FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 17 sep 2024, 21:56

Mujkanovic bi prodao Mujkica na zimu Sarajevu i dogovorio posudbu do kraja sezone, ubijedjen sam. Makar zna prodati pa za koliko god.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 17 sep 2024, 21:57

Nasem Kamikazi nije dosta ni 500 000 maraka za Pirica, jos onomad :kafa: :urnebes:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 17 sep 2024, 22:00

FKBilder je napisao/la:
17 sep 2024, 21:57
Nasem Kamikazi nije dosta ni 500 000 maraka za Pirica, jos onomad :kafa: :urnebes:
Čovjek imao novca, ali nije računao na srebreničkog švercera i njegove marifetluke....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 17 sep 2024, 22:25

Beduin je napisao/la:
17 sep 2024, 21:56
Mujkanovic bi prodao Mujkica na zimu Sarajevu i dogovorio posudbu do kraja sezone, ubijedjen sam. Makar zna prodati pa za koliko god.
Zasto onda nije prodao Mehmedovica, nego ga je pustio za dzaba i to bez ikakve odstete?
Ili je mozda bila neka odsteta?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 sep 2024, 22:36

Skojevska je napisao/la:
17 sep 2024, 22:25
Beduin je napisao/la:
17 sep 2024, 21:56
Zasto onda nije prodao Mehmedovica, nego ga je pustio za dzaba i to bez ikakve odstete?
Ili je mozda bila neka odsteta?
Podsjeti me koje ponude je imao na stolu? I kad je otisao Mehmedovic? I da li je menadzer vec bio dogovorio sa Sarajevom nakon ispadanja?

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2024, 22:39

Propascemo sad bez gracke raje.

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 17 sep 2024, 23:45

tuzlak1987 je napisao/la:
17 sep 2024, 22:39
Propascemo sad bez gracke raje.
Samo da ne propadne onako gotivna menza na stadionu :urnebes: :urnebes:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 18 sep 2024, 01:01

FK Sloboda – Velež

45+1.min: unutar kaznenog prostora gostujuće ekipe, dolazi do jasnog povlačenja za dres igrača br. 21 FK Sloboda, te glavni sudija propušta da dosudi kazneni udarac za FK Sloboda i izrekne opomenu igraču br. 80 FK Velež.

VAR sudija propušta da pozove glavnog sudiju na OFR (pregled snimke).

90+2.min: nakon postizanja pogotka FK Sloboda, nije bilo moguće crtati linije ofsajda, jer nisu bili u cijelosti vidljivi svi igrači odbrane. Odluka sudijskog tima na terenu je bila priznavanje pogotka, a obzirom da nije bilo jasnog dokaza za drugačiju odluku, VAR nije mogao reagovati.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 sep 2024, 06:39

Sljedeca sedmica je kljucna.
A mozda i nije.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 sep 2024, 09:27

Povedi nas Senia, GO Sloboda ❤️

Valjda preousti i klub zeni, kao i ostali biznis, zgradu, 2. mjesto na listi kandidata za GV... idemooo

075 ❤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2024, 09:52

Lijepa ideja , Sloboda mora biti pionir u svemu. To bi bas bio novitet vrijedan hvale
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 18 sep 2024, 18:37

Kakvo je ovo mrtvilo, sta se desava gdje nam je Mourinjo, jel dao ostavku, sta kaze Kemikaza,jel Senco spreman uletit za ne daj boze,

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 18 sep 2024, 19:53

FKBilder je napisao/la:
18 sep 2024, 18:37
Kakvo je ovo mrtvilo, sta se desava gdje nam je Mourinjo, jel dao ostavku, sta kaze Kemikaza,jel Senco spreman uletit za ne daj boze,
Ovo je samo dokaz da je ova grupica na celu sa Vavju unistila sve znaci seniorski tim , omladinski pogon i trenere , UG FK Sloboda zadnji post u januaru , probaju i nase navjernije navijace FUKARE da ugase ali mislim da nemaju sansi i sto je najgore nagominali su u klubu skart od igraca sa ugovorima po 2 godine i ovi novi ljudi mislim upravu morati sve isplatiti . Pitanje za sve nas je - KOJI JE CILJ BIO OVIH STO SU VODILI KLUB ILI STVARNO NISU ZNALI STA RADE I STA ZNACI DAVATI SKARTU 2 GODINE PROFESIONALNI UGOVOR

