RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ima li bijelog dima sa skupstine 

I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
-
- Kontakt:
Povedi nas Admire, beskompromisno i jako. Odavno se nije pojavio ovako jak čovjek koji je neiskvaren i ima samo jedan cilj kao i mi.
Ko god je imao priliku jednu minutu da sa njim progovori o našem Veležu, sve vam je jasno!
Ko god je imao priliku jednu minutu da sa njim progovori o našem Veležu, sve vam je jasno!
Ti si naša ljubav jedina!
Da li je doslo do promjena u UO i da li je doslo do pojacanja/povratka odredjenih ljudi?
PS. Članovi Upravnog odbora su ostali isti uz pojačanje biznismena iz Njemačke, Fahrudina Umihanića.
PS. Članovi Upravnog odbora su ostali isti uz pojačanje biznismena iz Njemačke, Fahrudina Umihanića.
Zadnja izmjena: BigEM, dana/u 16 sep 2024, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
-
- Kontakt:
Sretno Predsjedniče i povedi nas na pravi put!

-
- Kontakt:
Sretno Raha!
ps. sta bi sa tim povratnicima u UO? Nije valjda da su odbili?

ps. sta bi sa tim povratnicima u UO? Nije valjda da su odbili?

-
- Kontakt:
Puna podrška Admiru, kao i svakom predsjedniku dosad. Nadam se da će ispoštovati ono iz intervjua što je najavio da želi slijediti primjere dobro organizovanih klubova u regionu. Novca ima, to je sigurno a i to je generalno najbitnije. Sad je samo pitanje da li će imati snage da Velež stavi na prvo mjesto, želju da to uradi sigurno ima i ja mu vjerujem da ima.
Reorganizacija prvog tima, dovođenje normalnog sportskog direktora koji će u dogovoru s trenerom rješavati igračku križaljku je za mene korak broj jedan. I neka odgovaraju za sve što učine. Ovako je najgore kad ne znamo ko je doveo Jevtovića, Savića i ove pokemone od kojih je sve i jedan promašaj.
Bilo je šansi da se spoji jedan jak upravni odbor, s dva bivša najuspješnija predsjednika u njemu, ali imenovanje trenera na svoju ruku prije skupštine je to očito poremetilo i vjerovatno zbog toga nismo imali neke značajnije promjene u samom sastavu Upravnog odbora. Šta je tu je ali opet vjerujem da će Rahimić dobrim radom privući još ljudi koji ne moraju biti direktno u Upravi da bi pomogli. Bukvalno je sve na njemu i na ljudima od povjerenja koje će izabrati da rade poslove.
Daj tu njemačku disciplinu da vidimo Ado , i daj školovanih ljudi što više u klubu
Reorganizacija prvog tima, dovođenje normalnog sportskog direktora koji će u dogovoru s trenerom rješavati igračku križaljku je za mene korak broj jedan. I neka odgovaraju za sve što učine. Ovako je najgore kad ne znamo ko je doveo Jevtovića, Savića i ove pokemone od kojih je sve i jedan promašaj.
Bilo je šansi da se spoji jedan jak upravni odbor, s dva bivša najuspješnija predsjednika u njemu, ali imenovanje trenera na svoju ruku prije skupštine je to očito poremetilo i vjerovatno zbog toga nismo imali neke značajnije promjene u samom sastavu Upravnog odbora. Šta je tu je ali opet vjerujem da će Rahimić dobrim radom privući još ljudi koji ne moraju biti direktno u Upravi da bi pomogli. Bukvalno je sve na njemu i na ljudima od povjerenja koje će izabrati da rade poslove.
Daj tu njemačku disciplinu da vidimo Ado , i daj školovanih ljudi što više u klubu

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Organizaciona stabilnost je tu, novi trener sa stručnim ljudima je tu, hajde da i taj zeleni teren popravimo. Šteta je što smo upropastili ovu sezonu, toliko glupih i nelogičnih poteza u par mjeseci, ali hajde, nije kraj svijeta, igraće se fudbal i poslije ove sezone.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ko kaze da je sezona izgubljena?Balorda je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:37Organizaciona stabilnost je tu, novi trener sa stručnim ljudima je tu, hajde da i taj zeleni teren popravimo. Šteta je što smo upropastili ovu sezonu, toliko glupih i nelogičnih poteza u par mjeseci, ali hajde, nije kraj svijeta, igraće se fudbal i poslije ove sezone.
Ja, očigledno. Bilo ko se može i ne složiti sa mnom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Najbitnija su njegova poznanstva jer je uvijek u jakom drustvu. Onaj svabo sa njim sto bude cesto tu je blizi milijardi nego milionu. Power China koji su bili na Crvenoj noci imaju zaposlenih kao Mostar stamovnika. Ako iskoristi poznanstva kroz sponzorstva uz svoj kapital moze napraviti strasnu pricu. Ali opet sadasnja realnost je da smo neki dan fasovali cetri komada od Radnika iz Bijeljine i to treba ispravljati sto prije
Do zime probati skupiti sto vise bodova pa se pojacati i baciti naglavacke na kup ako izgubimo sanse kroz prvenstvo
Do zime probati skupiti sto vise bodova pa se pojacati i baciti naglavacke na kup ako izgubimo sanse kroz prvenstvo
-
- Kontakt:
Možda će me neko satrat, ali ja stvarno mislim da je Jevtovic odigrao korektno protiv Slobode. 

