Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
Stuttgart nastavlja gdje je Sociedad za vikend stao. Kakvi nafakasi ovi madridovci.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Koja je ovo razlika u kvaliteti i fudbalu, Dinamo ne može disati od pritiska.
Ubise Svabe hljeb ...
Livco dominira slabasni Milan
Livco dominira slabasni Milan
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Zamislite neki naš tim contra Bayerna il' nekog drugog vrhunskog tima.
Gleda li ko u Madridu, dominiraju li ?

Gleda li ko u Madridu, dominiraju li ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Najsretniji klub svijeta nastavlja gdje je stao prosle sezone. 

Milan poprilicno sretna ekipa, 3icu su vec trebali primit
Hahahahah

Sramota
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Daj garonji žuti za simuliranje ebo pleme svoje.
Rudiger rijetko odvratan lik a la Pepe.
Nedo Bog da neka nasa ekipa zaigra protiv Bajerna.Mislim da bi primili 10 komada.
Kakvu igracinu ima Sporting.Gyokeres trpa iz tekme u tekmu i ne staje.
Kakvu igracinu ima Sporting.Gyokeres trpa iz tekme u tekmu i ne staje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Dinamo i Milan tu negdje sto se tice igre
- JayCatwright
- Kontakt:
Milan nikakvo mjerilo. Bukvalno među 5 najgorih ekipa od ovih 36.
Hemija Reala 0 bodova. A vec ulazimo u drugi mjesec nove sezone. Jel moguce da jedan igrac moze napraviti takvu razliku na terenu. A ironicno, da taj igrac bude yebeni Mbappe.
Doduse, mozda je veci problem neigranje Kroosa i Modrica. Ovi trenutni im mogu samo kopacke cistiti.
Doduse, mozda je veci problem neigranje Kroosa i Modrica. Ovi trenutni im mogu samo kopacke cistiti.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naravno da je moguće, potencijalna bomba u svlačionici. Previše ega u svlačionici, to rijetko ko može kontrolisati. Na sve to dodaj da su nebalansirana ekipa. Kakav Mbappe, strašno odvratna njuška.ReX2 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 21:46Hemija Reala 0 bodova. A vec ulazimo u drugi mjesec nove sezone. Jel moguce da jedan igrac moze napraviti takvu razliku na terenu. A ironicno, da taj igrac bude yebeni Mbappe.
Jest mi odvratno ovo snalaženje sa streamovima, a još više mi je odvratnije ovo preseravanje između providera i tv kanala gdje jedan ima nešto što ovaj drugi nema i obratno. Tačno čovjek treba jednom skršit pola plate da ima sve moguće kanale pa nek ide sve u **** materinu.
Gledao sam do sada Bayern Dinamo, pa sam htio preći na Milan i Liverpool, ali na stranici za streamanje je neko pogriješio pa stavio da tek za sat i 40 počinje utakmica, bit će zbog vremenskih zona se nešto zajebo.
Gledajući Bayern i Dinamo, skontao sam da su sudije postale još gore od kako je VAR uveden zato što se previše oslanjaju na njega, upravo zbog toga se najviše i kvare proslave golova. Bilo bi to sve puno bolje da sudije to koriste kako treba. Pristup koji se treba primjenit je zapravo veoma jednostavan. Da sudije daju sve od sebe da isprate igru i donesu ispravnu procjenu, pa ako je diskutabilno, ako se neko bunio, provjeri da vidiš jesi li nešto zajebo i to je to. Ovo je stvarno preseravanje i baš kvari i atmosferu na stadionima i užitak gledanja fudbala.

Gledao sam do sada Bayern Dinamo, pa sam htio preći na Milan i Liverpool, ali na stranici za streamanje je neko pogriješio pa stavio da tek za sat i 40 počinje utakmica, bit će zbog vremenskih zona se nešto zajebo.
Gledajući Bayern i Dinamo, skontao sam da su sudije postale još gore od kako je VAR uveden zato što se previše oslanjaju na njega, upravo zbog toga se najviše i kvare proslave golova. Bilo bi to sve puno bolje da sudije to koriste kako treba. Pristup koji se treba primjenit je zapravo veoma jednostavan. Da sudije daju sve od sebe da isprate igru i donesu ispravnu procjenu, pa ako je diskutabilno, ako se neko bunio, provjeri da vidiš jesi li nešto zajebo i to je to. Ovo je stvarno preseravanje i baš kvari i atmosferu na stadionima i užitak gledanja fudbala.
Fali previse Kroos koji je sa Lukom drzao sredinu a jos u napadu kad imas Mbappea koji se ne moze organski sa Viniciusom onda imas ovo sto vidis.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- JayCatwright
- Kontakt:
Tako je, Real inace briljira igrom u prvom dijelu sezone vec godinama unazad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Milan je trebao 5 primiti do poluvremena, osim gola apsolutno ništa napravili nisu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.