Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

feniksptica
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la feniksptica » 16 sep 2024, 20:03

ArtVandelay je napisao/la:
16 sep 2024, 19:43
Najbolji rent a car u Sarajevu za nekih 7 do 10 dana boravka? Treba mi jaranu preporuka.
Ima ovdje jedan čovjek radi to, mozda i popust dobijes :urnebes:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 16 sep 2024, 23:55

ArtVandelay je napisao/la:
16 sep 2024, 19:43
Najbolji rent a car u Sarajevu za nekih 7 do 10 dana boravka? Treba mi jaranu preporuka.
Piši u privatne . :kafa:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 17 sep 2024, 01:14

:zviz:

The saddest thing in life is wasted talent.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 sep 2024, 16:34

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 17 sep 2024, 16:39

Uvijek je lijepo vidjet bracu iz Saudije. :yawn:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 sep 2024, 16:53

slika
:urnebes:

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 sep 2024, 20:17

@scholsey :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 17 sep 2024, 21:43

Sheyi je napisao/la:
17 sep 2024, 16:53
slika
:urnebes:

Čovjek je ratni vojni invalid.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 18 sep 2024, 07:30

Kakvi su ovo finansijski deficiti Federacije?
Nikad nisam mislio sa ću to izgovorit, ali bi Fadil Novalić iz zatvora bio bolji premijer od nikšića ...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 18 sep 2024, 08:23

FoxMulder je napisao/la:
18 sep 2024, 07:30
Kakvi su ovo finansijski deficiti Federacije?
Nikad nisam mislio sa ću to izgovorit, ali bi Fadil Novalić iz zatvora bio bolji premijer od nikšića ...
pa to smo svi znali i kad je ovaj dosao,covjek sa 4 hiljade glasova premijer fedracije,kad uzmes koliko se nakrade skontas da on ne bi mogao uci ni u vijece pojedinih gradova

a ovo za deficit i one pemzije ni meni nije jasno pa zar je moguce za tako kratko vrijeme grohnuti,nesto tu ne stima

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 sep 2024, 09:24

Niksic je epska prevara. Bespotrebko ga se trpi u stranci, kako srede da su u Tz pametni pa to razbucali na vrijeme i doveli stranku u Tuzlu na vrijeme gdje i pripada. Ovako samo jos veci glupani i podanici ispadaju, nevjerovatno da su i dalje lideri u tom gradu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 sep 2024, 11:54

Nikšić je nesposoban, nije na nivou najgoreg premijera u historiji Fadila Novalića, ali federaciji treba bolji premijer.

Za budžetski deficit je najveći krivac socijalni mir kojeg smo imali da se koliko toliko pokuša SDA očuvati na vlasti. Ono što je loše i što ova vlada nastavlja da radi, a to je što i dalje imaju nerealna socialna izdavanja.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 18 sep 2024, 12:37

Kinezi u BiH: „I vaš narod odlazi, pa odosmo i mi“
Kada su prije dvadesetak godina u Sarajevo počeli dolaziti kineski trgovci, bh. javnost bila je puna skepse, unaprijed etiketirajući njihovu robu kao „lošu“.

Takav je bosanski narod – roba ništa ne valja, a rijeke ljudi svakodnevno su bile ispred kineskih prodavnica. Uz obične kupce, dolazili su i domaći trgovci, sitni preprodavači, pijačari.
Danas u Rajlovcu, „kineskoj četvrti“, kako je ovo naselje nazivano, rade tek tri kineske prodavnice. Pao je mrak na oči i vlasnicima objekata koji su Kinezima izdavali prostore za masne pare.

Reporteri „Dnevnog avaza“ posjetili su Rajlovac. U prvoj prodavnici u koju smo ušli nisu bili raspoloženi za razgovor.

– Neće pričati za novine – govori nam mlada Kineskinja u prodavnici naziva „Lon ten“.

U prodavnici „Sheng hua“ pronalazimo sagovornicu. Kaže da joj je ime Lili Ja. Izuzetno ljubazna i iznenađujuće dobro govoreći bosanski jezik, odgovara na naša pitanja. Kaže da je u BiH već 17 godina

– Moja porodica je tu. Muž, dijete, sestra. Svi smo tu. Radimo – kaže ona.

– Ima li posla?

– Slabije nego prije. Nema narod para.

– A zašto su vaši zemljaci otišli, bilo je mnogo prodavnica ovdje?

– Pa i vaši ljudi odoše iz države. Što ne bi i Kinezi, kad nema posla ovdje – dodaje Lili.
Hahahaha stig'o Temu, kupe se i kinezi :rol:

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 18 sep 2024, 12:43

ASD je napisao/la:
18 sep 2024, 11:54
Nikšić je nesposoban, nije na nivou najgoreg premijera u historiji Fadila Novalića, ali federaciji treba bolji premijer.

Za budžetski deficit je najveći krivac socijalni mir kojeg smo imali da se koliko toliko pokuša SDA očuvati na vlasti. Ono što je loše i što ova vlada nastavlja da radi, a to je što i dalje imaju nerealna socialna izdavanja.
:rol:

Svanulo.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 sep 2024, 13:00

Judd je napisao/la:
18 sep 2024, 12:43
ASD je napisao/la:
18 sep 2024, 11:54

:rol:

Svanulo.
Težak život van vlasti?

