Centre forward je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:54Ne treba zaboravit' ni Si Đi Pinga kojeg ljetos dovedosmo iz grada Mercedesa. Do sad hrom vanadijum a kod nas krhak k'o amortizovani maslačak.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Centre forward je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:54Ne treba zaboravit' ni Si Đi Pinga kojeg ljetos dovedosmo iz grada Mercedesa. Do sad hrom vanadijum a kod nas krhak k'o amortizovani maslačak.
U sredini može jedino igrati protiv Kiela.
Nešto je tu čudno, previše je da bila slučajnost, prošle sezone u jednom momentu 13 fudbalera out sada se povredjuju igrači koji nisu skloni povredama dok nisu došli nama… i to na treninzima???? Onaj mali Marokanac je igrao par prijateljskih utakmica desno.Centre forward je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:54Sad će Neutral doć' i reć' "Vidi kakav nam je medicinski tim, a hladno smo propustili da dovedemo Sebiju Izetbegović koja na UKACEU insane vraća iz mrtvih".
Ne treba zaboravit' ni Si Đi Pinga kojeg ljetos dovedosmo iz grada Mercedesa. Do sad hrom vanadijum a kod nas krhak k'o amortizovani maslačak.
Kimich je odlican desni bek, najbolji u bundes ligi i uopste u Njemackom fudbalu, a ti me sve vise negativno iznenadjujes svojim komentarima. Viniciusa kad ima svoj dan, ne moze cuvati ni jedan bek na svijetu ako CB na toj strani ne pripomogne jer ima ubitacan ritam i 1:1 ce dobiti 90 posto duela narociti ako je bek ostao na brisanom prostoru. Protiv Kimicha ga bas prosralo. Na sredine je Kimich takodje dobar, ne moze se rece da je los, ali je nekako nedefinisan dovoljno, nije ono razarac, a nema vala ni neku virtuoznost...sve sto treba na sredini ima djelimicno, moze imati sjajnih poteza, a moze i par utakmica da se ne vidi ili cak ono da pocne peglati loptu pred svojim golom, ko fol nesto se ogradi pa kad izgubi loptu padne i zamekece ko jarac. Dakle, da se ja pitam, ne bi mi maknuo sa desnog beka, jedino bi bilo zanimljivo vidjeti da li bi Pavlovic i Palija mogli drzati sredinu...Velika greska je pustanje Gravenberga, ali strasilo je procjenilo da nije za Bayern, a momak poceo 11 zadnjih utakmica za Liverpool i Holandsku reprezentaciju
Od mene ces uvijek dobiti fakte jbgDilah je napisao/la: ↑17 sep 2024, 02:59Kimich je odlican desni bek, najbolji u bundes ligi i uopste u Njemackom fudbalu, a ti me sve vise negativno iznenadjujes svojim komentarima. Viniciusa kad ima svoj dan, ne moze cuvati ni jedan bek na svijetu ako CB na toj strani ne pripomogne jer ima ubitacan ritam i 1:1 ce dobiti 90 posto duela narociti ako je bek ostao na brisanom prostoru. Protiv Kimicha ga bas prosralo. Na sredine je Kimich takodje dobar, ne moze se rece da je los, ali je nekako nedefinisan dovoljno, nije ono razarac, a nema vala ni neku virtuoznost...sve sto treba na sredini ima djelimicno, moze imati sjajnih poteza, a moze i par utakmica da se ne vidi ili cak ono da pocne peglati loptu pred svojim golom, ko fol nesto se ogradi pa kad izgubi loptu padne i zamekece ko jarac. Dakle, da se ja pitam, ne bi mi maknuo sa desnog beka, jedino bi bilo zanimljivo vidjeti da li bi Pavlovic i Palija mogli drzati sredinu...Velika greska je pustanje Gravenberga, ali strasilo je procjenilo da nije za Bayern, a momak poceo 11 zadnjih utakmica za Liverpool i Holandsku reprezentaciju
Ima i do toga ali Stanisa uopste nije spor igrac (brzi i od jednog Dzemala btw), momak je u top 100 najbrzih igraca u Bundesligi na solidnom 83. mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.