FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad se okrenut borcu. Licno nebi bio nezadovoljan sa bodom
Ma da juniori ostalih klubova po BiH sve to imaju, jos nose svoje madrace kad noce da ne koriste tudje. De vala i tiPantelija je napisao/la: ↑17 sep 2024, 23:30Sad ti nama samo objssni kakve to veze ima sa tim da je akademija trenutno u fazi raspada?_weella_ je napisao/la: ↑17 sep 2024, 22:45Samo ću reći - Zemlja hiljadu selektora i znalaca za sve oblasti, a učili i biznis i fudbal i medicinu i sve na televiziji.
Niko ne kaže da ne može bolje, al s obzirom na generalnu situaciju i odnos snaga u Savezu, dobro mi dišemo iznad vode.
Naša škola pravi najbolje igrače u državi, to pokazuju transferi u zadnjih 10 godina u Premijer ligi.
U top 10 izlaznih transfera, mislim da je barem 8 iz naše Akademije.
Nije Sarajevo krivo što je fudbal ovdje **** od najnižih pa do najvećeg nivoa.
Ne postoji država na svijetu gdje neki klub pravi vanserijske talente, rezultate i transfere a da sve skupa ne prati to (reprezentacija, ostali klubovi iz lige itd)
Mi smo imali najveće talente u državi koji tokom svoje karijere u Sarajevu nisu upisali niti jedan nastup za reprezentaciju, a opet smo ih prodali za neke novce.
Naðite mi ko to radi i u kojoj državi (a da nisu Juzno Amerikanci).
Nikakve.
Ne brani nama savez da pokupimo sve dto valja od u15 do u19 iz drzave. Ne brani nama savez da kao drugi klubovi (borac, zrinjski, velez npr) sva djeca su obucena u istu opremu.
Ne brani nam savez da kada djeca idu u bijeljinu, banjaluku, trebinje, da djeca spavaju tamo, imaju normalan dorucak i rucak. Ne brani savez da se zaposljsvsju dposbni treneri, radnici.
Eno stranicu prije brat psuje ove zene iz kluba zbog adidasa i opreme, isro kao da mirvic ne zna s kim immo i kkakav ugovor imamo
Ili kao da ne zna koga je postavio u akademiju i sta rade... How yes no
- TurkishAirlines
Ma nije do Mirvica, on samo pare daje. Drugi mu sve iza ledja rade a on jadan ne smije nista da im kaze.
Sta fali, davat cemo milionee al cemo uvijek imati izgovor u vidu Saveza. Tako da nam nas dragi mirvah ne bude uvrijedjen sto njega prozivamo za katastrofu unutar kluba.
Sta fali, davat cemo milionee al cemo uvijek imati izgovor u vidu Saveza. Tako da nam nas dragi mirvah ne bude uvrijedjen sto njega prozivamo za katastrofu unutar kluba.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
taj ne moze prici prvih 11...DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑17 sep 2024, 23:18Valja mehmedovica gledat dvije sljedeće utakmice
Eto mu prilike da šta odigra i pokaže da li će ostajati ili na zimu ide hadzici tesanj ili olovo
Da vam je i natkriti istok
i da akademija cvjeta
i izbacuje mesije
i rat protiv saveza
i normalno sudjenje
i pojacanja
i stabilne finansije
i titule i iskorake
i puno kosevo
A puhne vjetar i 3 milje na kosevu
Tema za clanove mrtva a tokom utakmice 70 stranica se ovdje ispise
E pa dragi pitari kako da vam kazem...
i da akademija cvjeta
i izbacuje mesije
i rat protiv saveza
i normalno sudjenje
i pojacanja
i stabilne finansije
i titule i iskorake
i puno kosevo
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
moramo pod hitno nekog u21 ubacivati a celika malo na klupu
ovaj umislio da mora svaku igrat i onda ovi potezi svaku utakmicu su kranje bezobrazni,nema to veze sa mladoscu
ovaj umislio da mora svaku igrat i onda ovi potezi svaku utakmicu su kranje bezobrazni,nema to veze sa mladoscu
To je to. Kad nas bude na Koševu 15 hiljada (od toga barem 12-13 hiljada članova) onda možemo nešto da palamudimo.taurunum je napisao/la: ↑18 sep 2024, 08:17Da vam je i natkriti istok
i da akademija cvjeta
i izbacuje mesije
i rat protiv saveza
i normalno sudjenje
i pojacanja
i stabilne finansije
i titule i iskorake
i puno kosevo

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
bas tako, previse mi seremo za posjetu od 5k.Pendulum je napisao/la: ↑18 sep 2024, 09:03To je to. Kad nas bude na Koševu 15 hiljada (od toga barem 12-13 hiljada članova) onda možemo nešto da palamudimo.taurunum je napisao/la: ↑18 sep 2024, 08:17Da vam je i natkriti istok
i da akademija cvjeta
i izbacuje mesije
i rat protiv saveza
i normalno sudjenje
i pojacanja
i stabilne finansije
i titule i iskorake
i puno kosevo
E pa dragi pitari kako da vam kazem...![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Igrači Sarajeva posjetili djecu Roditeljske kuće, pokrenuta inicijativa "FK Sarajevo For The Cure"
Fudbalski klub Sarajevo s ponosom je najavio novu društvenu inicijativu pod nazivom "FK Sarajevo For the Cure".