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 sep 2024, 14:04

Izbaci mi na reklami ovu Teu Tairovic, pogledam malo klipove, neko joj pravo dobre pjesme pise. Nije to neki kvalitet, uglavnom tralala i nabrajanja, ali ulaze pjesme u usi. Ocito neko ko joj radi pjesme zna svoj posao.

Pogledao i par klipova sa nastupa uzivo, tanka vala pravo. Moze se gledati, ali za slusati uzivo i nije...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 18 sep 2024, 14:07

kraljttbvb je napisao/la:
18 sep 2024, 14:04
Izbaci mi na reklami ovu Teu Tairovic, pogledam malo klipove, neko joj pravo dobre pjesme pise. Nije to neki kvalitet, uglavnom tralala i nabrajanja, ali ulaze pjesme u usi. Ocito neko ko joj radi pjesme zna svoj posao.

Pogledao i par klipova sa nastupa uzivo, tanka vala pravo. Moze se gledati, ali za slusati uzivo i nije...
Samo Andjela Ignjatovic. :yawn:

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 18 sep 2024, 15:39

Ambasada SAD-a kritikovala Heleza: Prebacivanje odgovornosti je grozna izdaja prijateljstva sa NATO-om
Ambasada SAD-a u Sarajevu je reagovala na sinoćnje gostovanje ministra odbrane Bosne i Hercegovine Zukana Heleza u emisiji Mreža na FTV gdje je komentarisao raniji blog ambasadora SAD-a Michaela Murphya.
"Sjedinjene Države razočarane su komentarima ministra Heleza u intervjuu FTV 17. septembra. Sudeći po njima, čini se da je ministar pogrešno shvatio ambasadorov blog o BiH, NATO i reformi odbrane", navodi se u reakciji.
BiH je odobrila više od jednog programa reformi, ali skoro da nije postignut nikakav napredak u njihovoj provedbi. Kao što je navedeno u ambasadorovom blogu, postoje mnoge neuspjele odbrambene reforme, poput onih navedenih u Pregledu odbrane iz 2016, čija provedba ne zavisi od odobrenja godišnjeg programa reformi. Te reforme su neuspješne jer ljudi koji su na čelu Ministarstva nisu zasukali rukave i prionuli na težak posao povezan s provedbom. Ambasador je u svom blogu istakao nekoliko njih, uključujući reforme povezane s procesom nabavke, upravljanjem ljudskim resursima i prodajom viškova municije i naoružanja, kao i uništavanjem nesigurne municije i naoružanja. Ima ih još mnogo više", stoji u tekstu.
Pijandura i udarac zena ce razyebati odnose i sa SAD.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 18 sep 2024, 16:48

numanumaye22 je napisao/la:
18 sep 2024, 12:37
Kinezi u BiH: „I vaš narod odlazi, pa odosmo i mi“
Kada su prije dvadesetak godina u Sarajevo počeli dolaziti kineski trgovci, bh. javnost bila je puna skepse, unaprijed etiketirajući njihovu robu kao „lošu“.

Takav je bosanski narod – roba ništa ne valja, a rijeke ljudi svakodnevno su bile ispred kineskih prodavnica. Uz obične kupce, dolazili su i domaći trgovci, sitni preprodavači, pijačari.
Danas u Rajlovcu, „kineskoj četvrti“, kako je ovo naselje nazivano, rade tek tri kineske prodavnice. Pao je mrak na oči i vlasnicima objekata koji su Kinezima izdavali prostore za masne pare.

Reporteri „Dnevnog avaza“ posjetili su Rajlovac. U prvoj prodavnici u koju smo ušli nisu bili raspoloženi za razgovor.

– Neće pričati za novine – govori nam mlada Kineskinja u prodavnici naziva „Lon ten“.

U prodavnici „Sheng hua“ pronalazimo sagovornicu. Kaže da joj je ime Lili Ja. Izuzetno ljubazna i iznenađujuće dobro govoreći bosanski jezik, odgovara na naša pitanja. Kaže da je u BiH već 17 godina

– Moja porodica je tu. Muž, dijete, sestra. Svi smo tu. Radimo – kaže ona.

– Ima li posla?

– Slabije nego prije. Nema narod para.

– A zašto su vaši zemljaci otišli, bilo je mnogo prodavnica ovdje?

– Pa i vaši ljudi odoše iz države. Što ne bi i Kinezi, kad nema posla ovdje – dodaje Lili.
Hahahaha stig'o Temu, kupe se i kinezi :rol:
Nepismen smo mi narod jos za temu ... razlog je ovaj gore
Arsenal All The Way !

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 18 sep 2024, 16:54

Vodeća ekipa u SDP-u je teška katastrofa. Nikšić debil i nesposobnjaković, skoro u rangu lopine Fadila. Helez pijandura i lažov, Stojanović i Mijatović mi isto ne odišu inteligencijom. Damir Mašić :sick:

Za SDP bi najbolje bilo da stranku preuzmu Bećirović, Šteta, Čengić i ta ekipa. Tu bi se možda i moglo očekivati neke pozitive.
it's football day

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, Jabroni, Lekqqq1921 i 13 gostiju.