Izo daj se kontolisi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jbg. Alečković nam je prethodno dao i crveni, a vi niste ni poslije toga mogli dati gol, niste prišli našem golu.mmmirza je napisao/la:ma ne znam sta se dzaba zalite, pa svi dobro znate koliko ste vi takvih utakmica ukrali drugim ekipama na isti ovaj nacin.
sto se niste zalili na sudjenje u gradaccu, kad vam je onaj aleckovic doslovno ugurao loptu u zvijezdinu mrezu.
Ne zove niko konstutivan narod fašistima nego samo neke koji druguju sa nacistimahercegovac-um je napisao/la:Vidacka smo stavili tu da place,nije njegovo da misli vjeruj mi!
Penal je bio jer je Pehar bio blize lopti a vas igrac ga je povlacio sa ledja onemogucujuci mu pristup realizaciji 100% sanse!Eno ti link na you tubu pa gledaj ,posalji ueffi i nek analizira![]()
Bilo 0:6 ili 0:1 vi ste za nas trube.nego malo igrace vase na vaspitavanje i ne zovi konstitutivan narod u drzavi fasistima dobit ces vec ban!
mmmirza je napisao/la:ma ne znam sta se dzaba zalite, pa svi dobro znate koliko ste vi takvih utakmica ukrali drugim ekipama na isti ovaj nacin.
sto se niste zalili na sudjenje u gradaccu, kad vam je onaj aleckovic doslovno ugurao loptu u zvijezdinu mrezu.
SaltCityAttack je napisao/la:mmmirza je napisao/la:ma ne znam sta se dzaba zalite, pa svi dobro znate koliko ste vi takvih utakmica ukrali drugim ekipama na isti ovaj nacin.
de ba nas su handrili i dok vas nije bilo godinama...u zadnje vrijeme se to ko nest malo popravilo na nsu stranu, ali nema sni pojma koliko su nas klali svih tih godina...ako je iko krivac sto Sloboda nije uzela titulu to su sudije...pa kada smo se borili sa celikom za titulu u Srebreniku kada je Sloboda vodila i gdje su nam trebali bodovi sudija Calija nam ponistava gol, ne svira penal, svirjau smjesne offsajde i na kraju mi opet postizemo gol, ali onda sviraju spremjesan penal za Gradinu...tad je Suljo king mu razbio glavu, jer bog dao ona njihova trivina za stajannje je bila tik uz liniju...i tu su nam uzeli 3 boda...mogli smo mozda osigurat titulu prije one utkamice sa Celikom u Tuzli, ali ebiga sudije su nas godinama unistavale
ma niiijjjjeeeeeeeee...zna jaaaaaaaaaaassssssskkkkkkoooo sveavlami97 je napisao/la:Na snimku se vidi da je igrač Slobode ispred igrača Zrinjskog i ako je sudaija svirao, onda je to mogao biti samo faul za Slobodu i ništa više. Igrači Zrinjskog se zijanili. Lopta nije u njihovom posjedu. Igrač Slobode bliži lopti i sudija im svira penal. Smiješno. Slobodi ove sezone nije sviran ni jedan penal, a protiv njih već četiri. Ovo je očigledna pljačka.
veze ti nemas sta je penal,veze ti nemas sta je potezanje..ti fakat veze nemas..al ok je ba..svi kad dolaze na Tusanj,osjecaju se ko kod kuce..sudjenje je uvijek na nivou..pozz fukaramaavlami97 je napisao/la:Na snimku se vidi da je igrač Slobode ispred igrača Zrinjskog i ako je sudaija svirao, onda je to mogao biti samo faul za Slobodu i ništa više. Igrači Zrinjskog se zijanili. Lopta nije u njihovom posjedu. Igrač Slobode bliži lopti i sudija im svira penal. Smiješno. Slobodi ove sezone nije sviran ni jedan penal, a protiv njih već četiri. Ovo je očigledna pljačka.
Koliko su platili ljudi iz Slobode sto su kupili utakmicu na Grbavici protiv Zelje. I ta mi je utakmica skoro pa ocigledno namjestena. Jbg. igraci Zelje fulali namjerno gol iz 110% sanse. Nije jednom nego bar pet puta.damirfile je napisao/la:Utakmica je prodana a ne namjestena u reziji sudije.Ovaj ce post sig biti izbrisan a ko ne vjeruje neka se raspita malo.Nemojte odma da pobijate i pisete gluposti kako sam ovakav ili onakav........ pogotovo vi iz tz molim vas raspitajte se i vidjecete.Ovo na sudiju ce se smiriti za koji dan i i prasina se digla kako bi skinuli sumnju sa sebe i nikome nista a oni su pare uzeli,ko nevjeruje nek provjeri.
Mi govorimo saopstenje, a vi dole priopcenje.realan-cojek je napisao/la:trebali bi napisati i jedno priopcenje za javnost,niste odavno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.