U sljedećih 45 dana FK Sarajevo je posvećen podizanju svijesti o ciljevima koji su nam svima bliski.
U Roditeljskoj kući, koja je prvi komšija stadiona Asim Ferhatović Hase, igrači FK Sarajevo proveli su jedan dan u druženju sa djecom. Imali su ideju da pronađu način na koji mogu uključiti djecu iz Roditeljske kuće da budu dio utakmica Bordo kluba.
"Osmislili smo i iscrtali trake za ruke koje će biti nošene na narednim utakmicama. Ove trake će se nositi na svim utakmicama do kraja oktobra u čast onih koji se nastavljaju boriti protiv raka i/ili imaju nekoga ko vodi ovu borbu", saopćeno je iz FK Sarajevo.
Uskoro na društvenim mrežama FK Sarajevo moći ćete pronaći više informacija o tome kako možete učestvovati u "FK Sarajevo For the Cure" inicijativi.
Lijepa priča!

Fudbalski klub Sarajevo s ponosom je najavio novu društvenu inicijativu pod nazivom "FK Sarajevo For the Cure".
U sljedećih 45 dana FK Sarajevo je posvećen podizanju svijesti o ciljevima koji su nam svima bliski.
U Roditeljskoj kući, koja je prvi komšija stadiona Asim Ferhatović Hase, igrači FK Sarajevo proveli su jedan dan u druženju sa djecom. Imali su ideju da pronađu način na koji mogu uključiti djecu iz Roditeljske kuće da budu dio utakmica Bordo kluba.
"Osmislili smo i iscrtali trake za ruke koje će biti nošene na narednim utakmicama. Ove trake će se nositi na svim utakmicama do kraja oktobra u čast onih koji se nastavljaju boriti protiv raka i/ili imaju nekoga ko vodi ovu borbu", saopćeno je iz FK Sarajevo.
Uskoro na društvenim mrežama FK Sarajevo moći ćete pronaći više informacija o tome kako možete učestvovati u "FK Sarajevo For the Cure" inicijativi.
Lijepa priča!

Na malom Celiku je preveliki pritisak, puca psihicki i pravi ispade.
Protiv Radnika top mec, da bi pod neki drugim okolnostima dobio crveni za ono mlataranje nogama, lose predstave za mladu reprezentaciju pa sada ovo protiv Posusja.
Ne znam sta je sa Soldom ali jako nesiguran, bespotrebne individualne greske u zadnjem mecu.
Totalno nas je odbrana iznevjerila.
Protiv Radnika top mec, da bi pod neki drugim okolnostima dobio crveni za ono mlataranje nogama, lose predstave za mladu reprezentaciju pa sada ovo protiv Posusja.
Ne znam sta je sa Soldom ali jako nesiguran, bespotrebne individualne greske u zadnjem mecu.
Daj utakmicu pa nek se i pljuje kakvih gluposti se nacita ovih zadnji stranica. Osim NisamInsajder komentara. Da Bog sačuva. I dalje svi isto palamude. Ne moras ni čitati komentar samo vidis ko piše..
@Hasee jedno 19ti profil po redu sigurno.
@Hasee jedno 19ti profil po redu sigurno.
Ma momku je tek 18,19, koliko vec, veliki potencijal, ali u tim godinama od njega je za ocekivati da ima oscilacije. Njemu treba samo podrska i naravno mali ukor po potrebi (kao za ovaj crveni), Zeka to sigurno zna bolje od nas, i rijesiti ce vec to sa njimkempes je napisao/la: ↑18 sep 2024, 10:25Na malom Celiku je preveliki pritisak, puca psihicki i pravi ispade.
- belosevic23
- Kontakt:
Kad je šef bio Vinko Marinović zatego je odbranu i pola posla riješio do titule. Ako opet ne osvojimo to ce ponajvise biti zbog loše odbrane.kempes je napisao/la: ↑18 sep 2024, 10:25Na malom Celiku je preveliki pritisak, puca psihicki i pravi ispade.
