi iz igre, a Gourcuff zatim ulazi, i prime dva gola .

Salu na stranu, u pravu si, mozda ne mora znaciti da su zbog Gourcuffa primili gol, ali ipak, drago mi je vidjeti da Pjanic izlazi iz igre, a Gourcuff zatim ulazi, i prime dva gola .

zasto pjanke ne igra u ljionu,ne kontam sta je blancu sto ga ne stavi
Blanc posandrcao ne zna vise ni gdje trenira.88000 je napisao/la:zasto pjanke ne igra u ljionu,ne kontam sta je blancu sto ga ne stavi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
HAHAHAHAHA lika ne mogu da vjerujem. Šališ se, je l' da ?harishp je napisao/la:Blanc posandrcao ne zna vise ni gdje trenira.88000 je napisao/la:zasto pjanke ne igra u ljionu,ne kontam sta je blancu sto ga ne stavi

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ja sam mrtav ozbiljan,
Covjek tek dosao na forum,pa neces ga valjda odmah napasti.
Zato bolje Blanka nego nase forumase.
P.S Popravit ce se Blank i konacno dati sansu Miralemu.
A ako ne, nek ga mjenjaju sa Puelom.
Zato bolje Blanka nego nase forumase.

P.S Popravit ce se Blank i konacno dati sansu Miralemu.
A ako ne, nek ga mjenjaju sa Puelom.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 apr 2011, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam tebi govorio, nego liku iznad. Simpatičan je.harishp je napisao/la:Ja sam mrtav ozbiljan,
Zato bolje Blanka nego nase forumase.![]()
P.S Popravit ce se Blank i konacno dati sansu miralemu.
A ako nek ga mjenjaju sa Puelom.

Spammer
loa blanc nevjerujem da ga senesjecate.
- skyisthelimit
Blanc je selektor Francuske i bivsi trener Bordeauxa, a trenutni trener Lyona je KLoc Puell88000 je napisao/la:loa blanc nevjerujem da ga senesjecate.
15.10 - 15.06 ...
Mire ponovo na klupi. Čudna formacija Puela, nešto kao 4-5-1 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato je prvi sut na gol direktno,bio u 55 minuti.I to nije od strane Lyona vec autogol.Virtu4l je napisao/la:Mire ponovo na klupi. Čudna formacija Puela, nešto kao 4-5-1
Ljudi se bore za titulu,igraju kod kuce protiv predzadnjeg plasiranog a ovakva blesava postava i formacija.
Imaju srece sto Lens veze nema.
Ali u pravu je onaj osamdesetosmica.Blanc je za sve ovo kriv.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 apr 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad kreten mijenja pobjednicku formaciju.
Kamo srece da ih Lens klepi po usima, pa mozda ludjak i otkaz dobije.

Kamo srece da ih Lens klepi po usima, pa mozda ludjak i otkaz dobije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mire dobio zadnjih desetak minuta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 21 gost.