I u tamo Boris zakuho

Edit: Ide kahva, taman ce prokuhati voda dok pocnu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ima generacijo, na prethodnoj stranici, post 14 odozgo u 19:58. Postavio neki dobar momak, samo za tebe i mene
Jesi li nasao ? Kliknes na link, tenis, turnir i mec Damirov
Nazalost, ne mogu se konektovati, prikazuje neku gresku. Probao sam i na mobitelu i na laptopu. NIje bitno, vazno je da je Damir dobio glatko prvi setSamozdravlje je napisao/la: ↑19 sep 2024, 07:18Jesi li nasao ? Kliknes na link, tenis, turnir i mec Damirov![]()
![]()
![]()
desi se dzumhur:-)Unofficialpage je napisao/la: ↑19 sep 2024, 08:08Ne razumijem šta se mora desiti da pri vodstvu od 6-2 5-2 i 30-0 odjednom staneš sa igrom i kreneš igrat ko najveći amater a do tada odigraš vrhunski meč.
Gledas li mec ili na rezultatima ?
Ma i za njega je ovo previše. Nerealno šta je učinio, ovo je gotov meč. Odigraš vrhunski meč ali ćeš ga opet izgubiti samo jer ti se dese neki prenosi u glavi.babino je napisao/la: ↑19 sep 2024, 08:10desi se dzumhur:-)Unofficialpage je napisao/la: ↑19 sep 2024, 08:08Ne razumijem šta se mora desiti da pri vodstvu od 6-2 5-2 i 30-0 odjednom staneš sa igrom i kreneš igrat ko najveći amater a do tada odigraš vrhunski meč.
javice nam brat @samozdravlje sta ga je zaboljelo pa izgubi 16 poena u nizu:-)
Na tribini sam.
sad ce ti brat povjerovati da si na tribini:-)gaston je napisao/la: ↑19 sep 2024, 08:27Na tribini sam.
Čini mi se da Damira muči nešto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.