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 18 sep 2024, 20:01

mirza24 je napisao/la:
18 sep 2024, 19:53
FKBilder je napisao/la:
Ovo je samo dokaz da je ova grupica na celu sa Vavju unistila sve znaci seniorski tim , omladinski pogon i trenere , UG FK Sloboda zadnji post u januaru , probaju i nase navjernije navijace FUKARE da ugase ali mislim da nemaju sansi i sto je najgore nagominali su u klubu skart od igraca sa ugovorima po 2 godine i ovi novi ljudi mislim upravu morati sve isplatiti . Pitanje za sve nas je - KOJI JE CILJ BIO OVIH STO SU VODILI KLUB ILI STVARNO NISU ZNALI STA RADE I STA ZNACI DAVATI SKARTU 2 GODINE PROFESIONALNI UGOVOR
Da se to sve srediti.
Prvo nisu svi skart, nego je puno do trenera, potpuno su nespremni i djeluju kao rastimana banda.
Sta su radili sada na pauzi, igrali viktorije :?:
Imas mozda 2-3 takva igraca kao sto ti navodis to se da srediti, dogovoriti nisu u pitanju velike cifre.
Drugo, mi smo jednom nogom vec ispali, ekipi su potrebne male korekcije, 2-3 igrsca van, 2-3 dovesti.
Ostanu, ok ispadnemo nista, idemo lagano opet.
Ne bacati novac uzalud i nazor.
Sistem napraviti, istinski srediti klub pa onda ......

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 sep 2024, 20:30

FKBilder je napisao/la:
18 sep 2024, 20:01
mirza24 je napisao/la:
FKBilder je napisao/la:
Da se to sve srediti.
Prvo nisu svi skart, nego je puno do trenera, potpuno su nespremni i djeluju kao rastimana banda.
Imas mozda 2-3 takva igraca kao sto ti navodis to se da srediti, dogovoriti nisu u pitanju velike cifre.
Drugo, mi smo jednom nogom vec ispali, ekipi su potrebne male korekcije, 2-3 igrsca van, 2-3 dovesti.
Sa ovima ispadamo sigurno, ako Azmir dodje i postoje neke sanse, mozemo se necemu i nadati, a sa ovim neznalicama dok su tu malo je proglasiti i stanje katastrofe.
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 18 sep 2024, 20:57

A sta ce on do polusezone, mahat carobnim stapicem, andjeo s neba :lolno:
Ne ide to bas tako...Bice ovo teskaaa sezona i jedva ce se ostat dosao ko ili ne dosao

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 18 sep 2024, 20:59

Skver je napisao/la:
18 sep 2024, 20:30
FKBilder je napisao/la:
18 sep 2024, 20:01
mirza24 je napisao/la:

Da se to sve srediti.
Sa ovima ispadamo sigurno, ako Azmir dodje i postoje neke sanse, mozemo se necemu i nadati, a sa ovim neznalicama dok su tu malo je proglasiti i stanje katastrofe.
Ovi sad sto su vodili klub su non stop svim prijasnjim upravama dovodili satro neke igrace i preko ljudi iz UG FK Sloboda vrsili pritisak da se uzmu neki skartovi a sad su ih par clanova UG provalili i niko ne zeli vise sa vavju i jos par njih da imaju kontakt cak se nece ni na telefon da se jave

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 sep 2024, 21:18

FKBilder je napisao/la:
18 sep 2024, 20:57
Ne ide to bas tako...Bice ovo teskaaa sezona i jedva ce se ostat dosao ko ili ne dosao
+1

Moliti Boga da na polusezoni imamo dostiznu razliku bodova, pa da se sta pokusa uraditi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 18 sep 2024, 22:10

DamirT je napisao/la:
18 sep 2024, 21:18
FKBilder je napisao/la:
18 sep 2024, 20:57
+1

Moliti Boga da na polusezoni imamo dostiznu razliku bodova, pa da se sta pokusa uraditi.
Treba dovesti trenera koji zna iskoristiti i ono malo sa cim raspolaze, izvuci iz njih Max.
Kazem, ovoj ekipi fali jedno dva klasna igraca samo i dobar trener. Trener koji ce sa njima provesti 2 mjeseca preko zime, i uigrati ih.
**** ti nasu srecu vjecito smo ambulanta.
Uzmi onog koga niko nece i plati mu ono sto niko normalan ne bi, spasavaj im karijere, igracima, trenerima....Ma mars u pm.
Ovaj debil ako ne izvuce 3 boda iz Konjica iz busa ga nabij nogom.
Taoci smo menadzera,bolji na klupi, odroni pocinju dok se saberes vec gubis i nema nazad. Cistka i gotovo neka bude sta hoce

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 18 sep 2024, 23:16

Spaha,Grado, Marijan i u pozadini Ademir Smajic.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.