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:58Najbitnija su njegova poznanstva jer je uvijek u jakom drustvu. Onaj svabo sa njim sto bude cesto tu je blizi milijardi nego milionu. Power China koji su bili na Crvenoj noci imaju zaposlenih kao Mostar stamovnika. Ako iskoristi poznanstva kroz sponzorstva uz svoj kapital moze napraviti strasnu pricu. Ali opet sadasnja realnost je da smo neki dan fasovali cetri komada od Radnika iz Bijeljine i to treba ispravljati sto prije
Ma kakva sponzorstva druze sve supljaci sama cinjenica da je veceras na skupstini pred punom salom izjavljeno da je UGMR najveci spoznor Veleza na godisnjem nivou je najveca sramota pored toliko giganta. Jednostavno popisam im se svima u usta da nebi ulazio dublje.
Jevtovic ako se spremi moze biti dobro pojacanje, vise zabrinjava to sto nam je Mehremic u prvoj svaku utakmicu, nabiti nogom i njega i "direktora" koji ga je doveo, Zvijezda Gradacac je njihov plafon.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 sep 2024, 23:04Možda će me neko satrat, ali ja stvarno mislim da je Jevtovic odigrao korektno protiv Slobode.![]()
-
- Kontakt:
Sve najbolje novom predsjedniku, i da sto prije nadje strucnog sportskog direktora !!
Sretno Rahimicu, sinoc je demantovana jos jedna laz bivseg predsjednika.
Nedavno je izjavio ovo
"Ako ja podnesem ostavku, svi članovi kluba su smijenjeni, ali ja prvo moram o tome popričati sa ljudima iz Uprave."
https://fa kt or.ba/sport/fudbal/kevelj-za-faktor-o-krizi-u-velezu-uskoro-odluka-o-upravi-bit-ce-kazni-za-fudbalere-ali-i-raskida-ugovora/193412
Nedavno je izjavio ovo
"Ako ja podnesem ostavku, svi članovi kluba su smijenjeni, ali ja prvo moram o tome popričati sa ljudima iz Uprave."
https://fa kt or.ba/sport/fudbal/kevelj-za-faktor-o-krizi-u-velezu-uskoro-odluka-o-upravi-bit-ce-kazni-za-fudbalere-ali-i-raskida-ugovora/193412
- DzananMusa11
- Kontakt:
E sad budemo sve osvojili, al u qrcu.
Ništa se ovim promjenilo nije, teren će da trpi do proljeća, a onda ćemo bacit pare na neke islužene rage da se probamo spasiti, a daj Bože da uspijemo. Sreća pa smo završili trougao u Lištici inače bi imali 1 bod u 5 kola
Ništa se ovim promjenilo nije, teren će da trpi do proljeća, a onda ćemo bacit pare na neke islužene rage da se probamo spasiti, a daj Bože da uspijemo. Sreća pa smo završili trougao u Lištici inače bi imali 1 bod u 5 kola
DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 08:44Sreća pa smo završili trougao u Lištici inače bi imali 1 bod u 5 kola

-
- Kontakt:
Jevtović je sigurno dobar igrač, do trenera je i njegove spreme da to pokaže..nama škripi ta veza i organizacija, bekovi su nam van forme ali vjerujem ako je Buz iole kvalitetan trener da će nas utegnuti. Sramota da protiv onakve Slobode oni ne mogu držati loptu u posjedu i da tri pasa sastaviti ne mogu.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 sep 2024, 23:04Možda će me neko satrat, ali ja stvarno mislim da je Jevtovic odigrao korektno protiv Slobode.![]()
Mi nemamo opcije na ljevom beku gdje sturm igra brate covjek nije ni u pola kako je potpisao novi ugovor treba mu konkurencija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.