Mozda Pipita udje maloL_blancos je napisao/la:Benzema..![]()
![]()
Nemoj da samo gledam onu patnju od Adebayora

A kako razumedoh citajuci ove spanske medije, da Ronaldo i Marcelo mogu zaigrati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Mozda Pipita udje maloL_blancos je napisao/la:Benzema..![]()
![]()
Igrat ce njih dvojica..Nail for Real je napisao/la:Mozda Pipita udje maloL_blancos je napisao/la:Benzema..![]()
![]()
Nemoj da samo gledam onu patnju od Adebayora.
A kako razumedoh citajuci ove spanske medije, da Ronaldo i Marcelo mogu zaigrati.
I ja to kazem, bolje postavit kakav panj tamo u kazneni, na jedno 15 metara, mozda bi se lopta odbila od njega i ko zna, zalutala u mrezu.L_blancos je napisao/la:Benzema..![]()
![]()
I ja to kazem, ali ****, nije spreman, iako sam siguran da bi prije umro nego ostavio tim na cjedilu, jedan od rijetkih igraca koji znaju zasto su zapravo ovdje.Nail for Real je napisao/la:Siguran sam da moze bolje odigrati i u ovakvom stanju nego Adebayor. Ali ipak ne mozemo ocekivati najbolje partije od njega sada, teska je to povreda.
Mislim da je ovo ta caka koju je cuvao Mou..Nail for Real je napisao/la:Siguran sam da moze bolje odigrati i u ovakvom stanju nego Adebayor. Ali ipak ne mozemo ocekivati najbolje partije od njega sada, teska je to povreda.
@Portillo, Kaka je dobra alternativa sa klupe, Ozil dominira
.
Nail for Real je napisao/la:2-0. Ronaldo i Higuain.
E-e, tako sam i ja nesto konto, da Ronaldo igra klasicnu spicu, a da Adebayor bude sto dalje od terenaRaul_64 je napisao/la:Ebo ja Harriu kad sutra istrci Bajl,Lenon i ostatak kompanije...
Sto se tice Adebayora,pa prije bio stavio Ronalda kao klasicnog spica a u sredinu stavio Canalesa nego njega u napad...
Ali posto ce svi biti spremni za revans nije da bi remi bio los rezultat..
jer da i Totenham odigra perfektnu utakmicu na ESB pitanje dal to mogu ponoviti u roku od 6 dana tako da sam ja poprilicno opusten sutra...
do pred utakmicu tj.
Madridism je napisao/la:2:0 sutra. Carvalho i Alonso, dva najbolja igraca Real Madrida, zabit ce po jedan gol.
Nail for Real je napisao/la:2-0. Ronaldo i Higuain.
Prolistaj gore par postova iznad moj stavLos_Blanos2 je napisao/la:@l_blancos
Kakav crni Kakalik nije spreman za ovo, mozda kao joker kod raz. 2,3-0
ko zna sta je Mourinho radio ovo vrijeme sa njimLos_Blanos2 je napisao/la:@l_blancos
Kakav crni Kakalik nije spreman za ovo, mozda kao joker kod razul. 2,3-0
Hahaha, na peti spratPortillo je napisao/la: E-e, tako sam i ja nesto konto, da Ronaldo igra klasicnu spicu, a da Adebayor bude sto dalje od terenaOstalo ce Otac poslozit.
)
Jasta cuvo ga, lik odigrao samo 2,3 tekme u citavoj sezoniL_blancos je napisao/la:Prolistaj gore par postova iznad moj stavLos_Blanos2 je napisao/la:@l_blancos
Kakav crni Kakalik nije spreman za ovo, mozda kao joker kod raz. 2,3-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.