FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKBilder » 17 sep 2024, 00:01

Ljudi ne kontaju da ipak postoje ljudi, navijaci ovog kluba kojima je bitna Sloboda koja igra fudbal, pobjedjuje, osvaja nesto....
Dosadasnji nacin, sve je nase, ali mi s tim upravljamo ne daje rezultate....evo sace 105 pa opet :D
Nit igramo, nit pobjedjujemo, niti ne daj boze nesto osvajamo :tralala:
Jedina konstanta su porazi, dugovi, carsija, sdp... :tralala:
Salu na stranu, i Zeljo je duzan bogu i narodu pa igraju, evo jedna god.pauze pa opet u vrh...Dugovi nisu izgovor. :!:
Neka nam je svima Bog na pomoci. Valjda ima srece i za nas, vaki kaki smo.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 sep 2024, 00:10

Beduin je napisao/la:
16 sep 2024, 23:44
Jest bot krenuo sa tripovima, eto odmah mijenjanje grba i slicne gluposti, a nema pojma da je 2015. promijenjen i postavljen trenutni grm izglasavanjem u Skupstini, ako me sjecanje dobro sluzi. Pod cijom tadasnjom palicom?

Prpa, nema vise sendvica, kmeee?
Pa nije grb Azmir promijenio tj izglasao, on nema nikakve veze sa tim, skupstina je usvojila i izglasala on je tad bio samo Predsjednik i nije imao vecinu, ja mu licno ne vjerujem poslije svega sta je uradio, pa i ono dijeljenje navijaca Slobode kako mi ne mozemo na Zapad i da mozemo samo na Sjever sa obiljezljima kluba, yebo sendvice, bice mozda steak sad❤️
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2024, 00:14

Madal je napisao/la:
16 sep 2024, 22:03
Biće, jer gore ne moze.
Od ovog gore ne moze, kad bi neko i namjerno htio gore od ovog ne moze gore.....nisu svjesni koliko neznaju.
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 17 sep 2024, 00:18

Skver je napisao/la:
17 sep 2024, 00:14
Madal je napisao/la:
Biće, jer gore ne moze.
Od ovog gore ne moze, kad bi neko i namjerno htio gore od ovog ne moze gore.....nisu svjesni koliko neznaju.
Uvjek moze gore, a i bolje. Vjeruj mi

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2024, 00:20

FKBilder je napisao/la:
17 sep 2024, 00:18
Skver je napisao/la:
Madal je napisao/la:
Biće, jer gore ne moze.
Sta moze gore od ovog, jedino da se ugasimo, ispadamo 90%.
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 17 sep 2024, 00:23

Skver je napisao/la:
17 sep 2024, 00:20
FKBilder je napisao/la:
Skver je napisao/la:

Sta moze gore od ovog, jedino da se ugasimo, ispadamo 90%.
Nije problem ispast, problem je ispast ko Djerzelez onomad. E to bi vec bilo sramota...Kako smo krenuli, i kakav je raspored....boze na hajr

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 17 sep 2024, 00:30

fukara87 je napisao/la:
17 sep 2024, 00:10
Beduin je napisao/la:
16 sep 2024, 23:44
Jest bot krenuo sa tripovima, eto odmah mijenjanje grba i slicne gluposti, a nema pojma da je 2015. promijenjen i postavljen trenutni grm izglasavanjem u Skupstini, ako me sjecanje dobro sluzi. Pod cijom tadasnjom palicom?

Prpa, nema vise sendvica, kmeee?
Pa nije grb Azmir promijenio tj izglasao, on nema nikakve veze sa tim, skupstina je usvojila i izglasala on je tad bio samo Predsjednik i nije imao vecinu, ja mu licno ne vjerujem poslije svega sta je uradio, pa i ono dijeljenje navijaca Slobode kako mi ne mozemo na Zapad i da mozemo samo na Sjever sa obiljezljima kluba, yebo sendvice, bice mozda steak sad❤️
ovo nije samo dijabetisov bot,ovo je i mrzitelj Azmira iz dna duse,zavist je cudo..al eto na njegovu zalost svi su popusili iz te hrkljus ekipe :tokralju: :tokralju: :urnebes:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 17 sep 2024, 00:34

