Novi sistem je dobar za Dinamo. Neće morati ponovo igrati protiv Bavarske. Svi ostali bi stali na pet komada.
U ovom novom formatu od drugog kola pa nadalje imamo znaci 9 utakmica po danu. Od tih devet jedna mora da valja. Eventualno dvije. Ostatak niko ne prati izuzev navijača tih klubova.
Sutra Pariz trpa Gironu životom. Haland novi hettrik. Ostatak utakmica nivo kup uefa ili konferencije. To samo kladionicarima moze biti zanimljivo. Plus sto ce Arena imati problem da sve to upakuje.
Novi sistem mi je kada sam prvi put vidio bio tako odvratan da sam mislio da nema više smisla ovo pratit, ali sada imamo situaciju da je teško izabrati koju utakmicu treba pogledati, a prije smo imali gomilu nekih nezanimljivih utakmica gdje se unaprijed zna pobjednik, a uglavnom i poredak u grupama. Sad već u jesenjem dijelu imamo zanimljive utakmice.
Ono što se svakako nije promjenilo je da znamo da će na kraju osvojit City ili Real, a da neka treća mogućnost ne postoji, što je trenutno jedina stvar koja mi govori da ovo ne treba ni gledat.
A ja koja je strmina ovaj Strahinja Pavlovic u Milana. Sada gledao sazetke i bukvalno kriv za 2/3 gola (istina prvi nisam najbolje upratio, mozda je i tu izgubio skok kao kod drugog).
Meh, isto sranje drugo pakovanje ili ti ga same old shit
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dinamo na 3:2 umesto da stane u blok, na kontre da proba jos nesto, on nastavio otvoreno i to im se obilo o glavu. Ovih 9 golova da slave kao dan osnivanja. Realno su mogli i 15 da prime.
Ne opravdam 9-2. Ali pametnom dosta. Fino je bilo u jednom momentu vidjeti 3-2, ali je isto tako grozno vidjeti 9-2. Iako Dinamo nije tu da se bori s Bayernom,nego da proba uhvatiti koji bod protiv ekipa iz donjih potova.
Jes prljav igrac rudiger yebo mater svoju, jedini kojeg ocima ne mogu iz njemacke reprezentacije
Top 5 stoper svijeta.
Klasicni primjer igraca koji se mrzi ali bi ga svi voljeli imati u timu.
Logično da je top 5 stopera kad ima prostora da gura igrače u skoku, hrvačkim zahvatim čuva napadače i sl. Realna situacija je da je sinoć napravio 2 penala, a da sudija nije ni razmislio da mu svira.