Uzas, ne znam gdje u evropi ima ovolika ograda na istocnoj tribini, upropastise tribinu citavu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slažem se. Neka se ugledaju na ostale tribine kako se bodri klub i navija.Tempero je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:30Jedina tribina od 4, koja aktera, zalijece se svako malo nesto kao u vrapcicima nekada, cak su se i oni poceli ponasati. Bacanje flasa upaljaca i cega se stigne. Slag na tortu je bio ulet dvojice indijanaca. Ruzno izgleda, al nesto se moralo staviti, pa nek razmisle za sljedecu utakmicu nesto bolje, ako do ove ne mogu. Ja bi stavio i mrezu od vrha do dna za svaki slucaj.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!!!!!!RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:55Igramo protiv Zrinjskog za dva dana vi ko kakve tetke o ogradi. Isto pitari, ocam. Doduse nije da ih nema na temi, pisu o ogradi![]()
Koji vam je **** vise ?
Zrinjski, sastav, igraci, posjeta, hajc, to bi trebale biti teme. Ovo sto se trenutno pise je nivo retardiranih pitara, al fakat je tako.
Šta imamo pisati? Naše je da podržimo klub i damo svoj doprinos.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:55Igramo protiv Zrinjskog za dva dana vi ko kakve tetke o ogradi. Isto pitari, ocam. Doduse nije da ih nema na temi, pisu o ogradi![]()
Koji vam je **** vise ?
Zrinjski, sastav, igraci, posjeta, hajc, to bi trebale biti teme. Ovo sto se trenutno pise je nivo retardiranih pitara, al fakat je tako.
Pisi o cemu hoces, samo nemoj o ogradi ziv bioExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2024, 13:01Šta imamo pisati? Naše je da podržimo klub i damo svoj doprinos.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:55Igramo protiv Zrinjskog za dva dana vi ko kakve tetke o ogradi. Isto pitari, ocam. Doduse nije da ih nema na temi, pisu o ogradi![]()
Koji vam je **** vise ?
Karte su već kupljene i to za cijelu obitelj, a moja procjena je 14 K u subotu.
Hvala za ovu online opciju kupovine karata. Možda kupim još koju do kraja ovog napaćenog četvrtka.
Nisam ja počeo tu diskusiju, samo se nadovezao, Opet ponavljam bolje i to nego da je zatvorena tribina npr na 3 utakmice. Ovako imamo priliku napraviti praznični ambijent u subotu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 13:02Pisi o cemu hoces, samo nemoj o ogradi ziv bioExBlueone je napisao/la: ↑19 sep 2024, 13:01Šta imamo pisati? Naše je da podržimo klub i damo svoj doprinos.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:55Igramo protiv Zrinjskog za dva dana vi ko kakve tetke o ogradi. Isto pitari, ocam. Doduse nije da ih nema na temi, pisu o ogradi![]()
Koji vam je **** vise ?
Karte su već kupljene i to za cijelu obitelj, a moja procjena je 14 K u subotu.
Hvala za ovu online opciju kupovine karata. Možda kupim još koju do kraja ovog napaćenog četvrtka.![]()