FKBilder je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Madal je napisao/la:
Biće, jer gore ne moze.
Da nam promijene grb i boje...
A izgleda vec kuhaju to...
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 17 sep 2024, 01:24

Madal je napisao/la:
17 sep 2024, 00:34
FKBilder je napisao/la:
Skver je napisao/la:

Ko kuha, gdje kuha, cuo ti kako pricaju :?:
Ne razumijem jos nije zvanicno niko nas ni preuzeo, niti se zna ista, ali se zna da se mijenja grb i boje, da se ide u fuziju....Ne kontam zivota mi

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 17 sep 2024, 01:38

FKBilder je napisao/la:
17 sep 2024, 01:24
Madal je napisao/la:
17 sep 2024, 00:34
FKBilder je napisao/la:

Ko kuha, gdje kuha, cuo ti kako pricaju :?:
Ne razumijem jos nije zvanicno niko nas ni preuzeo, niti se zna ista, ali se zna da se mijenja grb i boje, da se ide u fuziju....Ne kontam zivota mi
Nemas sta kontat kad su spinovi brate.
klasik je napisao/la:
16 sep 2024, 20:59
Povratak Azmira part 37. (Kolorizovano u full HD-u)
Komentar godine, majkemi :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 17 sep 2024, 09:32

simonknows je napisao/la:
16 sep 2024, 19:07
19. Skupština. Izbor predsjednika UO, Azmira Husića sa njegovom većinom u skupštini. Eto, tražili ste čovjeka sa parama, došao čovjek sa parama. Tražili ste da se pita onaj ko ulaže, pitat će se onaj ko ulaže, imati će većinu svoju u skupštini.
Mislim da je sad ispunjeno sve što je ogromna većina ovdje tražila. Zato sad svi na stadion i odraditi svoj dio posla. Ulaznice, posjeta, fanshop...
Atmosfera je sad vrlo važna, a ako je ne promijene navijači koji su sad dobili sve što su htjeli, ne znam ko će i kad će.
Naravno, ako ponovo dobijemo milionski porezni dug, slučajeve poput Kostića i Fatića, Karića... Provokacije, prozivanja, prijetnje i ucjene, ponižavanje od biznismena iz Glogove, znat ćemo ko je to tražio. Navijači. Tražili-dobili, sad uživajte, koliko će to potrajati vidjet ćemo, za posljedice recite, mi smo ovo tražili.
Isplači se biće ti lakše, neka kroz suze izađe bol...

Prijatelju nisam oduševljen sa A.H. ali makar ima neke šanse da se opstane, sa tvojim jaranima smo već u kanalu i lansirani u prvu federacije....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2024, 10:42

U petak moraju zrtvovati svojih 16 jarana iz skupstine. Raspad sistema.
🔴⚫️

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 17 sep 2024, 10:42

Ja licno nisam fan lika i djela A.H.
Postoji milion razloga (uglavnom opravdanih) zasto se taj covjek moze okarakterisati različitim negativnim osobinama.
Ali, ako ce sad u klub doci Ramo Isak i priuštiti mi Slobodu kakvu želim da gledam,jaku, u borbi za titule, izlasci u Evropu, kupovi vako nako bujrum izvoli radi
Iako mozda nisam fan lika i djela tog investitora, ako se moj klub ne pati, a ti radis dobre stvari za njega, svaka cast na tome, moj animozitet prema tebi ostaje isti vjerovatno ali ti radis dobro za moj klub i nemam sta prigovarati u tom segmentu

Stava sam da ako Azmir dođe i bude postupao sa klubom kao sto je postupao sa TC zadnje dvije sezone, tj dao sinu da se igra, završiti cemo u kantonalnoj ligi ili se cak ugasiti.
Taj covjek ima previse privatnih problema, ako se ovog ne bude prihvatio kako Bog zapovijeda, odosmo mi u historiju, bit ce
" bila jednom jedna Sloboda".