-
- Kontakt:
Uskoro ce i derbi pa fino bi bilo ko moze da tu utakmicu dodje na sjever. Kod mene licno par jarana ce doci i ako su svaku utakmicu na zapadu. Mislim to je jedna utakmica, malo se zrtvujes, malo se izderes, iskaces, navijas....pa ostatak prvenstva opet na zapad i istok gdje inace ko ide
-
- Kontakt:
Nikako ljudi da skontaju da je to normalan proces kod mladog igraca,jos nisam cuo da postoji trener koji ocekuje od igraca da sa 18 godina igra bez oscilacija ili greskeboki86 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 10:32Ma momku je tek 18,19, koliko vec, veliki potencijal, ali u tim godinama od njega je za ocekivati da ima oscilacije. Njemu treba samo podrska i naravno mali ukor po potrebi (kao za ovaj crveni), Zeka to sigurno zna bolje od nas, i rijesiti ce vec to sa njimkempes je napisao/la: ↑18 sep 2024, 10:25Na malom Celiku je preveliki pritisak, puca psihicki i pravi ispade.
Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 11:32Uskoro ce i derbi pa fino bi bilo ko moze da tu utakmicu dodje na sjever. Kod mene licno par jarana ce doci i ako su svaku utakmicu na zapadu. Mislim to je jedna utakmica, malo se zrtvujes, malo se izderes, iskaces, navijas....pa ostatak prvenstva opet na zapad i istok gdje inace ko ide
Ma brate sve razumijem al cuj zrtvujes se. Kao da se ide u zatvor a ne na Sjever. Fakat ne shvatam tu pricu. Na Sjeveru ne moras da skaces padas u trans do iznemoglosti. Pustis glas zezas se navijas gledas tekmu. Jedina stvar koju ne mozes tamo je psovat igracima na prvu gresku i te gluposti jer ce te odma raja gledat sa strane i uzet na zub. Jer to je normalno da se ne radi a ne da ae dopusti da se svako izivljava na djeci i igracima na ata su navikli pojedibci pa im Kosevo sluzi samo za to. Sve ostalo je top i sve u cikju da igraci imaju vjetar u ledja a ne dodatni pritisak negativn. To se mora shvatiti samo! SVI NA SJEVER!
-
- Kontakt:
Mislio sam zrtvujes se i ne ides na tribinu gdje inace ides.Riki10HZ je napisao/la: ↑18 sep 2024, 11:51Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 11:32Uskoro ce i derbi pa fino bi bilo ko moze da tu utakmicu dodje na sjever. Kod mene licno par jarana ce doci i ako su svaku utakmicu na zapadu. Mislim to je jedna utakmica, malo se zrtvujes, malo se izderes, iskaces, navijas....pa ostatak prvenstva opet na zapad i istok gdje inace ko ide
Ma brate sve razumijem al cuj zrtvujes se. Kao da se ide u zatvor a ne na Sjever. Fakat ne shvatam tu pricu. Na Sjeveru ne moras da skaces padas u trans do iznemoglosti. Pustis glas zezas se navijas gledas tekmu. Jedina stvar koju ne mozes tamo je psovat igracima na prvu gresku i te gluposti jer ce te odma raja gledat sa strane i uzet na zub. Jer to je normalno da se ne radi a ne da ae dopusti da se svako izivljava na djeci i igracima na ata su navikli pojedibci pa im Kosevo sluzi samo za to. Sve ostalo je top i sve u cikju da igraci imaju vjetar u ledja a ne dodatni pritisak negativn. To se mora shvatiti samo! SVI NA SJEVER!
Ko moze dobro bi bilo a eto znam ljude koji ce tako uraditi bez obzira sto imaju i sezonske za zapad i hvala im od srca
Ja ću, aBd, ipak na Zapad. 

-
- Kontakt:
Ima,jer se nafuro da je nezamijenjiv,dobio je na samopouzdanju i vidio da moze,pa se malo prokurcio,a tu su i hvalospijevi,mediji,reprezentacija…DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑18 sep 2024, 08:20moramo pod hitno nekog u21 ubacivati a celika malo na klupu
Sve to pocne udarati u glavu u neka doba,a pri tome si jos tinejdzer.
Isti ti tinejdzeri haraju u evropskim okvirima kako u klupskom tako i reprezentativnom fudbalu,ali mi smo posebno podneblje i sa mentalitetom koji postoji samo kod nas.
Treba mu hladjenje pod hitno,i ovaj crveni je dobra stvar samo zbog toga.
To sto ce tim trpiti nije do njega,svaki ozbiljan klub treba imati spremnu zamjenu makar i losiju,ali mi nemamo taj komoditet jer nam je zadnja linija ujedno i najtanja.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!