Zivi bili pa vidjeli sta nas ceka, jedino sto mozemo je nadati se najboljem, i doprinijeti klubu koliko mozemo NPR clanske karte, donatorske ulaznice i sl
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 17 sep 2024, 10:45

Onaj vas japanac je dobio juce dozvolu. moze sada igrati za vas.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 sep 2024, 10:51

Nije sad ni Azmir "andjeo sa neba" :mrgreen: ali makar ne bi trebali ispasti. Sa ovim trenutnim ljudima mi smo vec spakovali kofere za Federalnu.

Sto se tice Evrope sa Azmirom, nisam optimista da ce se to desiti. Makar da budemo stabilan prvoligas, nesto slicno Posusju. Imamo 2 politicka kluba (Zri i Bor), jedan sa privatnim ulaganjima (Sar) i Zelju koji nikad ne treba otpisati u borbi za Evropu. A i znamo da Azmir sigurno nece bacati pare kao prosli puta kad je tek dosao. Tako da jako tesko mozemo to izboriti, mada sad imamo puno vecih briga od toga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 sep 2024, 11:42

U ovom trentuku nas primarni problem je igracki kadar. Slab, oskudan, neuigran, fizicki inferioran, svaku utakmicu drugi sastav (dakle, uz igracki kadar tu je i trener).
Oko ovih stvari aktuelnih neka se oni handre. J3be mi se za Azukom, samo mani laznih obecanja i prebacivanja odgovornosti na druge gdje su svi krivi osim tebe (trenutno Aco&CO).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 17 sep 2024, 12:45

mk1008 je napisao/la:
17 sep 2024, 10:42
Ja licno nisam fan lika i djela A.H.
Postoji milion razloga (uglavnom opravdanih) zasto se taj covjek moze okarakterisati različitim negativnim osobinama.
Ali, ako ce sad u klub doci Ramo Isak i priuštiti mi Slobodu kakvu želim da gledam,jaku, u borbi za titule, izlasci u Evropu, kupovi vako nako bujrum izvoli radi
Iako mozda nisam fan lika i djela tog investitora, ako se moj klub ne pati, a ti radis dobre stvari za njega, svaka cast na tome, moj animozitet prema tebi ostaje isti vjerovatno ali ti radis dobro za moj klub i nemam sta prigovarati u tom segmentu

Stava sam da ako Azmir dođe i bude postupao sa klubom kao sto je postupao sa TC zadnje dvije sezone, tj dao sinu da se igra, završiti cemo u kantonalnoj ligi ili se cak ugasiti.
Taj covjek ima previse privatnih problema, ako se ovog ne bude prihvatio kako Bog zapovijeda, odosmo mi u historiju, bit ce
" bila jednom jedna Sloboda".

Zivi bili pa vidjeli sta nas ceka, jedino sto mozemo je nadati se najboljem, i doprinijeti klubu koliko mozemo NPR clanske karte, donatorske ulaznice i sl
Ovo je bitno. Mislim da svaki objektivni navijač nije ni za ni protiv nekoga, već mu je bitno da klub igra dobro. Čak se ni titule ne traže, već samo da brate ne idemo opet u federalni, daj da budemo barem konkurentni za Evropu, ubacimo nekih para u klub, gledamo neki fudbal miša mu a ne ove patnje prethodnih godina. Ja sam rekao i stojim i dalje iza toga - ko god bude sudit ću mu po rezultatima.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 17 sep 2024, 12:49

Idemo ba u evropu preko kupa, ako opet ne proda finale.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 17 sep 2024, 13:03

Skojevska je napisao/la:
17 sep 2024, 12:49
Ne mozemo ove godine to svakako jer sa Acikinim igracima ispadamo u prvom kolu na gostovanju nizeligasu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 17 sep 2024, 13:23

Madal je napisao/la:
17 sep 2024, 13:03
Skojevska je napisao/la:
17 sep 2024, 12:49
Ne mozemo ove godine to svakako jer sa Acikinim igracima ispadamo u prvom kolu na gostovanju nizeligasu.
Steta onda manje prilike za prodaju tekmi.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.